Ahoj.
Momentálne sa učím pracovať s 3D modelovaním. Na nete som našiel jednoduchý program na modelovanie 3D objektov Art of Illusion, ktorý je freeware. Dočítal som sa totiž, že dokáže otvoriť aj OBJ súbory, ktoré mám a chcel by som ich upraviť. Avšak oznámil mi, že dokáže otvoriť len GZIP súbory. Lenže, aj keď som hľadal na nete, nezistil som, čo sú to zač...
Prosím, pomohli by ste mi?
Ďakujem.
Grafika - 3D model - GZIP formát...
-
Greece Titan
Light Star
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafika - 3D model - GZIP formát...
GZIP je komprimovany format, teda pakovany subor. GZIP rozbalis aj zbalis pohodlne cez Total Commander, pripadne cez pakovacie programy typu WinRar, WinZip, WinAce atd...
-
Greece Titan
Light Star
Re: Grafika - 3D model - GZIP formát...
To mám rozumiet tak, ze ten OBJ paknem cez nejaky program ako napr ToTal Commander do GZIP a az ten mi to otvori, ulozi to ako GZIP, ten rozbalim aby som dostal OBJ a hotovo?
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 12:09)
ach ja blb tam bolo ze import a to umoznilo aj OBJ takze uz to mam problem solved dikes
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 12:51)
ehm... mám s tým dalsi problem.. vytvoril som ten objekt v Art of Illusion.. dal som tam totiž import wavefront OBJ.. ked bol hotovy dal som export wavefront OBJ a ulozilo ho to.. teraz som otvoril program na tvorbu obsahu pre hru The Sims 3 a tam som dal import no ked som zvolil dany ulozeny subor napisalo mi to ze ,,index was outside the bounds of the array" a nwm co to znamena...
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 13:51)
super teraz mi zas ukazuje error input string was not in correct format.. to som fakt az taky mamlas
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 12:09)
ach ja blb tam bolo ze import a to umoznilo aj OBJ takze uz to mam problem solved dikes
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 12:51)
ehm... mám s tým dalsi problem.. vytvoril som ten objekt v Art of Illusion.. dal som tam totiž import wavefront OBJ.. ked bol hotovy dal som export wavefront OBJ a ulozilo ho to.. teraz som otvoril program na tvorbu obsahu pre hru The Sims 3 a tam som dal import no ked som zvolil dany ulozeny subor napisalo mi to ze ,,index was outside the bounds of the array" a nwm co to znamena...
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 13:51)
super teraz mi zas ukazuje error input string was not in correct format.. to som fakt az taky mamlas