Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa javatar »

1. tak sa pridas k dalsej hromadnej objednavke
2. to zalezi od tvojho gusta, preto sa pytam na ocakavania a co si uz skusal
3. na plyne sa daju tak za cca 10 minut (kym pripravis korunku)
DefunctiO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DefunctiO »

@javatar: neviem ši by som chcel teraz kupovať cocobricko, počul som, že im vytopilo továreň a že uhlíky sú nanič...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak treba rychlo skupit zasoby co su este v obchodoch kym nedorazi "zla varka" :D
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

1. a ako často býva takáto hromadná objednávka? :) A stále to organizuje Jin? :)
2. Hmm.. čo som už skúšal, tie srandy čo sú na Slovensku asi najviac v ponuke... Predpokladám, že je to Nakhla.
3. Ďakujem :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

1. toto je druha a prva bola tusim v juni
2. no na SVK je nakhla najrozsirenejsia - napr. Maki na nu nadava statocne, ja som uz mal aj nakhlu ktora bola velmi dobra, velmi zalezi na tom ako si ju nalozis a ako s fajkou pracujes
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

1. Takže by sa dalo očakávať, že ďalšia bude cca... o 3 mesiace? A stále to teda organizuje Jin?
2. Veď preto som ju asi mal. A to je pravda. Preto by som sa chcel poradiť, či bude dobrá Nakhla, alebo nejaká iná?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

stale jin a bude pisat do tejto temy (aj ti za chvilu radit kedze ho vidim online)

najlepsie co som na SVK mal bolo http://www.sultana.sk/e-shop/50-tabaky-a-melasy/53-7-elements-extra-dry/237-blue-breeze.html
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aha. Tak keď poradí, budem veľmi rád :)

A k tomu čo si mi hodil link, to je len melasa, nie? A ospravedlňujem sa za hlúpe otázky, ale ako sa pripravuje melasa s tabakom? Tabak sa dá kúpiť nejaký "univerzálny" a k tomu melasa. A tabak sa napustí melasou? Či ako to je? :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Jeff's seven elemets tabak ti dojde spolu s tym - tabak nasledne napustis tou melasou, navod mas tam a aj tu ho niekde najdes

tieto tabaky su velmi dobre pretoze su lacne a chutne, ovsem potrebujes k tomu este vortex korunku
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aha :) Tak Ďakujem pekne za rady... :) Keď budem mať peniaze, tak sa ešte opýtam a prípadne počkám na ďalšiu objednávku :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

DefunctiO napísal:Zaujímavé, dáš mi link na ten čo máš? možno som zlý model kúpil... ten môj stál nejak do 3 dolárov... diky
http://www.hojko.com/post1699092.html#p1699092
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ešte možno predsa len trošku nejakú otázku. Akú máte vy vodnú? A ktorú by ste mi odporučili, ak by som chcel kúpiť aj vodnú? Aspoň s dvomi hadicami :) A s kotlíkom vortex. Ďakujem :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

xXPAINKILLERXx napísal:Chcem sa opýtať - kde kupujete tabaky? Nejaký e-shop? Alebo niečo také? :) Pretože ja som zvykol v čajke, tu v BB ale veľmi sa to asi neoplatí.

A ak by ste mi mohli niečo odporučiť, prosím vás :) Ďakujem... :) Ja som googlil veľa o tabakoch, ale väčšinou to nebolo nič fajn ako výsledok... preto ma zaujíma čo by ste mi vy poradili :) Ďakujem, kto pomôže samozrejme K+

Edit: predpokladám, že sa to tu riešilo už nespočetne veľa krát... ale aké používate uhlíky? A ktoré sa najviac oplatia a sú v dobrom pomere cena / výkon :D
1. Ako Ti už javatar povedal, vždy to organizujem ja, pôvodne som chcel nastaviť frekvenciu objednávok na dva mesiace, ale ako vidím, objednávať sa môže aj raz za mesiac, nakoľko momentálna objednávka už objemom prevýšila tú prvú. Zdroje sú zatiaľ dva - buď http://www.smoking-shisha.de/, alebo http://www.kaya-shisha.de/index.php vždy podľa toho, kto má viac vecí na sklade. Ale keď sme spravili prvú objednávku z KAYA, tak EXTRA DRY tabaky sa im napríklad nepodarilo doplniť doteraz :D
2. Pokiaľ sa Ti s tabakom chce hrať a chceš sa zahĺbiť do alchýmie a tajomstiev jeho prípravy, tak odporúčam tabaky ELEMENTS. Dá sa s nimi pekne hrať a melasy majú príchute od výmyslu sveta. Pokiaľ sa Ti s tabakom hrať nechce, alebo si začiatoční, tak vyskúšaj tabak Al-Fakher. Klasika z UAE - veľmi dobrá kvalita listov, dostatočne vlhký, málo odpadu. Nakhla je tiež koniec-koncov dobrá, len chce to dosť veľa cviku, kým sa s ňou naučí človek robiť. Osobne na to nervy nemám.
3. Uhlíky - odporúčam vyskúšať aj kokosáky, aj bambusáky. Doma mám aj aj. Treba si to vyskúšať, nakoľko každému sa pracuje lepšie s niečim iným. Sú iné, čo sa týka výhrevnosti, tvaru aj spôsobu rozpaľovania. Chybu nespravíš ani s jednými, len pokiaľ môžeš - vyvaruj sa RZU.

Pri ďalšej objednávke Ti dám vedieť cez SS.
Do tejto objednávky sa už nenatlačí nič, aj tak s tým mám už roboty vyše hlavy, nakoľko smoking-shisha občas len tak z ničoho nič o pár centov upraví cenu niektorých produktov a potom to treba všetko kontrolovať a prerábať...
xXPAINKILLERXx napísal:Ešte možno predsa len trošku nejakú otázku. Akú máte vy vodnú? A ktorú by ste mi odporučili, ak by som chcel kúpiť aj vodnú? Aspoň s dvomi hadicami :) A s kotlíkom vortex. Ďakujem :)
Osobne mám doma tri fajky, všetky jednovývodové. Prvá je Aladin Nomad, pri druhej výrobcu nepoznám, nakoľko som ju kupoval v Libanone, no materiál je mosadz, skladacia, no vlhkosť sa mi už na nej za tých pár rokov podpísala a musel som jeden diel amputovať. Tretia je KAYA MINI PN - taká na cesty.
Môžem sa spýtať prečo dvojvývodovú?
wladas
Redeemer
Redeemer

jin napísal:Do tejto objednávky sa už nenatlačí nič
cau, akurat som si chcel len par veci objednat, uz sa neda?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

1. Hmm, tak to by som bol rád, keby si ma kontaktoval o mesiac, pripadne kedy bude ďalšia objednávka :)... Tak ste ich riadne vybrali :D Aj ja sa pridám, ale nabudúce :D :)
2. mne sa s tým veľmi nechce hrať. Ono by to bolo fajn, ale radšej bysom skúsil asi tie Al-Fakher, len to až o ten mesiac :D
3. Oukey, dám na teba. :) Koniec koncov, ja sa do toho strašne nevyznám :) A ak by sa dalo a mal by si ICQ alebo nejaký iný, IM messenger (ale radšej sa vyvarujem FB) tak by sme sa mohli porozprávať aj tam :) Lebo toto je zbytočný spam len, mám taký pocit :)
xXPAINKILLERXx napísal:Ešte možno predsa len trošku nejakú otázku. Akú máte vy vodnú? A ktorú by ste mi odporučili, ak by som chcel kúpiť aj vodnú? Aspoň s dvomi hadicami :) A s kotlíkom vortex. Ďakujem :)
Osobne mám doma tri fajky, všetky jednovývodové. Prvá je Aladin Nomad, pri druhej výrobcu nepoznám, nakoľko som ju kupoval v Libanone, no materiál je mosadz, skladacia, no vlhkosť sa mi už na nej za tých pár rokov podpísala a musel som jeden diel amputovať. Tretia je KAYA MINI PN - taká na cesty.
Môžem sa spýtať prečo dvojvývodovú?
Ja mám doma len jednu, podomácky vyrobenú :) Ale maká dobre, len ma na nej hnevajú niektoré veci na ktoré nemám stále nervy dookola, preto som chcel kúpiť normálnu, chápeš :)

A prečo dvoj vývodovú? Lebo zvykneme ťahať aj 4 ľudia naraz a jeden vývod je vtedy málo, chápeš... Vtedy sú aj dva málo :D ale lepšie ako jeden :) Ale tak skoro najčastejšie sme vždy dvaja :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

takze uz nic? :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Silmer, wladas, xXPAINKILLERXx: Všetci SS.

xXPAINKILLERXx:
Hold využitie nájdu určite aj viacvývodové fajky, no potom to už stráca to čaro a ide len o to, aby každý čím viac nadymil. Čaro a kúzlo vodnej fajky je práve o tolerancii a trpezlivosti o kruhu priateľov ktorí konverzujú, pričom si jeden od druhého podávajú šlauch a nie že si ho šklbú z ruky. Pri viacerých šlauchoch sa ten pokoj stráca, práve naopak, v prípade, že fajka nemá samoupchávací mechanizmus pribúdajú starosti so zapchávaním.
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

pri fajke sa nemáš kde ponáhľať takisto aj kamoši
jin ak náhodou bude málo € pre tie časté zmeny pri ďalšej objednávke dorovnám /nabudúce by sme mali vyrabovať ďalší eshop - áno tento ma peknú ponuku no je s tým roboty to ti verím preto ľudia bacha na to čo je akože v akcií (na druhú stranu čo v akcii nieje je dosť drahé)
ked bude dalšia objednávka už budem brať o dosť menej - respektíve za dosť menej - začínam šetriť na tu nadhernu Sheecool MYA Fusion supreme
wladas
Redeemer
Redeemer

@jin
plus hadanie kto bude tahat, resp kradnutie dymu :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

je tu 19teho a jin by mal objednavat :smt009

som zvedavy na rekapitulaciu uz od rana ;-) (a moj bracho ci bude mat modru alebo ciernu aladinku)

taktiez by bolo dobre keby mi jin dal vediet ci mu este nieco treba poslat na ucet....
Napísať odpoveď