LCD TV pre studenta
LCD TV pre studenta
Zdravim Vas
Som VS ale to je nepodstatne ,prerabam doma izbu a nakolko som tam mal este stary CRT TV rozhodol som sa ho vymenit za nejake LCD ,no a tu som narazil na problem ,izba je mala a rozpocet tak isto ,takze som sa dostal na cenu do 200euro ,viem ze za tu cenu nemozem cakat zazraky ale na obcasne pozeranie filmov, serialov, ci sportu musi stacit .Rozmyslal som aj nad bazarovym nakupom ,no nic zaujimave som neobjavil , rad by som uhlopriecku okolo 60cm , teda tych 22" 56cm a viac ,ak by sa dalo ,specialne poziadavky nemam ,samozrejme len scart, aby som mohol pripojit satelit, mohol by mat usb vystup, hdmi, a pripadne aj moznost pripojit k pc ,to su take zakladne poziadavky .mate niekto skusenosti s podobnym nakupom ? mozete mi poradit, ktory model vybrat ? dakujem
Som VS ale to je nepodstatne ,prerabam doma izbu a nakolko som tam mal este stary CRT TV rozhodol som sa ho vymenit za nejake LCD ,no a tu som narazil na problem ,izba je mala a rozpocet tak isto ,takze som sa dostal na cenu do 200euro ,viem ze za tu cenu nemozem cakat zazraky ale na obcasne pozeranie filmov, serialov, ci sportu musi stacit .Rozmyslal som aj nad bazarovym nakupom ,no nic zaujimave som neobjavil , rad by som uhlopriecku okolo 60cm , teda tych 22" 56cm a viac ,ak by sa dalo ,specialne poziadavky nemam ,samozrejme len scart, aby som mohol pripojit satelit, mohol by mat usb vystup, hdmi, a pripadne aj moznost pripojit k pc ,to su take zakladne poziadavky .mate niekto skusenosti s podobnym nakupom ? mozete mi poradit, ktory model vybrat ? dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: LCD TV pre studenta
Za tu cenu toho veľa nenavyberaš. Ale 22" je veľmi malo. Sice je to 56 cm, ale to je zavadzajuce. Je to totiž širokouhle takže na vyšku je to omnoho menšie ako 55 cm CRT. Problem by mohol byť hlavne v čitateľnosti textu.
Akykoľvek zakladny model v 26" bude ok. Napr. Samsung LE26D450.
Akykoľvek zakladny model v 26" bude ok. Napr. Samsung LE26D450.
nema satelit HDMI? inak snad akekolvek normalnejsie LCD 24"+ a nan napojit satelit
no potrebujem scart ,,je to nejaky cudny prijimac od digi tv ,takze potrebujem aj scart ,co sa tyka velkosti predtym som frcal na 51cm CRT ,takze velkost nie je az taka podstatna ,co sa tyka modelov, je to teda uplne jedno co zoberiem?
-
Ryan Giggs
VIP
Ešte raz pripominam. Aby si sa potom nečudoval, že je to omnoho menšie. Nehovoriac o tom, že mnoho filmov ma ešte pruhy, takže ten obraz bude ešte užši. 26" je na televizor minimum. Hlavne ak sa tam vojdeš aj cenou. Ten D450 je za tu cenu v pohode a aj nejaku tu vybavu tam maš.Ryan Giggs napísal:Sice je to 56 cm, ale to je zavadzajuce.
Dnes som bol pozerat vo viacerych elektrach v NR
rozhodol som sa pre uhlopriecku zhruba 32"
a cena teda do 250E
nasiel som nejakych adeptov
ale neviem ci znacky ako Sencor, ci Changhong su v pohode
http://www.sencor.sk/slt3226m4-1 cena 239
http://www.okaysk.eu/sortiment/32/changhong-l32e699eb/ cena 239
pripadne tento samsung
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_televiz ... 23512.html cena 249
Ktory? Pripadne nejaky iny kandidat?
rozhodol som sa pre uhlopriecku zhruba 32"
a cena teda do 250E
nasiel som nejakych adeptov
ale neviem ci znacky ako Sencor, ci Changhong su v pohode
http://www.sencor.sk/slt3226m4-1 cena 239
http://www.okaysk.eu/sortiment/32/changhong-l32e699eb/ cena 239
pripadne tento samsung
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_televiz ... 23512.html cena 249
Ktory? Pripadne nejaky iny kandidat?
-
Ryan Giggs
VIP
Značkam ako Chanchong a Sencor sa vyhni oblukom. Ak už nejaky lacny lcd, tak Funai. Ten ma aspoň garanciu 0 vadnych pixelov a 5-ročnu zaruku. Obrazovo na tom tiež nie je najhoršie. Akurat že nema usb.
Veľmi dobry a lacny model v 32" je Panasonic TX-L32C3E. S usb vyššie spominany model Samsung LE32D450.
Veľmi dobry a lacny model v 32" je Panasonic TX-L32C3E. S usb vyššie spominany model Samsung LE32D450.
Ale oba spominane su uz nad limit, moj limit je 250euro a to uz je ta uplne najvrchnejsia hranica, preto som sa pytal aj na ten Sencor ,viac penazi si dovolit nemozem a tv potrebujem ,kedze stara odisla
-
Ryan Giggs
VIP
V tom pripade buď ten Funai, alebo ostať pri 26" ale "značkovom" tv.
Ahoj, mam na predaj 32` Funai za 160€, som z Ba, v pripade zaujmu daj vediet
kupene ,mozete lock ,dakujem
čo nakoniec?
Caute potrebujem tiež tv do tých 66 cm max a do 200 eur...takže ma niekto skusenosti s touto značkou Logik L24DIGB10E ?? ale ešte som rozmyšlaľ že trocha doložim za Samsung LE26D450G1WX čiže čo by bolo lepšie
-
Ryan Giggs
VIP
Logik? Neblazni. Došetri na Samsung.
ahojte, tak kupil som nakoniec ten sencor ,musim povedat ze zatial spokojnost, no narazil som na jeden problem a to ,na prijem vysielania mam digi tv a teda aj ich vysielac ale prepajanie s tv cez scart sa mi zda neprakticke ,ale kedze ma televizor zabudovany dvb-t tuner, chcel som usetrit kable ,a aj vlastne jeden ovladac ,nech nemusim pouzivat to zariadenie co mi namontovali z digi tv, no problem nastal ,kartu z digi tv zariadenia som vlozil do tv, antenu som tiez zapojil ,ale po zapnuti tv mi pise ziaden signal ,skusal som prepinat dtv atv ,no nic ,neviete mi poradit kde moze byt problem?
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2011, 13:39)
asi bude problem v neoriginalnom cam module ,mam pravdu? no na digi tv som nic take nenasiel ,takze nepomozem si ? ked uz trpim kvoli premier league tu kvalitu obrazu ,tak by som chcel aspon ovladat vsetko jednym ovladacom
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2011, 13:39)
asi bude problem v neoriginalnom cam module ,mam pravdu? no na digi tv som nic take nenasiel ,takze nepomozem si ? ked uz trpim kvoli premier league tu kvalitu obrazu ,tak by som chcel aspon ovladat vsetko jednym ovladacom
-
Ryan Giggs
VIP
Digi tv nie je DVB-T. Takže na to zabudni.
Stale tomu nerozumiem ,ved pripadne skylink tam funguje a digi tv nie ? na dalsom tv mame skylink a podobny prijimac ako na digi tv z toho som kartu vytiahol a vlozil do tv a funguje a digi tv nefunguje ? nie je ziadna moznost ako to rozchodit ? mat tristo ovladacov je riadne neprakticke
-
Ryan Giggs
VIP
Skylink tam nefunguje. Skylink funguje len na TV, ktory ma zabudovany satelitny tuner. Čo je ten druhy tv za model?
Druhy tv je stary crt ,tam je k skylinku prijmac ,,cize nie je ziadna sanca ako pouzivat digi tv cez tuner v tv ,bez toho aby som mal zapojeny aj prijimac ? potom naco to tam montuju ,ked to prakticky clovek nevyuzije
-
Ryan Giggs
VIP
Čo človek nevyužije? Tuner? Či niečo ine? Nejako sa stracam...