Dolce Gusto Piccolo
Dolce Gusto Piccolo
zdravim, potrebujem radu s kavovarom dolce gusto piccolo, je to ta mensia verzia 0,6 L , pozeram ze kapsule su na rozny objem vody, napriklad Kava je 100ml, Kakao 160ml a podobne, to si ten pristroj sam nastavi alebo musim dat pohar s mierkou a kontrolovat kolko ML ?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dolce Gusto Piccolo
no najma v pripade kavy to zalezi od toho, aku dlhu kavu pijes a na co si zvyknuty... z tych najbeznejsich moznosti - od ristretta (10-15ml) cez kratke espresso (tzv. piccolo, do 30ml), az po dlhe espresso (do 60ml), ristretto dopio/espresso dopio (tiez okolo 30/60ml, robene na 2x ale s dvojitou davkou kavy, prip. dvojpakou), prip. lungo alebo americano (az do 100ml, ojedinele viac, ale dolievane cistou horucou vodou)... plus dalsich asi 20 moznosti kombinacie s mliekom...
-
adr0z
Zablokovaný
Ja to tiež robím od oka.
no tak fajn, cize najhorsie bude teda ten zaciatok prist na mierku, popripade nejaky pohar a podla neho si zapamatat, co mam piccolo len sa mi zda trochu hlucny a dost vibroval, dokonca sa az pohar trosku posuval teda
Ziadne Dolce Gusto ti neodmeria objem. 
Ak mas salky roznych objemov, tak si ich popriraduj k jednotlivym napojom a mas pokoj. Ja som sa naucil uz jednotlive "naboje" merat od oka. I tak vsade dolievam mlieko, teda okrem Ice-tea.
Ak mas salky roznych objemov, tak si ich popriraduj k jednotlivym napojom a mas pokoj. Ja som sa naucil uz jednotlive "naboje" merat od oka. I tak vsade dolievam mlieko, teda okrem Ice-tea.
-
adr0z
Zablokovaný
My mame uz automaticky ten dolce gusto , na displeji si vyberies aky nápoj ideš pripraviť , vkožïš kapsulu a ono ti to samé nacapuje.
-
lekoklatik
VIP
Tiež to meriam od oka. Vlastne rovnako ako kinjeril, mám prosto niekoľko šálok do ktorých "čapujem" a za ten čas už viem koľko čoho kde. Ja si tam maximálne tak prisypem škoricový cukor.
len mi to pride trochu cudne ze si to musis stopnut sam, tazko odhadnem kedy cca je ta kapsula najlepsie vycistena, popripade stopnes to skor a kapsulu vyhodis poloplnu
-
adr0z
Zablokovaný
Tie novšie ti to už stopnú samé.
ktory presne novsi ma display a automaticke capovanie ?
edit: uz to mam teda, Creativa
edit: uz to mam teda, Creativa
-
adr0z
Zablokovaný
Na Slovensku som to ešte nevidel.
predava sa to hocikde v e-shope pohodicke