Ahoj, potrebujem poradiť, ako spraviť toto: (po rozkliknutí, na fóre to nie je vidieť)
Základ by mal byť klasický jpeg obrázok, ktorý budem meniť a pomocou nejakého programu by som potreboval pridať ten pohybujúci (vrtiaci sa) sa efekt.
Lámem si hlavu nad tým, skúšam googliť a nič, to asi preto, lebo neviem čo mám googliť.
Ďakujem za radu, návod, program, videonávod - proste hocičo čo ma posunie ďalej.
JPEG to GIF + efekt
-
Michaelo105
Light Professional
JPEG to GIF + efekt
- Prílohy
-
- stupienok ss.gif
- (1.12 MiB) 260 stiahnutí
-
vladenko007
VIP
Re: JPEG to GIF + efekt
Keď máš trebárs Photoshop tak si to v ňom otvor.
Je to normálna animácia ktorá sa skladá zo 16 snímkov. Každý snímok je iný. Keď tie snímky pustíš za sebou tak to vytvára dojem že sa to pohybuje. A musíš to uložiť ako GIF.
Je to normálna animácia ktorá sa skladá zo 16 snímkov. Každý snímok je iný. Keď tie snímky pustíš za sebou tak to vytvára dojem že sa to pohybuje. A musíš to uložiť ako GIF.
-
Michaelo105
Light Professional
Photoshop mám nainštalovaný a prišiel som aj nato, že je to zo 16-tich snímkov, len to neviem vytvoriť. - nanovo, keby som tam chcel iné obrázky, čo aj potrebujem.
-
lekoklatik
VIP
takýto základ stačí?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
To by ma zaujímalo ako je možné, že GIF so 16 snímkami má 1,12 MB, však trochu optimalizujte mládež.
tu je to ako tak z optimalizované na 260 KB Tu je JPG z prvého snímku a tu je animácia, ktorú iba vložíš nad ten jpg obrázok
tu je to ako tak z optimalizované na 260 KB Tu je JPG z prvého snímku a tu je animácia, ktorú iba vložíš nad ten jpg obrázok
-
Michaelo105
Light Professional
Díky chlapi, zajtra po práci to pôjdem hneď testnúť. Ale s videom by nemal byť najmenší problém.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 16:59)
Ešte sa chcem spýtať. Dalo by sa tých panáčikov odtiaľ dostať preč (tých 3) a nejako dopočítať chýbajúce body?
Chcel by som docieliť to, žeby som si spravil (resp. používal už spravený) gif a iba tam vždy dolepil obrázky postáv, ktoré budem potrebovať. + samozrejme budem musieť poorezávať postavy (všetky ktoré budem potrebovať) a uložiť ich s neviditeľným pozadím. - ale to už vygooglim.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 16:59)
Ešte sa chcem spýtať. Dalo by sa tých panáčikov odtiaľ dostať preč (tých 3) a nejako dopočítať chýbajúce body?
Chcel by som docieliť to, žeby som si spravil (resp. používal už spravený) gif a iba tam vždy dolepil obrázky postáv, ktoré budem potrebovať. + samozrejme budem musieť poorezávať postavy (všetky ktoré budem potrebovať) a uložiť ich s neviditeľným pozadím. - ale to už vygooglim.