Minecraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Teramis
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Minecraft

Príspevok od používateľa Teramis »

Hras tu velkeho pana a na servery si pokojny a mily... Tak neviem co stebou robi popularita HOJKA ale netrapi ma to :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

vela prispevok = popularita? FUCK YEAH budem populárny
Budier
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Budier »

Naj server :) :) :) :) :)
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

//Post deleted, Leka som zrejme zle pochopil...

Len pre zaujimavost - zacalo sa robit aj na prepojeni web-hra, teda prihlasovani s rovnakymi udajmi ako v hre a pod.. Celkom sa to zacalo rozbiehat, uz je tam vacsinou +-10-15 ludi. Blizi sa nabor administratorov :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Moja reakcia na teba kypí iróniou ty tard.
Ja ti môžem osrať celý tvoj server, prípadne kritiku iných serverov ;) tak si popusti štuplík. lol
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja tu nesekam formu ale doslovne ma to nasralo, je to to iste ako keby si dostal ban na serveri za cheatovanie len na zaklde toho ze dakto bachne do chatu ze si cheater a nikto by to necekol. Skus sa trosku odosobnit ze to neni tvoj server a vzit sa do role hraca a takehoto jednania s nim. Za celu dobu mojho posobenia na serveri nebol somnou ziaden problem skor naopak. Ked si pozres konzolu asi minutu pred tym nez som bol postihnuty bol tam ten isty text odomna co som dal sem na hojko proste vysvetlil som situaciu a aj tak to nikoho netrapilo. Mozno ti to pride ze to anfukujem ale tu ide o princip, keby som tam bol 2 den nic nepoviem. A karmu si znizuj dalej.
Teramis
Light Expert
Light Expert

Ide o to, ze mi vela ludi potvrdi ze na fore hras drsnaka a na servery sa spravas ako pohodovy clovek. Myslis si co chces no moja chyba to nebola a je len tvoja debi.ita, ze podvadzas v ChestShope (ako hovori yoggy) a tim si nahras 40 000$...

Dbaj predsa nato, ze netreba vyuzivat chyby nasho servera.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

1 nemas problem kuknut si moje prispevky tak si ich kukni a ukaz mi tie de hram drsnaka ???
2 ako vravim ja som nepodvadzal kukni si chest de su kamenne schodiky mala by byt skoro plna, pricom sam vies ze kamen s ktoreho sa robia schodiky sa v obchode kupit neda a da sa len natazit
3 nenahral som 40s ale 30s
4 chyby som nevyuzival len som nanu prisiel a upozornil nanu zato ze In5aniac ci jak to pise to robil uz moj problem nebol
5 ked sme pritom bol si na serveri ked som ich predaval sak si nadaval ze ti spamujem chat a mohol si vidiet to mnozstvo

a ked sa tu uz dakto sprava ako debil tak ja nie a neviem co ta vedie k tomu utocit tu namna sam vies ze som ti cel prispiet na server dokonca som ti navrhol ze daj lepsi a prvi mesiac cvaknem sam a potom sa budeme zbierat, no hold vsetko je to o pristupe.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

dával si aj z dreva
Teramis
Light Expert
Light Expert

Ja uz ohladom teba nekomentujem... Je to strata casu... A vidim ... velmi dobre vidim aky rozdiel je v tvojom spravani tu na fore a na servery :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ano z dreva som dal ale kukni si do toho boxu ci co to no vypis serveru ze ci som to drevo kupil abo narubal :-) budes milo prekvpaeny ked zistis ze aj to drevo pochadzalo z lesu ked kuknes do vypisu rubal som ho asi 15 min predtym konkretne 64 kociek hnedeho a okolo 40 bieleho. potom som siel do OC predat kamenne schodiky isiel som kuk do dreva predal som zabradlia kde som si vsimol ze tam je vykupna cena za 10 ks a nie za 1 a nasledne som si vsimol ze ta presure doska sa da predavat 20s/1ks portol som sa domov narobil s toho tie dosky a predal tie nalsdne som siel kuknut co stoji drevo kupil asi 6ks co je 60 dosiek predal zistl ze sa mi to neoplati kupovat a predavat bo je tam mensi zisk ako ked to narubem a predam cisto zo ziskom. potom som kupil obrobene sutre spravil z nich presure kamenne dosky predal asi 10ks vtedy si ma portol z obchodu von kedze som nevedel co z doskami tak mozes ist kuknut moj dom su okolo baraku namiesto plotu. Hmm vsimas tu kopu argumentov ktore si mozes sam ocekovat ??? A jj je to strata casu bo ja sa tu len obhajujem a hovorim ako to bolo lenze vas to netrapilo a ani netrapi. Hmm a aky je rozdiel v spravani netusim ja sa snazim spravat slusne ale nemam rad ked sa dakto povysuje a ludom krivdi bez toho aby vlastne kukol aka je realita a ak je forma to ze dakto tu napise ako to bolo tak potom hej potom sekam formu.
Mmartin
Guru
Guru

Nechajte runesa... Je to vasa chyba, ze mate blbo nastaveny shop, ze sa da zneuzit. Budte radi, ze bug nasiel a vy ho mozte opravit. Dakujte mu.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ono to zasa bug nebol len blbo nastavene ceny ale tak to funguje aj v reali ze surovi material po obrobeni predas draho
Mmartin
Guru
Guru

Tak ale to neni tvoja chyba, ze ceny blbo nastavili, je to len ich, resp toho, kto to tak nastavil.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale tu ide o nieco ine proste oni mne strhli penaze za nieco co som nespravil, ale nato upozornil a dalsi hrac to zneuzival. A hoci som to povedal absolutne to neakceptovali

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2011, 1:44)
ok :-) kto mi da rychlokurz ako sa spusta vlastny server :-) aj doma aj na externom serverproviderovi
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Inak to čo riešite by sa malo riešiť na stránke serveru alebo icq/skype atď... nie tu :wink:
Teramis
Light Expert
Light Expert

S tím suhlasím ale už sme skončili ;)
Prebral mi polku ľudí zo servera, lebo ich nalákal na svoj (OP)
Mmartin
Guru
Guru

Teramis napísal:S tím suhlasím ale už sme skončili ;)
Prebral mi polku ľudí zo servera, lebo ich nalákal na svoj (OP)
To musite mat teda stabilnu a vyspelu komunitu, ked zmenia server za novy len kvoli sanci mat... OP ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

spoteny uz im nenakladaj omg. nechaj ich tak nech si kazdy najde svoj mc server, ktory je kazdemu podla gusta. ak to maju zle, nechaj si to pre seba, tvoje plus...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som nikoho neprebral :D ja som napisal ze zalozime si vlastny server budeme seci op a v tom momente som mal BAN :D a vtedy mi trklo v kotrbe ked som bol uz vyhodeny ze ono to vlastne az taky zly napad nebol :) proste zrobime fun server vlastny
Napísať odpoveď