Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa seth82 »

http://uk.ibtimes.com/articles/197786/2 ... r-news.htm
a ešte
http://www.nzherald.co.nz/technology/ne ... d=10745275

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2011, 15:43)
Tak a aby mali všetci srdce na mieste, tak hra medzi firmami aj naďalej pokračuje. Google získal odkúpením Motoroly neviem koľko X patentov, takže očakávam, že ten bordel sa bude stupňovať, namiesto toho, aby vyvíjali nové devices. http://www.htc.com/europe/press.aspx?id ... &lang=1033
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Vsak bit sa budu pravnici, inzinieri si budu veselo vyvyjat. Nemyslim, ze by nejaky zo sudov dopadol az prilis nepriaznivo, az na Google vs Oracle kde ide o vela, Google ma silne nakrocene k prehre* a Oracle mi pride ako nevyspytatelna spolocnost. Ostatok sporov sa podla mna vyriesi licenciami, alebo mensimi zmenami v portfoliu.

* sudca sa vyjadril, ze dobremu pravnikovi staci "Magna carta" a 2 kriticke emaily Google (ktore su uz predlozene ako dokazy, Google sa snazi o ich zneplatnenie vyhovorkami) aby spor vyhral v prospech Oracle. Koho to zaujima, toto su tie maily, posudte sami ich zavaznost.
Tim Lindholm, Google engineer napísal:What we’ve actually been asked to do (by Larry and Sergey) is to investigate what technical alternatives exist to Java for Android and Chrome. We’ve been over a bunch of these, and think they all suck. We conclude that we need to negotiate a license for Java under the terms we need.
Andy Rubin napísal:If Sun doesn’t want to work with us, we have two options: 1) Abandon our work and adopt MSFT CLR VM and C# language – or – 2) Do Java anyway and defend our decision, perhaps making enemies along the way
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

A co ma spolocne spor medzi Oracle a Google s iPhone a iPod ?
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

To že Seth nemá rád Apple :D
Stopa
King
King

H@wk: je to jeden zo sporov v oblasti mobilov a podla mna je to relevantne k tomu co pisal Seth a co som pisal ja. So samotnym iPhonom to uz vela spolocne nema, snad az na mozny dopad.

Plus ten dodatok som napisal iba ako zaujimavost, verim, ze nie som sam koho to zaujima.

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2011, 20:15)
On a related note, uz chapem, preco bol sucastou Apple zaloby aj Galaxy tab.
Prílohy
376167502.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Stopa: To by mohol Apple za dizajn obdĺžnika s displayom zažalovať aj RIM, Dell, okrem toho, ten obrázok je pekne zavádzajúci a tendenčný, viď HP Compaq http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Tablet.jpg alebo čo ja viem Lenovo X61, obe firmy by mohli zažalovať Apple za to, že ich iPad má obdĺžnikový tvar so zaoblenými hranami a displayom (tak, ako má ten Compaq). Takže toľko k tomu.

adroz: Prestaň o mne please šíriť dezinformácie na základe tvojho osobného dojmu. Určite som vlastnil viac Apple zariadení ako ty, to ťa mám preto považovať za Apple hatera? Nehovoriac o tom, že kúpu ďalšieho plánujem.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Da sa iPhone aktivovat aj s EASY kartou ? Alebo to funguje len pri pausaly ?
Stopa
King
King

Seth: no neviem, ten obrazok nevyzera moc ako iPad podla mna :D Uz len ten chybajuci cierny bezel to kazi. Stavim sa o co chces, ze keby si mal pri sebe iPad, toto HP, spominane Lenovo a Galaxy tab a mal by si vybrat tablet najpodobnejsi iPadu, tak po tych dvoch nesiahnes.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stopa tak ked ti toto nevyhovuje tak si kuni trebars joojoo tablet, co je evolucia CrunchPadu. Starsi nez iPad, a ked ma byt SGT niecoho kopiou, tak tohoto - placka, kapacitak, cierny bezel, orientacia v lanscape mode (nie portrait ako u iPadu), sirokouhly displej (ako u SGT, nie u iPadu), dokonca povodny nazov CrunchPad je o rok a pol starsi ako iPad.
Stopa
King
King

Kludne, nech zazaluju Apple za kradnutie dizajnu. Neviem kde na to zoberu peniaze, kedze ten tablet si objednalo 90 ludi a 15 zrusilo objednavku :lol:
Ale mas pravdu, je podobny. Ale ak Samsung kopiroval produkt ktory sa takmer nedostal na trh namiesto produktu ktory defacto definoval trh tak zozeriem kefu :wink: Navyse mi to nesedi do taktiky ich mobilnej divizie...

Pochopitelne iPad nemohol kopirovat Joojoo uz z principu, vsak vzhladovo je to velky iPhone (vsak iPad je koniec koncov predchodca iPhonu) so sirsim bezelom po stranach pre lepsie drzanie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

rochedo napísal:Da sa iPhone aktivovat aj s EASY kartou ? Alebo to funguje len pri pausaly ?
myslíš keď máš iPhone z T-mobile a chceš ho prvykrát aktivovať?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

stopa takze ak sa nieco podoba na iPod a vyslo to po nom, tak je to automaticky kopia, ale ak sa nieco podoba na iPod a vyslo to pred nim, tak je to len nahoda? No, logika apple fanbois naplno :)
Stopa
King
King

Za 1:
Stopa napísal:mas pravdu, je podobny
Za 2: myslim, ze som celkom jasne povedal, preco si myslim, ze nik Joojoo nekopiroval. Odkedy sa kopiruju nepodarky, vsakze? O Joojoo to bolo jasne uz od zaciatku, Aarington je idiot bez vizie a obchodneho ducha.
a za 3: nadavanie na niekoho, ze je Apple fanboy s avatarom na ktorom je zeleny Android je... rozhodne vtipne :lol: Si ani neviem predstavit ake orgie by tu Androidisti spravili, keby som si napriklad ja dal do avataru odhryznute jabko, alebo nebodaj ksicht Jobsa.
Ale pouzijem argumentovanie Setha: v tomto momente pouzivam vsetky mainstream sluzby Googlu (kedysi aj Wave a mam 2 gmaily na rozne ucely), mam Windows 7 (s ktorym som az na mensie pripomienky spokojny po niekolkych updatoch)na svojom Asus notebooku (detto, sikovna masina na svoju cenu), v prehravacoch som odjakziva preferoval Creative a v mobiloch som dlhodobejsie nepouzival iba Symbian a Android (ziaden z nich neponuka nic naviac oproti mobilom ktore som pouzival/pouzivam). Ergo nemozem byt fanboy. Ak sa ti toto argumentovanie nepaci, vyries si to so Sethom. Potom mi povedz aky je vysledok vasej debaty.

Mimochodom Joojoo vyslo tyzden pred iPadom.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Filipito napísal: myslíš keď máš iPhone z T-mobile a chceš ho prvykrát aktivovať?
Ano, pretoze momentalne to mam hacktivovane a telefon este vobec nebol normalne aktivovany.
Stopa
King
King

On a completely unrelated note (lebo akosi nemam chut pokracovat vo flame, ktory som bohuzial zacal sam a ospravedlnujem sa za to) nenajde sa tu nejaky hrac Kard combat? Ide to cez openfeint a mam tam nick Stopa, nie som moc dobry hrac, ale bavi ma to a prijimam vyzvy :)

Taktiez davam do pozornosti jednu super (aj ked iba singleplayer) hru, ktora bola povodne na Steam: Anomaly warzone earth pre iPhone a iPad. Velmi navykova a originalna hra, ktora ukazuje tower defense z druhej strany.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Kto mi poradi ma K+. Nechcem zbytocne vyhodit peniaze za novu kartu.
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mne to išlo s easy kartou od T-Mobile a iPhone 3G v roku 2009. Neviem ako teraz, ale asi by to malo ísť, ak je factory-unlocked.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

T-Mobile praveze blokuje vsetky svoje telefony. AK niekto dalsi vie o tom nieco tak kludne napiste.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Stopa napísal:On a completely unrelated note (lebo akosi nemam chut pokracovat vo flame, ktory som bohuzial zacal sam a ospravedlnujem sa za to) nenajde sa tu nejaky hrac Kard combat? Ide to cez openfeint a mam tam nick Stopa, nie som moc dobry hrac, ale bavi ma to a prijimam vyzvy :)

Taktiez davam do pozornosti jednu super (aj ked iba singleplayer) hru, ktora bola povodne na Steam: Anomaly warzone earth pre iPhone a iPad. Velmi navykova a originalna hra, ktora ukazuje tower defense z druhej strany.
Stiahnem si to KC môžme si potom zahrať spolu, dá sa hrať aj medzi iPhonom a iPadom ??
Stopa
King
King

Snad hej, ale ja to hram na iPade a pokial viem, tak to je jedine iOS zariadenie ktore mas, takze no problem.
Napísať odpoveď