NB:Compaq Presario CQ61 Instalacia windowsu
NB:Compaq Presario CQ61 Instalacia windowsu
Zdravím,
Kamarát sa ma spýtal ako by mohol reinstallovat windows na tomto NB nedostal k nemu žiadne CD keď pustil prvý krát notebook spustila sa mu sama instalačka od W7 a teraz by ho chcel reinstallovat
no nevie(neviem) ako na to stačí stiahnuť windows na ktorý ma product key zo spodu NB (Home Premium) a zadať tam Oem key ? alebo sa ta instalacka dá spustit nejak v NB ?.
Ďakujem.
Kamarát sa ma spýtal ako by mohol reinstallovat windows na tomto NB nedostal k nemu žiadne CD keď pustil prvý krát notebook spustila sa mu sama instalačka od W7 a teraz by ho chcel reinstallovat
no nevie(neviem) ako na to stačí stiahnuť windows na ktorý ma product key zo spodu NB (Home Premium) a zadať tam Oem key ? alebo sa ta instalacka dá spustit nejak v NB ?.
Ďakujem.
Re: NB:Compaq Presario CQ61 Instalacia windowsu
Takže on tam má nainštalovaní windows a chce ho preinštalovať a nedostal cd k tomu ?
presne tak.
Nejde klávesou F11 spustiť recovery?
-
javatar
Hardcore addict
nema na spodu NB nalepku so serialom?
Denco skúsim sa ho spýtať ked tu bude..
Javatar skús si prečítať môj prvý post. najdeš tam odpoved na tvoju otázku alebo ti to ulahčím ano má zo spodu NB nálepku zo serialom ale k NB nemal CD s OS ku ktorému má Key otázka znie či sa dá niekde stiahnuť win 7 na CD do ktorého zadá OEM Win7 KEY. na verziu Home Premium.
Javatar skús si prečítať môj prvý post. najdeš tam odpoved na tvoju otázku alebo ti to ulahčím ano má zo spodu NB nálepku zo serialom ale k NB nemal CD s OS ku ktorému má Key otázka znie či sa dá niekde stiahnuť win 7 na CD do ktorého zadá OEM Win7 KEY. na verziu Home Premium.
Dá sa stiahnuť windows 7 ale či pojde ten kod na to to neviem ale sa dajú stiahnuť aktivované windows7 .
KEd ti tu dám linku tak budem warezák .
KEd ti tu dám linku tak budem warezák .
no ved ide o to že cez "warez" to viem poriešiť aj ja. lenže ked má CD-key prečo to riešiť tak ?. preto sa pýtam ako to spraviť aby to mal úplne legálne.
Buď cez F11 spusti recovery, ako som hovoril. Ak to nepôjde, stiahni si niekde čistú inštalačku Windowsu. Žiadnu predaktivovanú a podobne, použi pri inštalácii serial, ktorý je na nálepke na spodnej strane notebooku (nejde ani o to, akú inštalačku použiješ, ale aký serial tam zadáš).