Pripomienky ku KARME
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pripomienky ku KARME
hwip to myslel spravne, zle sa vyjadril.
-
adr0z
Zablokovaný
Ja by som si napríklad nič nekupil od užívateľa čo má červené políčka a malo príspevkov.. Takže nejaky efekt určite má
-
hojko
Site Admin
A aky vyznam ma v bazare karma??? Asi ziadny, len ma odlisne nazory a podobne, ale pritom moze byt stalym clenom fora, trebars qwerty-xyz, janio a pod. Myslim, ze karma v pripade bazaru by sa mohla schovat, aby sa nezobrazovala.
hojko - ale je tu aj viac takých tém ako napr. Boh, náboženstvo.... tam keď niekto prispeje
okamžite mu ide karma dole, hoci má len iný názor na chúlostivú tému.
-
javatar
Hardcore addict
hwip - na zaklade tejto reakcie mozno pekne vidiet preco asi... 
aj hojko mal teraz pripomienku ohladom uplne nieco ine ako ty reagujes uplne na nieco ine
a ohladom hojkoveho navrhu suhlasim - aj ked normalny clovek by v bazare nemal pozerat na karmu, predsa tam posobi tak negativne
aj hojko mal teraz pripomienku ohladom uplne nieco ine ako ty reagujes uplne na nieco ine
a ohladom hojkoveho navrhu suhlasim - aj ked normalny clovek by v bazare nemal pozerat na karmu, predsa tam posobi tak negativne
-
Thassarian
Light Expert
Heh, celkom podcenujes inteligenciu a vyspelost ludi tohto fora... Mozes si pozriet moj profil, aj ked mam malo prispevkov, vacsina z nich je v spominanej teme a zatial som dostal len jednu K- a aj to vdaka tomu, ze som povedal, ze sa smejem na francuzskom rape. ;Dhwip napísal:hojko - ale je tu aj viac takých tém ako napr. Boh, náboženstvo.... tam keď niekto prispeje
Clovek nemusi urobit prakticky nic aby dostal negativnu karmu tuna... mne ostava hockedy len rozum stat zaco dostanem minuska, ale nejak sa nad tym nevzrusujem... Moze to vsak v bazari sposobovat diskreditaciu daneho uzivatela uplne bezdovodne... aj ked v bazari karmu vypnes tak vo fore sa da pozriet bez problemov...
-
Nadeo
Guru wannabe
Neviem ci to uz niekto navrhol, ale mohla by sa troska modifikovat karma pridanim checkboxu "ukazat nick". Jeho zaskrtnutim by sa prijimatelovi ukazal odosielatel karmy. Toto by vyriesilo falosne podpisovanie sa a podobne nedorozumenia...
a ako by sa tým predišlo falošnému podpisovaniu? človek nezaškrtne checkbox a do komentu napíše "/hojko" napr. a je to.. okrem toho myslím, že to tu už bolo navrhované
-
Nadeo
Guru wannabe
Vsak potom to je jasne ze falosne, lebo hojko by zaskrtol checkbox 
-
lekoklatik
VIP
riešilo sa to tu, zamietlo sa to. audio alebo weroro si "zhotovili" script ktorý im do každej karmy automaticky pripisoval to čo si nastavili.
-
Nadeo
Guru wannabe
Aha, zle som to vysvetlil, nepochopili ste ma celkom. Ten checkbox keby sa zaskrtol tak by prijimatel videl namiesto "Skrytý" odosielatelov nick (odkazoval by na profil).lekoklatik napísal: audio alebo weroro si "zhotovili" script ktorý im do každej karmy automaticky pripisoval to čo si nastavili.
-
lekoklatik
VIP
No ja som ťa pochopil. To čo som napísal som napísal kvôli tomu, keby si mal náhodou záujem, prípadne keby si nemal problém s podpisom v každej karme a už Ťa pripisovanie nicku unavuje. Mimochodom užívateľ ktorý toto navrhoval mal na to myslím rovnaký spôsob, ktorý práve popisuješ ty. Checkbox. Zavrhlo sa to teda.
Veď nie je to zbytočné? Prečo sa tak usilovne snažíte "vyplešiť" tú karmu?
Veď nie je to zbytočné? Prečo sa tak usilovne snažíte "vyplešiť" tú karmu?
-
hojko
Site Admin
Tie otazky tu boli preberane uz x-krat a vzdy bola rovnaka odpoved. Takze uz ani nema vyznam na to odpovedat.
Karma bola, je a bude anonymná. Takže načo nejaký checkbox???
Opakujem to snáď po x-tý krát. Kto chce sa podpíše. Kto nechce sa nepodpíše. Kedy sa bude konečne niekto sťažovať, že dostal K+ od anonyma.
Kto sa podpíše cudzím alebo vymysleným nickom, toho na 99,99...% odhalíme a má po p**i.
Ak má niekto podozrenie, že ho niekto sústavne neopravnene karmuje alebo, že sa podpísal cudzím nickom (alebo niečo iné čo odporuje pravidlu 28), tak nech kontaktuje niekoho z adminov / modov. My to preveríme a ak sa jedná o oprávnené podozrenie z karma podvodu, zjednáme nápravu a previnilca potrestáme.
Momentálne platí na fóre update pravidla 28. Tí, ktorí pravidlá poznajú vedia čo tam je nové. Pre ostatných - pribudla tam definicia podpisu.
Takže ak sa Vám niekto podpíše pod karmu nickom, skratkou atď. z ktorej nemôžete identifikovať užívateľa, kontaktujte niektorého z adminov / modov a my usera napomenieme.
Dôvod prečo sme túto definíciu zaviedli je ten, že useri sa síce "charakterne" pod karmu podpísali ale urobili to spôsobom, ktorým karmovaný nemohol zistiť kto mu vlastne tú karmu poslal. Išlo hlavne o podpisy začiatočným písmenom, prípadne dvoma písmenami alebo sa podpísali svojim predchádzajúcim nickom, ktorý mali pred tým, ako si ho zmenili.
Previnilcov v karme odhaľujeme pravidelne. To, že naše zistenia karma podvodníkov verejne neprezentujeme, neznamená, že sa s karmou nič nerobí, aj keď to navonok niektorým užívateľom tak pripadá.
Napr. dnes sme odhalili usera so 4 účtami, ktoré používal na účinkovanie na fóre a samozrejme neodolal a sem tam si nenápadne zvýšil karmu.
Opakujem to snáď po x-tý krát. Kto chce sa podpíše. Kto nechce sa nepodpíše. Kedy sa bude konečne niekto sťažovať, že dostal K+ od anonyma.
Kto sa podpíše cudzím alebo vymysleným nickom, toho na 99,99...% odhalíme a má po p**i.
Ak má niekto podozrenie, že ho niekto sústavne neopravnene karmuje alebo, že sa podpísal cudzím nickom (alebo niečo iné čo odporuje pravidlu 28), tak nech kontaktuje niekoho z adminov / modov. My to preveríme a ak sa jedná o oprávnené podozrenie z karma podvodu, zjednáme nápravu a previnilca potrestáme.
Momentálne platí na fóre update pravidla 28. Tí, ktorí pravidlá poznajú vedia čo tam je nové. Pre ostatných - pribudla tam definicia podpisu.
Takže ak sa Vám niekto podpíše pod karmu nickom, skratkou atď. z ktorej nemôžete identifikovať užívateľa, kontaktujte niektorého z adminov / modov a my usera napomenieme.
Dôvod prečo sme túto definíciu zaviedli je ten, že useri sa síce "charakterne" pod karmu podpísali ale urobili to spôsobom, ktorým karmovaný nemohol zistiť kto mu vlastne tú karmu poslal. Išlo hlavne o podpisy začiatočným písmenom, prípadne dvoma písmenami alebo sa podpísali svojim predchádzajúcim nickom, ktorý mali pred tým, ako si ho zmenili.
Previnilcov v karme odhaľujeme pravidelne. To, že naše zistenia karma podvodníkov verejne neprezentujeme, neznamená, že sa s karmou nič nerobí, aj keď to navonok niektorým užívateľom tak pripadá.
Napr. dnes sme odhalili usera so 4 účtami, ktoré používal na účinkovanie na fóre a samozrejme neodolal a sem tam si nenápadne zvýšil karmu.
-
mirak2
Hardcore addict
je proti pravidlam karma s textom "MusIm ti napisat, ze ta nemam Rad zA tvoj pohlad na zivot, sKolu, dospelych a tak... (tato karma bola podpisana inteligentnym systemom)" ? 
-
hojko
Site Admin
Fuha, podpis tam nie je, ale dostal si plusko, tak neviem co sa stazujes
Ale aspon si na daneho uzivatela lepsie posvietime.
-
javatar
Hardcore addict
ja tam podpis vidim - hodi sa len ak niekomu znizis karmu za nazor aj to mu nehodis relevantny dovod preco mu znizujes karmu....
-
mirak2
Hardcore addict
ja som sa tak podpisal viac krat a vzdy som (sice po urcitej dobe) dosiel aj k tomu, aby som tam napchal ten podpis
takze v podstate je to univerzalne
a hojko: to ja som sa niekomu tak podpisal v nedavnej minulosti a overujem si, ci to nie je proti pravidlam...az potom mi niekto dal karmu a skopiroval tam toto
a hojko: to ja som sa niekomu tak podpisal v nedavnej minulosti a overujem si, ci to nie je proti pravidlam...az potom mi niekto dal karmu a skopiroval tam toto
chcem sa iba opytat je nejaky limit karmy +/- ?