Čierna Hora- Dovolenka
Čierna Hora- Dovolenka
Neviete náhodou niekto aké sú tam ceny (ubytovanie, jedlo, pitie, služby)
Poprípade aku oblast by ste mi doporučili a ako je to s ubytovaním?
Poprípade aku oblast by ste mi doporučili a ako je to s ubytovaním?
Re: Čierna Hora- Dovolenka
ubytovanie okolo 10 euro na noc a osobu, jedlo ma rovnake ceny ako na Slovensku, sluzby tiez porovnatelne
osobna skusenost so Sutomore, neosobna skusenost s Budvou
osobna skusenost so Sutomore, neosobna skusenost s Budvou
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ešte zo strednej školy sme šli s partiou do Sutomore - hotel Zlatna Obala (ak sa to tak honosne dá nazvať). Ceny aj služby porovnateľné so Slovenskom, možno trošku nižšie. Absolvovali sme fakultatívny výlet do Albánska - oplatí sa.
Záleží od toho, aký typ dovolenky hľadáš.
Záleží od toho, aký typ dovolenky hľadáš.
Boli sme tam na dovolenke pred 6 rokmi, mestečko Budva. Bolo to také väčšie mesto takže niekomu by mohla vadiť tá rušná doprava a trúbenie áut. Ceny boli myslím že nižšie ako u nás, lebo tam mali len 11% daň a vraveli nám že idú znižovať na 9%
ale neviem ako je to teraz. So stravou som bol spokojný, ako 13 ročný chalan som vtedy zožral takmer všetko
ak si dobre pamätám tak ubytko tam bolo väčšinou také, že niekto si postavil obrovský dom a tam potom prenajímal izby dovolenkárom, celkom v pohode si myslím. Viac si asi nepamätám, predsalen to bolo už dosť dávno, no prostredie je tam krásne 
Vďaka za odpovede môžte temu ukoncit
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
neviete niekto kolko maximalne kusov cigariet mozem priniest do EU z Ciernej Hory? Niekde pisu 800ks, niekde 40ks a neviem podla coho sa mam riadit.
neviete niekto kolko maximalne kusov cigariet mozem priniest do EU z Ciernej Hory? Niekde pisu 800ks, niekde 40ks a neviem podla coho sa mam riadit.
Ak to nezmenili od roku 2010, tak 40 (letecky asi 200)
http://www.colnasprava.sk/wps/portal/!u ... _A/7_0_317
//Nie: "LIMITY pre dovoz neobchodného tovaru cestujúcimi z tretích štátov od 1. januára 2010" - teda všetky štáty mimo EÚ
http://www.colnasprava.sk/wps/portal/!u ... _A/7_0_317
//Nie: "LIMITY pre dovoz neobchodného tovaru cestujúcimi z tretích štátov od 1. januára 2010" - teda všetky štáty mimo EÚ
-
krankenwagen
Professional
Čierna Hora- Dovolenka
Neplati to nahodou iba pre hranicne prechody Slovenska s Ukrajinou, ako je tam pisane?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
do EU mozes doniest 2 krabicky na osobu...
ja vzdy ked idem na balkan busom tak beriem vzdy viac
a "rozkuskujem" to po 2 krabickach kam sa len da...
este sa mi nestalo ze by si colnici zhromazdili cloveka+jeho veci
a pocitali kolko ma cigariet... pozru len nahodne nejake kabele...
mne to proste neda ked v Srbsku a v Bosne su cigarety o polovicu lacnejsie...
ja vzdy ked idem na balkan busom tak beriem vzdy viac
a "rozkuskujem" to po 2 krabickach kam sa len da...
este sa mi nestalo ze by si colnici zhromazdili cloveka+jeho veci
a pocitali kolko ma cigariet... pozru len nahodne nejake kabele...
mne to proste neda ked v Srbsku a v Bosne su cigarety o polovicu lacnejsie...
-
krankenwagen
Professional
Čierna Hora- Dovolenka
No ved to, tu stoja cigarety 65 centov krabicka a brat 2 krabicky sa mi neoplati
No nic, skusim to asi rozkuskovat, co som pocul, tak najvacsi problem bude na srbskomadarskych hraniciach.
Ja plánujem tento rok ísť do Ulcinj-u. Bol tam niekto ? Ako je to vôbec z ich diaľnicami ? Majú tam cesty dobrú infraštruktúru ? Nie je to tam moc divotvorné ?
-
krankenwagen
Professional
Čierna Hora- Dovolenka
Minuly rok som tam bol druhykrat. Myslim si, ze cesty su velmi dobre, bohuzial dialnice nemaju. Ale po celom pobrezi ide pekna cesta bez akychkolvek problemov. Cestou spat som isiel cez Podgoricu, tiez celkom slusne cesty. Ak chces vidiet aj vnutrozemie, tuto cestu odporucam, no je trochu dlhsia a ma pomerne vela serpentin.
Co ma sklamalo, ze od Ulcinju nejde priama cesta do Turecka. Chceli sme pozriet Skadarske jazero, no je treba sa dobry kus vratit a odbocit na hornu cestu ponad jazero
Co ma sklamalo, ze od Ulcinju nejde priama cesta do Turecka. Chceli sme pozriet Skadarske jazero, no je treba sa dobry kus vratit a odbocit na hornu cestu ponad jazero