Minibike
Re: Minibike
Ked ces jazdit po poliach kup si cross bez tp s tym ta ani nechytia a je to aspon zabava ako sedet na deckej verzii nieco skurwene maleho a pomaleho , pokial sa bojis ze ta policia chyti nekupuj si nic . Ked planujes kupit nieco bez TP tak nech to aspon stoji zato a na crosse nemaju sancu to mi ver. Ale taky minibike dobehne aj pesky 
prečo by ho na crosse chytiť nemali ? aj unas asi 2 roky jazdilo 10 crossiek po kopcoch a na fabiach ich mo nechytili
a zrazu boooom policajne endura nabehli a 8 motoriek zabavených , pokuty od 40 000-150 000sk , niektorym motorky vrátili , niektorým nie , možno asi ak spolupracovali alebo bonzovali tak im motorky dali a samozrejme nejaky odklad , ale unas to už bolo na takej urovni že proste sa to takto riešiť muselo ,ak si na dedine kde su vpoho ludia a nikto tam nejazdi tak kvoli jednen moto nebudu kupovať policajti endura ako to boo unas 
tak pokial vie jazdit tak im v terene urcite ujde a hlavne ked to tam pozna ale to uz odbacame od temy
tak pokial vie policajt strielať tak mu prestreli gumu a doutekal
(ver mi že policajt sa trafi , to neni ako vo filmoch že 500nabojov a všetko vedla)
(ver mi že policajt sa trafi , to neni ako vo filmoch že 500nabojov a všetko vedla)
-
Permonik1998
Light Star
ja si teraz idem kupit minikros 125 ccm a na tom mozem v poho jazdit po poli a tiez na chodniku a na moste a hlavne sa budem robit DZEFOM pred kamosmi... dost dobra cena minikros 125 ccm za 333 euro... a podla mna policajti ti nic nemozu ved ak dobre viem do 125 ccm este nepotrebujes vodicak a tusim ani nad 125 ccm
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2011, 23:35)
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 1:29)
a este sa volaco chcem spytata ze.... ked si kupim PitBike alebo Dirt Bike tak tiez nemozem ist po ceste len na pole ale nepotrebujem vodicsky preukaz ani potrebne papiere?
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2011, 23:35)
Tak pockat pockat pockat.... takze ak si kupim MINikross 125 ccm a budem jazdit po poli [kde uz som videl jazdit aj inych chlapcov na storkolkach] alebo po chodnikoch kde uz som tiez videl jazdit na stvorkolko maloletych tak mozem dostat pokutu? lebo ja som cital tak ze tieto minikrosky 125 ccm su pre male deti alebo maloletych takze prakticky by som mohol dostat pokutu jedine ak by som jazdil po ceste??? ak sa mylim opravte ma pls... xD dikyStigmar napísal:po poli ? Pokial to je evidovane ako polna cesta tak mozno pokuta 200-1000 eur a zadrzanie vodicaku 1-2 roky alebo mensia pokuta zalezi na koho natrafis ... a pokial ta polna cesta nieje evidovana cesta tak to je tak na 1-8 rokov basyTie zakony su fakt premyslene
Ide oto ze ked si chces zajazdit tak daj o par eur viac a kup si nejaku 125 bez tp co fakt ze ide ... a s tym ta nechytia
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 1:29)
a este sa volaco chcem spytata ze.... ked si kupim PitBike alebo Dirt Bike tak tiez nemozem ist po ceste len na pole ale nepotrebujem vodicsky preukaz ani potrebne papiere?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to je co za kripla?Permonik1998 napísal:j a hlavne sa budem robit DZEFOM pred kamosmi...
k tomu Tvojmu "prispevku", takmer vsetko, co pises, pises zle:
- na vedenie vsetkych MV potrebujes papiere a takisto s platnym prihlasenim, technicakom, poistkou a technickymi kontrolami (s vynimkou skutrov do 50ccm, kde nepotrebujes spz)
- na takejto "motorke" je jazdenie zakazane vsade (ak sa bavime o tym crossovych minibikoch, comu by zodpovedala aj cena, prip. aj Tebou zmieneny typ http://minibike-dirt-bike.autobazar.eu/ ,prip. daj linky a vyjadrime sa presnejsie ) - ci su to polia, cesty, chodiky, parkoviska... mozes jazdit iba mimo komunikacii na sukromnom pozemku v uzavretom areali...
- minibiky su urcene aj pre dospelych, sedlo, konstrukcia aj ovladacie prvky su tomu prisposobene
- policajti Ti mozu dat nielen pokutu, ale aj odklad na vydanie povolenia na vedenie MV, pokutu nedaju Tebe ale Tvojim zakonnym zastupcom, kedze evidentne nie si plnolety, a ak hej, tak urcite nie svojpravny... v najhorsom pripade a pri opakovanych poruseniach to bude riesit socialka, pripadne si pojdes sadnut...
- neviem, co je to pitbike, ale ak su to opat len typy minibikov, plati vsetko, co pisem vyssie...
...keby si si precital aspon kusok z tejto temy, toto vsetko by si uz davno vedel a nemusel si sem ani pisat...
-
Permonik1998
Light Star
No mne sa paci tato stranka a idem si objednat mini cross 125cc :http://www.pitbike.sk a mal by som zaujem o tuto minicross : http://www.pitbike.sk/agb37.php
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2011, 21:15)
-
evilbanana
Medium Star
Moc vrčí alebo tak normálne? Robíš si srandu ? Lepší minibike alebo minikrosa,uvedom si to,že minibike rozumej napodobenina supersportu sa ťažko bude trepať niekde lesom ( i keď ani hentá "krosa") nevyjde bohvie kam.. Ak chceš jazdiť po tráve a trocha pole kúp si krosu ak chceš viac cesty kúp si karosériu superšportu.. Aj tak sú to vyhodené peniaze
Ja sa chcem vozit po parkovisku pri bytovke na dedine a tak....A chcem sa spítať či ta motorka nebude nahodou susedom vadiť? 
-
adr0z
Zablokovaný
To sa pýtajte ich a nie nás 
nechapete pýtam sa toho kto ma skusenosti s minibike či to vrči alebo nieadr0z napísal:To sa pýtajte ich a nie nás
vrci to a riadne, ver mi, ze susedia z toho radost nebudu mat
a co vrči viac minibike alebo minicrossSyfon napísal:vrci to a riadne, ver mi, ze susedia z toho radost nebudu mat
to neviem, ale velke rozdiely v tom nebudu
-
RATZINGER666
Darca
Herma345: vsetko, co ma pred nazvom "mini", je neuveritelne hlucne a mimo ineho nesposobile na prevadzku na pozemnych komunikaciach, a ano, ver mi, je to neskutocne otravne, ked Ti to vrka pod barakom... v takychto pripadoch moc nepremyslam a ihned volam policiu... s takymito cerepmi si chod vrkat na zahradu alebo kdesi do hory... na sidlisku sme uz mali takychto nastrocnych expertov velmi vela...
huči to neskutočne, ani nad tym neuvažuj
minibike -----> minicross Čo je lepšie a kvalitnejšie? 
-
RATZINGER666
Darca
ani jedno, ani druhe... vsetko je to cina, vsetko to lezie z jednej fabriky, len sa to inak vola... ale ak mas peniaze nazvys, daju sa kupit aj profesionalnejsie stroje, nie hentie patstoeurove hracky...