Si naozaj úplne vygumovaný? Neznášam ľudí, ktorý majú problém s názormi druhých. Idem rozobrať ten tvoj príspevok, lebo očividne si absolútne nechápavý...
Mno takto Marilyn Manson ako osoba je zaujímavá,
Kedy som sakra povedal, že s niečim takým nesúhlasím?! Povedal som, že sa mi ako osoba nepáči,.. Zaujímavé je väčšinou opak prirodzeného, čiže s týmto súhlasím. Tak neviem čo riešiš.
ale nikoho neodsudzujem a to je to čo práve ty robíš, pravdepodobne si mu nedal ani príležitosť, lebo nechceš uveriť, že je vňom niečo dobré
Kde si sakra vzal, že ho odcudzujem?! Nechápem tvojmu spôsobu chápania, len som apeloval na hádku medzi lekom a jankyim, a na spôsob, že byť sám sebou niekedy nieje najlepšie.
jednoducho keď nechceš nepočúvaj ho, nerieš ho myslím, že sa zaobíde aj bez teba
Tu už by som začal nadávkou, ale ovládnem sa.... Argh. Si malomocný, alebo si nevidel v mojom príspevku, že sa mi jeho hudba páči, a že je zaujímavá? Tak tej tvojej úbohej vete "keď nechceš nepočúvaj ho" nerozumiem....
milujem tých čo vedia na všetko iba p*čovať a pritom nikdy v živote nič nespravili
Nebudem ti tu vykladať dopodrobna, čo som vo svojom živote dokázal. Ty vieš hovno o tom, čo som ja v živote spravil. No túto vetu z druše nenávidím. Je to jeden z najúbohejších argumentov, aký môže človek povedať. Respektíve, absolútne nechápem filozofiu, že hodnotiť niekoho ma právo len ten, kto dokáže to čo on. Je to absolútny blud. Chceš teda povedať, že nemôžem ohodnotiť film, lebo niesom schopný natočiť ho? Iný príklad ma teraz nenapadne. No i tak sa pozastavujem nad tým, že do mansona, ako hovoríš "pi*ujem", no pritom som povedal, že jeho hudba sa mi často páči a počúvam ju. Takže neviem či si dyslektik, alebo máš len problémy s chápaním, no s takými ako ty, sa tu ja hádať nebudem.
Marilyn Manson
Re: Marilyn Manson
Pekne si ma pobavil svojím príspevkom a znížením karmy
, pekne si serkáš do huby asi to aj vieš a tým, že rozoberáš vety z mojho príspevku, ktoré sa ti hodia a nie rovno celý príspevok to len dokazuješ, takže najprv si na Marilyna nadával a teraz sa to snažiš nejako zneutralizovať a ukludniť aby si nebol za kk*a, možno ti to aj niekto uverí čo mi je síce jedno kedže to mám v podstate na háku, ide ti viac hovien z huby nez z ri*i a podľa tvojej teórie o tom, že nie vždy treba byť sám sebou ja môžem povedať, že taký ako ty by nemali na verejnosti vyjadrovať svoj názor, lenže tým by som sa znížil na tvoju úroveň diskriminácie a večnou nespokojnosťou zo sebou ... že ako som na toto všetko prišiel a či ťa poznám ? no ja ťa ani poznať nechcem, poznám takých celkom dosť ľudí a iba ľudia večne nespokojný zo sebou stále na niečo nadávajú a väčšinou nič nedokážu, neviem možno si výnímka ale keďže si pôvodom ľudskej rasy čo predpokladám, že si, tak sa väčsinou riadiš názorom väčšiny a zapadáš do tohto systému, takže mám dôvod si o tebe myslieť to čo si aj myslím, ak to není pravda tak sa mýlím no predsa mýliť sa je ľudské a lepšie ako ospravedlniť sa je bližšie stále rýpať i keď človek vie, že nemá pravdu proste ľudia sú už raz taký a keďže mám nejaké svoje zásady a snažím sa podľa nich riadiť, tak týmto ak to nieje pravda a zle som ťa pochopil sa ti verejne ospravedlňujem! je mi jedno čo si o tom pomyslíš ja len chcem urovnať veci na pravú mieru a dúfam, že si nabudúce rozmyslíš či budeš na niekoho nadávať, preťože vyjadriť svoj názor môžeš i keď je negatívny ale mňa dostalo to tvoje úbohé prirovnávanie s Hitlerom a Pedofilom. Toť vše Gn All 
Re: Marilyn Manson
Aha. Vidím, že obyčajná výmena názorov sa zmenila na absolútne zúfalý monológ nejakého dieťaťa menom Kafko, obsahujúci asi osemdesiat nadávok. Naozaj si sa vyfarbil. 
Keďže je ten tvoj príspevok absolútne bezduchý a zúfalý, tak zareagujem len na jeho začiatok. Ak si myslíš, že keď som tvoj post rozobral na jednotlivé vety, a že stratil význam, tak si imo dosť nechápavý. Kľudne si tie tvoje vety odmysli, a spoj tie moje dokopy, význam bude ten istý, ale to ja riešiť nejdem. A k tomu tvojmu úbohému "najprv si na Marylina nadával, a teraz ho obhajuješ", (alebo ako si to povedal), naozaj neviem, či máš IQ polosfúknutej fitlopty, ale môj prvý a druhý príspevok sa názormi absolútne zhodujú, a ak si tak jasne napísané príspevky nepochopil. Je mi ťa úprimné ľúto. PS: neplač za karmu, keď si ju dal prvý ty mne, a bez komentára. A nekecaj mi, že si to nebol ty, koľko ľudí by náhodou čítalo túto tému o 4:58 ráno? (rozdiel medzi tvojou karmou a príspevkom je asi 3 minúty). Asi "náhodička".
Keďže je ten tvoj príspevok absolútne bezduchý a zúfalý, tak zareagujem len na jeho začiatok. Ak si myslíš, že keď som tvoj post rozobral na jednotlivé vety, a že stratil význam, tak si imo dosť nechápavý. Kľudne si tie tvoje vety odmysli, a spoj tie moje dokopy, význam bude ten istý, ale to ja riešiť nejdem. A k tomu tvojmu úbohému "najprv si na Marylina nadával, a teraz ho obhajuješ", (alebo ako si to povedal), naozaj neviem, či máš IQ polosfúknutej fitlopty, ale môj prvý a druhý príspevok sa názormi absolútne zhodujú, a ak si tak jasne napísané príspevky nepochopil. Je mi ťa úprimné ľúto. PS: neplač za karmu, keď si ju dal prvý ty mne, a bez komentára. A nekecaj mi, že si to nebol ty, koľko ľudí by náhodou čítalo túto tému o 4:58 ráno? (rozdiel medzi tvojou karmou a príspevkom je asi 3 minúty). Asi "náhodička".