• AirSoft •
Re: • AirSoft •
Okej, díky moc za tipy 
nazdar hojakary ,chcel bi som si upgradnut moju sniperku ,lenže ani ja ,ani kamoši sme nikdy neupgradovali manuál ,takže neviem aké veci do nej nakúpiť a ktoré nie ,tak či bi ste mi nevedeli napísať čo sa upgraduje na sniperky
diky moccc
diky moccc
Zdravím, hráva tu niekto aktívne v okolí ZM, Partizánske, Bánovce?
S kamarátom by sme sa strašne chceli pustiť do Airsoftu, avšak nepoznáme nikoho kto by to na okolí hrával, a nechceme vyhodiť peniaze do vzduchu..
Poznáte nejakých ľudí čo to hrajú aktívne a prijali by dvoch nováčikov? Nech to je aj ďalej ako spomínané mestá..
S kamarátom by sme sa strašne chceli pustiť do Airsoftu, avšak nepoznáme nikoho kto by to na okolí hrával, a nechceme vyhodiť peniaze do vzduchu..
Poznáte nejakých ľudí čo to hrajú aktívne a prijali by dvoch nováčikov? Nech to je aj ďalej ako spomínané mestá..
Hrávame - lokality ako Plavé vozokany , Komoča , Lúčnica nad žitavou a podobne 
• AirSoft •
cw chlapi, chcem sa spytať chcem začať s airsoftom,prečital som si aku vystroj potrebujem... ale chcel som sa spytať ktora M4 (AEG) je dobra cena/vykon,samozrejme nechcem do toho zatial vrazat tisice ale zas nechcem napr. niaky Cyber Gun ktory sa mi udajne rozpadne po 3 vystreloch, potreboval by som taky stred.a v tolkych znackach co som nasiel po nete by sa dalo asi aj plavat,musel by som tu sedet asi 7dni vkuse aby som si vybral tak mi prosim poradte niaky ten optimal. Diki za rady
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 13:21)
cw,uz som si to pozeral čo hovorite na tuto ?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1375
dufam že čosi vydrži a nemusim ju hned upgradovať.
chcem sa este spytat ci sa da na tuto zbran pripevnit RIS lista na predpažie rad by som si kupil rovno RIS verziu ale tu nemaju ECO-lacnejsi model
diki za rady
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 13:21)
cw,uz som si to pozeral čo hovorite na tuto ?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1375
dufam že čosi vydrži a nemusim ju hned upgradovať.
chcem sa este spytat ci sa da na tuto zbran pripevnit RIS lista na predpažie rad by som si kupil rovno RIS verziu ale tu nemaju ECO-lacnejsi model
diki za rady
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Pokial mas peniaze na Aimtop, tak ju ber...pocul som ze je to jedna z najlepsich znaciek pre M4, ale neviem ci konkretne tato patri medzi tie lepsie.
-
anonym2682
Light Expert
Čaute, plánujem si kúpiť airsoftovú manuálnu zbraň MP5a3 a chcel by som sa spýtať či sa dá do tejto zbrane použiť namiesto "tlačáka" "točák" ? Ak tu táto otázka už je, tak sa ospravedlňujem. Ďakujem 
-
Stoporko
VIP
anonym: manuál okrem pištolky (na hranie) a serióznych trojBB brokovníc od TM (na CQB) NEKUPOVAŤ. Sú to vyhodené peniaze.
-
anonym2682
Light Expert
Čaute, plánujem si kúpiť airsoftovú manuálnu zbraň MP5 (hocijaký výrobca) a chcel by som sa spýtať či sa dá do tejto zbrane použiť namiesto "tlačáka" "točák" ? Ak tu táto otázka už je, tak sa ospravedlňujem. Ďakujem 
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2011, 8:00)
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2011, 8:00)
MP5a3 nie je len na CQB, ale dá sa sňou hrať aj v lese a po vonkuStoporko napísal:anonym: manuál okrem pištolky (na hranie) a serióznych trojBB brokovníc od TM (na CQB) NEKUPOVAŤ. Sú to vyhodené peniaze.
Stoporko predsa nehovorí, že tá konkrétna zbraň je LEN na CQB, ale že sú to vyhodené peniaze. 
On je väčší pán, takže asi vie svoje, ale zober si, že dnešnej dobe máš aj dobré elektriky za dobré peniaze a kupovať si manuálnu MP5 je jednoducho zbytočné, ak sa tomu aspoň trochu chceš venovať (resp. ako primárnu zbraň).
IMHO točák do manuálu mi príde čudný.
On je väčší pán, takže asi vie svoje, ale zober si, že dnešnej dobe máš aj dobré elektriky za dobré peniaze a kupovať si manuálnu MP5 je jednoducho zbytočné, ak sa tomu aspoň trochu chceš venovať (resp. ako primárnu zbraň).
IMHO točák do manuálu mi príde čudný.
-
anonym2682
Light Expert
Ok, diky... Ja za zbraň ešte nechcem míňať veľa peňazí, pretože ešte neviem či sa tomu chcem naozaj (naplno) venovať. Plynovka- treba stále kupovať plyn a je pomerne drahá; Elektrika: je drahá... tak teda si chcem kúpiť manuál. Keďže dlhé manuály sú presnejšie, tak uprednostním dlhý manuál. Už len si nejaký vybrať. Podľa recenzií a rôznych dohovorov som sa dostal k tomu, že dobrý výkon a presnosť a aj cenu má zbraň MP5(a3). Jediné - čo som počul o tejto zbrani je zvuk pri výstrele (vraj ako vyletenie pružiny) a aj to som počul iba na asi dvoch recenziách. Tak som sa k tej zbrani dostal... A aj to by som asi najradšej kúpil od ruky, pretože nechcem míňať na moju 1. zbraň 67€ ( http://www.barlov.sk/produkt-tm_hk_mp5_a3_hop_up-4373 ), keď sa to dá aj lacnejšie (napr.: http://www.bazos.sk )
Okrem toho by som sa chcel spýtať, aké máte skúsenosti s http://www.airsplat.com. Posielajú aj na Slovensko? Nieje problém s colným? Ako dlho trvá kým príde zásielka? Chcel by som si tam kúpiť toto (pre začiatok, nie na akcie): http://www.airsplat.com/Items/AR-UA-312.htm
Svarog - Aké napríklad (ako si spomenul- "dobré elektriky za dobré peniaze")?
Príde mi zvláštne kupovať elektriku alebo plynovku, keď na akcie nechodím (aj keby som rád, ale nemám tým), a ešte k tomu by som povedal, že ak si neotestujem ako dlho ma to bude baviť sú SKÔR vyhodené peniaze za elektriku/plynovku ako za manuál. Čo keď po dvoch mesiacoch s tým prestanem, čo urobím s tou drahou zbraňou?
Okrem toho by som sa chcel spýtať, aké máte skúsenosti s http://www.airsplat.com. Posielajú aj na Slovensko? Nieje problém s colným? Ako dlho trvá kým príde zásielka? Chcel by som si tam kúpiť toto (pre začiatok, nie na akcie): http://www.airsplat.com/Items/AR-UA-312.htm
Svarog - Aké napríklad (ako si spomenul- "dobré elektriky za dobré peniaze")?
Príde mi zvláštne kupovať elektriku alebo plynovku, keď na akcie nechodím (aj keby som rád, ale nemám tým), a ešte k tomu by som povedal, že ak si neotestujem ako dlho ma to bude baviť sú SKÔR vyhodené peniaze za elektriku/plynovku ako za manuál. Čo keď po dvoch mesiacoch s tým prestanem, čo urobím s tou drahou zbraňou?
-
Fortune
Light Professional
tolko mudrujes, ze by som ti najradsej napisal "kasli na to" a chod hrat tetris
ale
s elektrikou alebo plynakom si zahras lepsie, urcite odpredas skor ako dlhy manual, ked pojdes na nejaku akciu s manualom proti elektrikam tak si velmi nezahras a ta to urcite nechyti, ked uz chces silou mocou dlhy manual tak kasli na mp5 a podobne sracky co su akurat tak na smiech v manualnej forme a zober si nejaku brokovnicu, bratranec ma toto
http://www.municak.sk/airsoft/acm-ca870 ... ll-metal-2
ale vo verzie so skratenou hlavnou a striela to sialene dobre
ale
s elektrikou alebo plynakom si zahras lepsie, urcite odpredas skor ako dlhy manual, ked pojdes na nejaku akciu s manualom proti elektrikam tak si velmi nezahras a ta to urcite nechyti, ked uz chces silou mocou dlhy manual tak kasli na mp5 a podobne sracky co su akurat tak na smiech v manualnej forme a zober si nejaku brokovnicu, bratranec ma toto
http://www.municak.sk/airsoft/acm-ca870 ... ll-metal-2
ale vo verzie so skratenou hlavnou a striela to sialene dobre
čaute, neviete či bi niekto v okoli ZA nezobral dvoch pripadne troch novačikov s AEG ?
Tu je asi vhodná otázka, čo sú to "dobré" peniaze. Kamarát má JG G36 a rozhodne sa nesťažuje. Ale je pravda, že ak nie si rozhodnutý, že sa tomu chceš venovať, tak asi nebudeš chcieť vyhadzovať 180 evri...anonym2682 napísal:Svarog - Aké napríklad (ako si spomenul- "dobré elektriky za dobré peniaze")?
Ale to, že nemáš tím podľa mňa nie je argument, však dá sa zahlásiť na akciu aj keď si jednotlivec a dobre si tam zahrať.
Ak máš kúpiť manuálnu MP5 za 70 € radšej zober JG G36 tá je tuším že 90 a celkovo čítam a počúvam že je to dobrá zbraň ako hovoril nadomňou ak budeš chcieť hrať manualom proti elektrikam tak ťa to určite nechytí 
-
Stoporko
VIP
OMG, však za necelú stovku má v bazáre na Wargames G36. Dnes kupovať dlhý manuál sú vyhodené peniaze, lebo s ním nič nezahrá a nikomu ho potom nepredá, ostane mu v skrini. To CQB bolo myslené na brokovnice od TM (napr. Spas, čo je maximálne delo).
Ak už máš 18, alebo na to aspoň vyzeráš, tak si kúp elektriku, poriadne okuliare (neopovažuj sa hrať v lyžiarskych, potápačských...) - napr. za 7e kúp niečo od Uvexu, gule a hor sa na lokálku, tam tím nepotrebuješ. Ak ťa to chytí a už ťa nebude baviť len tak bezducho strieľať po protivníkoch, nájdi si tím, staň sa členom a hor sa do boja. Ak ťa to začne ťahať k military (nebodaj k reenactingu), potom len uvidíš, čo sú to výdaje. No airsoft je ako ženská, čím viac si ho hýčkaš, tým ti viacej dá.
Ak už máš 18, alebo na to aspoň vyzeráš, tak si kúp elektriku, poriadne okuliare (neopovažuj sa hrať v lyžiarskych, potápačských...) - napr. za 7e kúp niečo od Uvexu, gule a hor sa na lokálku, tam tím nepotrebuješ. Ak ťa to chytí a už ťa nebude baviť len tak bezducho strieľať po protivníkoch, nájdi si tím, staň sa členom a hor sa do boja. Ak ťa to začne ťahať k military (nebodaj k reenactingu), potom len uvidíš, čo sú to výdaje. No airsoft je ako ženská, čím viac si ho hýčkaš, tým ti viacej dá.
Mam jednoduchu otazku. Pred rokom sme hravali akoze airsoft s manualkamy od TM ale po case nas to prestalo bavit. Byvame na Vychode a tu je tych airsoft teamov požehnane. Traja sme sa rozhodli pokračovať s airsoftom vyššie čiže na nromalne akcie a tak lebo nas to fakt baví. A otazočka je kolko nas priblizne moze stat zakladna vybava pre nas troška skusenejších začiatočnikov
sekundarky mame, čiže AEG, zasobaky, takticka vesta všetko dokopy.
-
Fortune
Light Professional
jozefitko: nenapisal si ci chcete robit rusov,amikov, britov ani ci chcete origos veci alebo stacia kopie, v airsofte mozes nechat aj niekolko vyplat ani nemrknes
nvm ci chceme hned na zaciatok sa zameriavat na nieco konkretne ale uvazovali sme ze najviac by nam asi sadli ruskí spetznaz... ja len som chcel vediet tak +- cenu zbran + zakladna vybava na zaciatok
-
Stoporko
VIP
jozefitko:
zbraň = rádovo okolo 150e + cca 50e zásobníky + cca 100e kvalitná inteligentná nabíjačka (tu sa dá kúpiť aj lacnejšia, no treba sa poradiť na modelárskych fórach) + cca 11e za balík BB od Guarder (nič horšie ako Guarder do zbrane nepatrí, teda žiadne sračky ako ICS a podobne).
výstroj = za nekvalitné kópie od Miltecu rádovo okolo 50e blúza a 40e nohavice. Na taktickú vestu a podobné veci by som sa vykašlal - ak budete chodiť hlavne na lokálky, tak ti stačia maskáče a dva hi-cap zásobníky zlepené páskou dokopy, jedlo, BB... budeš mať na respawne v batohu. Ak časom budete chcieť ísť viac military cestou (čo vrelo odporúčam), tak si naštuduj, čo tvoja predloha (napr. tí specnazáci) nosia a nakúp podľa toho - ušetríš za pomerne dosť nekvalitné "taktické vesty" z armyshopu, ktoré ti v konečnom dôsledku budú k ničomu (taktiky sa na celodennú akciu nehodia, sú vhodné na CQB a do auta...).
Ak by si chcel poradiť čo sa britov týka, tak ti viem poradiť pár vecí do základov, no o rusoch nemám ani páru
zbraň = rádovo okolo 150e + cca 50e zásobníky + cca 100e kvalitná inteligentná nabíjačka (tu sa dá kúpiť aj lacnejšia, no treba sa poradiť na modelárskych fórach) + cca 11e za balík BB od Guarder (nič horšie ako Guarder do zbrane nepatrí, teda žiadne sračky ako ICS a podobne).
výstroj = za nekvalitné kópie od Miltecu rádovo okolo 50e blúza a 40e nohavice. Na taktickú vestu a podobné veci by som sa vykašlal - ak budete chodiť hlavne na lokálky, tak ti stačia maskáče a dva hi-cap zásobníky zlepené páskou dokopy, jedlo, BB... budeš mať na respawne v batohu. Ak časom budete chcieť ísť viac military cestou (čo vrelo odporúčam), tak si naštuduj, čo tvoja predloha (napr. tí specnazáci) nosia a nakúp podľa toho - ušetríš za pomerne dosť nekvalitné "taktické vesty" z armyshopu, ktoré ti v konečnom dôsledku budú k ničomu (taktiky sa na celodennú akciu nehodia, sú vhodné na CQB a do auta...).
Ak by si chcel poradiť čo sa britov týka, tak ti viem poradiť pár vecí do základov, no o rusoch nemám ani páru