Článok, Vás názor ?
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Článok, Vás názor ?
...Only in Russia ... 
Medveď aby požieral človeka ? 
to asi patrí do tejto témy
http://www.hojko.com/pohyblive-jedlo-d-t162056.html
to myslite vazne? co je vam na tom vtipne?!?

-
jankee
Medium Expert
si len dalsia ovca co uveri totalnej hluposti...
Vtipné sa mi zdá, že tomu niekto verí. Ale ľudia sú rôzni, že...
-
jankee
Medium Expert
schmatla ju za nohuČas napísal:Tá ju však dolapila a schmatla ju za nohu. Medzitým ako sa beštia pohrávala a snažila sa zaútočiť na Olgu, mladému dievčaťu sa trikrát podarilo zavolať svojej matke.
toto ma rozsekalo
Čo bláznite, veď človek bežne stihne 3-krát zavolať mamičke, akurát v čase, keď ho trhá medveď. 
Neviem si celkom predstaviť, ako je niečo také uskutočniteľné. Každopádne jediná vec, čo ma na tom znepokojuje je to, že ak je to čistý výmysel, tak ako sa to môže dostať do internetového vydania najčítanejšieho (ďaľšia záhada) denníka na slovensku a nie len tam, ale napríklad aj sem http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -cubs.html 
Nech to aj na stránke prezidenta, je to nezmysel a médiá si už v dnešnej dobe môžu dovoliť naservírovať tupým ľuďom všetko, zožerú to aj s navijákom.
Zistite si, ako prebiehali útoky medveďov na ľudí, ktorí prežili a podali svedectvo. V tej chvíli sa stihneš akurát tak posrať a nie trikrát volať mamičke, to je nezmysel do neba volajúci.
Zistite si, ako prebiehali útoky medveďov na ľudí, ktorí prežili a podali svedectvo. V tej chvíli sa stihneš akurát tak posrať a nie trikrát volať mamičke, to je nezmysel do neba volajúci.
-
javatar
Hardcore addict
V pripade medvedice s mladatami by si takych hladal marne. Inak klasika - dostanes ranu labou a ked si na zemi tak laba, zuby, laba, zuby, laba, laba, zuby.... (takze bez handsfree to isto neslo)hughito napísal:Zistite si, ako prebiehali útoky medveďov na ľudí, ktorí prežili
inb4 in soviet russia..
Neskoro.
Neskoro.
No vidíš, asi si to vyriešil. Devačka mala handsfree a preto to mohla tak pokojne popisovať.javatar napísal:V pripade medvedice s mladatami by si takych hladal marne. Inak klasika - dostanes ranu labou a ked si na zemi tak laba, zuby, laba, zuby, laba, laba, zuby.... (takze bez handsfree to isto neslo)
-
javatar
Hardcore addict
jop - a aby som nezabudol este musela mat vytacanie hlasom - aspon konecne vidim jediny pripad kedy je tato funkcia uzitocna
Popravde, to by ma vôbec neprekvapilohughito napísal:Nech to aj na stránke prezidenta, je to nezmysel a médiá si už v dnešnej dobe môžu dovoliť naservírovať tupým ľuďom všetko, zožerú to aj s navijákom.
http://medialne.etrend.sk/internet-spra ... tu-sr.html
-
DeJF
Addict
Návod na prežitie útoku medveda:
1.krok - nechat sa pohrýzť (?)
2.krok - zavolať mame a povedať jej v afekte že ma žere medveď
3.krok - ?????
4.krok - profit! [survive] .. a možno aj nie..
..ale tak čo už, smutné. Život je pes [alebo medveď?]
moralfags do mna!
1.krok - nechat sa pohrýzť (?)
2.krok - zavolať mame a povedať jej v afekte že ma žere medveď
3.krok - ?????
4.krok - profit! [survive] .. a možno aj nie..
..ale tak čo už, smutné. Život je pes [alebo medveď?]
moralfags do mna!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
kde su ochranari ?! ... ved tam zabili MEDVEDICU a jej MLADATA ! ! ! skandalozne ! ! ! ...