Router na optiku Antik
Router na optiku Antik
Zdravím .
Poprosil by som Vás o radu: V najbližšej dobe mi prídu zapojiť internet od Antiku,tak by som chcel poradiť aký by bol navhodnejší router.
V Antiku mi povedali ,že v podstate všetky okrem Asusu ,tak sa chcem spýtať hlavne majiteľov optiky od Antiku v paneláku,aký router majú,či nie sú nejaké výpadky a či sa dajú v pohode sťahovať filmy atď. Vďaka
Poprosil by som Vás o radu: V najbližšej dobe mi prídu zapojiť internet od Antiku,tak by som chcel poradiť aký by bol navhodnejší router.
V Antiku mi povedali ,že v podstate všetky okrem Asusu ,tak sa chcem spýtať hlavne majiteľov optiky od Antiku v paneláku,aký router majú,či nie sú nejaké výpadky a či sa dajú v pohode sťahovať filmy atď. Vďaka
Re: Router na optiku Antik
Jedine Linksys,... ja mam WRT54GL a som spokojny...
Mal som viac routrov, D-LINK,Ovislink a z kazdym som mal problem z wifi,.. kedze som sa v byte pripajal cez telefon, tak stale po nejakom case ma odpojilo... riesenia na forach boli marne,nastavenia routru tak isto, efekt ziadny az pokym som nekupil Linksys... odvtedy mam pokoj.,...
Mozes si aj precitat diskusiu na forum.antik.sk kde kazdy doporucuje linksys,...
Mal som viac routrov, D-LINK,Ovislink a z kazdym som mal problem z wifi,.. kedze som sa v byte pripajal cez telefon, tak stale po nejakom case ma odpojilo... riesenia na forach boli marne,nastavenia routru tak isto, efekt ziadny az pokym som nekupil Linksys... odvtedy mam pokoj.,...
Mozes si aj precitat diskusiu na forum.antik.sk kde kazdy doporucuje linksys,...
Vďaka za rýchlu odpoveď,ako píšem-oni doporučia cca všetky,ale skúsennosti majiteľov sú potom celkom iné.Tiež sa chcem pripájať cez telefon ,tak bodlo že si to spomenul. Skúsim sa poobzerať na nete kde sa dá objednať.
PS: Ako sa dostanem na forum Antiku ,keď kliknem na FORUM vyhodí mi to ,že len pre majiteľov služieb alebo také niečo. Vďaka
PS: Ako sa dostanem na forum Antiku ,keď kliknem na FORUM vyhodí mi to ,že len pre majiteľov služieb alebo také niečo. Vďaka
Aha sry,musis byt najprv zakaznikom antiku
a az potom sa dostanes na forum....
Ten router sa pohybuje od 35e do 45e podla toho kde kupujes....
Ten router sa pohybuje od 35e do 45e podla toho kde kupujes....
ked uz spominate Linksys, ja mám wrt160n a tiez som spokojny, da sa v pohode pripajat aj cez telefon 
tak chlapi díky za info, nejaký ten Linksys objednám a nech to jede. Ešte otázočka ohľadom antiku -nevypadáva a dajú sa v pohode sťahovať filmy? Inštalácia je v engliš,alebo tam je SK/CZ?
Tam nic neinstalujes,.. zapojis sietovy kabel do routra a otvoris v prehliadaci IP adresu routra..nastavenia mas pisane po ang, ale zakladne frazy vie kazdy... nastavis si wifi,zaheslujes siet a ides...
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Optická sieť Antiku je na veľmi dobrej úrovni o čom svedčia aj výsledku Cisco testov a prieskumov.
http://medialne.etrend.sk/internet-tlac ... rator.html
http://medialne.etrend.sk/internet-tlac ... rator.html
Tak ešte raz díky ,dúfam že to nejako rozbehnem. Zatiaľ čakám na pripojenie,káble ešte len ťahajú do bytovky tak dúfam že to bude do aspoň do konca septembra.
Seatik mne jeden den natiahli kabel a na to aj zapojili net.... sme sa dohodli na 10tu, prisiel som o 10tej domov a uz mal natiahnuty kabel ku bytu... som otvoril vyvrtal dieru a a uz volal druheho technika nech to pride zapojit ... Z tym som bol spokojny ako to bolo rychle....

Si si dieru vrtal sám? To je pekné že sú takí rýchly,nezávisí to náhodou od toho aký je záujem v tom ktorom vchode? No nič holt už len čakať kedy zavolajú. Ale kábly sú ešte len vyvedené pri zadnom vchode,som sa pýtal keď to zasypávali tak povedali že druhá partia chodí tak 2-3 týždne po nich tak uvidíme .
Tento router by bol OK:http://datacomp.sk/linksys-wrt160n-wire ... 20533.html
Tento router by bol OK:http://datacomp.sk/linksys-wrt160n-wire ... 20533.html
presne ten mam, po roku ziadne problemy, este som z neho ani nestrhol ochrannu foliu 
Seatik nie...dieru vrtali oni.,..len sa opytali ci mozu tu... vtedy som antik daval iba ja do vchodu..tak asi som mal stastie 
Uf som sa zľakol ,že nemajú na vrtačku
No tak keď prídu napíšem postrehy,zatiaľ díky za rady.
Antik nemá nič s telefonom, ide cez ich optické rozvody /v blokoch už sieťový kábel RJ45 zo switchu/.
-
johny541
King
jarda.j : Zle si ho pochopil. On sa chce pripájať telefónom cez Wi-Finu na router, nie na internet samotný.
Nerob mu hovorcu, pýta sa na router. Prípojka na tel. je v modemu, nie? Mám to... a Ty? A neva mi, že sa navážaš, ešte si primladým. Študuj viac.
http://www.antik.sk/manual_ATK_VoIP_303.pdf
http://www.antik.sk/manual_ATK_VoIP_303.pdf
-
johny541
King
A kde písal, že chce aj VoIP? Alebo niečo iné o telefonovaní prostredníctvom Antiku?
Nenavážam sa, ale nemám rád, keď niekto mudruje a zbytočne. Možno som mladý, ale za to ešte viem čítať a pred tým ako napíšem si dobre pozriem celú tému.
Nenavážam sa, ale nemám rád, keď niekto mudruje a zbytočne. Možno som mladý, ale za to ešte viem čítať a pred tým ako napíšem si dobre pozriem celú tému.
Nazdar chlapi
Telefonovanie cez Voip ,či čo to tu spomínate ma nejako netrápi,aj keď je to asi v cene tých 17,92,ale skôr by ma zaujímalo či si dať najprv internet a potom káblovku,alebo to spustiť obe naraz +samozrejme tých 99 Ečiek navyše za STB, alebo to dať postupne.Káblovku mám momentálne klasickú bytovkovú (na Crt zatiaľ stačí) ale rozmýšľam nad nejakým lcd a pod. tak potom je treba kvalitnejší príjem,ale to tak nesúri ako internet. Ide mi o to či sa to ohľadom poplatkov za realizáciu oplatí dať spolu,alebo je to jedno. (som sa nejako rozpísal,tak končím)
Telefonovanie cez Voip ,či čo to tu spomínate ma nejako netrápi,aj keď je to asi v cene tých 17,92,ale skôr by ma zaujímalo či si dať najprv internet a potom káblovku,alebo to spustiť obe naraz +samozrejme tých 99 Ečiek navyše za STB, alebo to dať postupne.Káblovku mám momentálne klasickú bytovkovú (na Crt zatiaľ stačí) ale rozmýšľam nad nejakým lcd a pod. tak potom je treba kvalitnejší príjem,ale to tak nesúri ako internet. Ide mi o to či sa to ohľadom poplatkov za realizáciu oplatí dať spolu,alebo je to jedno. (som sa nejako rozpísal,tak končím)
-
Ryan Giggs
VIP
Je to uplne jedno či to daš naraz alebo zvlašť. Cela procedura IPTV pozostava v zaplateni poplatku (99€) a vyzdvihnuti si STB v predajni (ak su dostupne). Zapojiť to zvladneš sam.