Fotosúťaž - 5. kolo - Mesto
Re: Fotosúťaž - 5. kolo - Mesto
Dobre no, vyhral si tentokrat
gratulujem, ale bolo to zaujimave.
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a kto je víťaz ? vyhral ? Gratulujem a tesim sa na dalsie kolo 
Takze sa priznam - bol som to ja
wow, cize vyberam dalsiu temu ? super
Nuz, ak to teda naozaj tak je, premyslal som a dalsou temou nech sa stane trochu abstraktnejsia - radost/stastie 
-
hojko
Site Admin
Foto c.15 som fotil ja, ako vacsina vidi, je to fotene v Monaku. Je to najpomalsia zakruta, ktora sa jazdi v F1 a fotenie v nej je trochu obtiazne kvoli velmej premavke, takze tazko to odfotit bez ludi a bez aut. Nemyslim si, ze fotka je odfotena krivo, aj ked tak mozno posobi, skor by som povedal, ze ta lamka v strede je krivo postavena. Hotel, ktory je v pravej casti je postaveny na miernom svahu, ci je vsak fotka podla toho zle odfotena, to posudit neviem. Kto na danom mieste bol, tak vie, ze cela zatacka ma velke prevysenie, odhadom je to cca. 8-12 metrov na tej zatacke, na fotke je v zatacke prevysenie mozno 5 metrov. Ak je to pre niekoho sikmo, tak smola, mne to tak nepripadalo a otacat to o jeden stupen, tak sa mi zda aj tak zbytocne.
Vyhercom tohto kola sa stava Thek_SVK, gratulujem.
Tema stastie/radost sa mi zda trochu zvlastna, aby to nedopadlo ako s temou staroba, kde prisli tusim len dve fotky.
Vyhercom tohto kola sa stava Thek_SVK, gratulujem.
Tema stastie/radost sa mi zda trochu zvlastna, aby to nedopadlo ako s temou staroba, kde prisli tusim len dve fotky.
No, to je fakt, aj nad tym som uvazoval. Dobre teda, napriek tomu ze by som bol na tie fotografie zvedavy, nechcem riskovat aby moja tema skoncila ako fiasko
, a kedze este nic nove nie je zalozene a neporusujem tym nejake pravidla, dovolim si ju pozmenit na temu: farby.
Myslim ze je to obsirnejsia tema, snad sa ludia chytia.
-
hojko
Site Admin
V tomto pripade si dovolim oponovat a ide o prilis siroku temu. Farby si niekto moze predstavit ako farby auta, niekto ako krajinu, niekto ako oblohu, duhu, proste hocico. Trebalo by to uzsie specifikovat.
Ja síce fotiť nejdem, ale tak napr. tie farby prírody znejú dobre 
-
hojko
Site Admin
zuzanuska: Neviem ku ktorej fotke si sa vyjadrovala, ak k foto c.11, tak podla mna su tie farby otrasne. Ak foto c.15, tak je tam pouzity polarizacny filter.
Ani k jednej
Ja som myslela len to, že zadaná ďalšia téma je farby a ty si dal príklady, aby sa to špecifikovalo, tak reku "farby prírody" znie dobre. Ale to som dala len príklad. Nech si rozhodne Thek 
P.S. nech by bolo na fotkách použité hocičo, ja sa v tom nevyznám
ja fotím asi tak, že chytím CANON (powershot A720 IS, inak bráškov
), priblížim/oddialim, zaostrím, pozriem, čo chcem fotiť a nejaký dobrý uhol a aby som nemala tmavú fotku a nefotila proti svetlu a cvaknem 
Ale možno sa raz dačo naučím, ako sa pohrať s foto
teda najprv musím nájsť nejaký program.
P.S. nech by bolo na fotkách použité hocičo, ja sa v tom nevyznám
Ale možno sa raz dačo naučím, ako sa pohrať s foto
-
hojko
Site Admin
Jaj, LOL, nepochopil som 
Dobre teda, farby prirody, preco nie 
-
Silmer
Darca
farby prirody? , cize krajinky a tak? nebola by takato tema viac vhodna na jesen?
Boze serte na to, ked nevidis farby teraz, nebudes ani potom, tvoj problem...
Rozkvitnuta luka/ovocie/zvierata v zoo i mimo nej/duha/paradajky v zahrade/kvetinovy zahon/... moznosti je este viac ako na jesen ked su farebne iba listy stromov.Silmer napísal:farby prirody? , cize krajinky a tak? nebola by takato tema viac vhodna na jesen?
-
chlapec10
Addict
Lub0$ napísal:Boze serte na to, ked nevidis farby teraz, nebudes ani potom, tvoj problem...
Škoda, že som sa nestihol zúčastniť hlasovania, ale ta 11ka je perfektná
)
dakujem tym, ktorym sa pacila fotak z Mostaru. ved nikto nepovedal, ze musi byt "cerstva", a pre mna je mesto aj to historicky vyzerajuce, bez dopravy a pod
a rovnako s tou novou temou. ved jeseni uz bolo, ked je prave ta nutna, ale aj teraz je farieb az az, ako napisal LuboS
a rovnako s tou novou temou. ved jeseni uz bolo, ked je prave ta nutna, ale aj teraz je farieb az az, ako napisal LuboS
-
hojko
Site Admin
Ako myslite, aj ked si myslim, ze je to dost siroka tema, ale tak spravim dnes temu noveho kola.
tak ju sprav dnes :p