Gamescom 2011
Re: Gamescom 2011
Máš plakať, a duhá vec čomu sa čudujeme ke%d pc hry nikto nekupuje, veď je jasné že spraviť hru na konzolu a potom port je výnosnejšie ako vydať to na iba na PC.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gamescom 2011
No tak som sa vrátil z Bratislavy (na Gamescome som bol len v piatok) a musím povedať, že to bolo niečo úžasné. Nenormálna atmosféra, milión ľudí, veľa hier. Neviem si predstaviť, čo tam muselo byť v sobotu/nedeľu. Bola tam napríklad jedna hala, z ktorej pólka slúžila len ako sál na pozeranie Intel Extreme šampionátu. Najočakávanejšie hry (Diablo 3, Gears of War 3, CoD: MW3, Battlefield 3, AC: Revelations, Bioshock Infinite, atd) boli zakryté za stenami, tak ste si museli vyčakať rad. Nemám skoro žiadne fotky/videá, pretože som nemal čas fotiť, kým som hral, muhehehe (ale naozaj, skuste pobehať 7 hál za 7 hodín
). Mám akurát jednu fotku z toho, ako hrajú chlapíci Dotu (tá inak nebola dostupná nikomu inému len tímom zo šampionátu), a aj to nieje dobrá kvalita
Btw. podarilo sa mi získať head-ku z Minecraftu. Takže mám skvelý zážitok a skvelú pamiatku