Aka vysoka skola ?
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aka vysoka skola ?
len tak cisto pre zaujimavost kolko stoji mesacne ubytovanie na internate v BA ?:)
To moje, ktoré som dostal, 47,25 evry. 
-
Suffel
Guru
to nieje nejako malo?.. kamarat na Bernolaku cez 70€ sa mi zda..
Je to lacné ako prasa, ale je to nezrekonštruovaná izba a dvaja spolubývajúci.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
A a B su najstarsie bloky, stary nabytok atd. Stav bude zalezat aj natom ako sa o izbu starali predchadzajuci najomnici ale po tolkych rokoch to uz asi bude bieda. Ja mam na B3 tiez som zvedavy co to bude zacYowaro napísal:Zdravím, potvrdili mi izbu na intráku Mladosť. Rada by som sa spýtala ako vyzerá blok A3, podľa výšky nájomného asi biedne, no rada by som sa psychicky pripravila
-
chipp12
Light Star
47 eur ?hughito napísal:To moje, ktoré som dostal, 47,25 evry.
hh to je dprdele ze rozdiel sakra
musis porovnavat aj kvalitu
-
chipp12
Light Star
ved prave preto sa nad tym pozastavujem ze ten intrak v BA ked stoji 47 eur musi byt fakt (bez urazky pre tych co tam idu ) celkom zrucanina 
Ktorý odbor študuješ?Radioactive_Mouse napísal:
A a B su najstarsie bloky, stary nabytok atd. Stav bude zalezat aj natom ako sa o izbu starali predchadzajuci najomnici ale po tolkych rokoch to uz asi bude bieda. Ja mam na B3 tiez som zvedavy co to bude zac. Ale hlavne ze je kde byvat netreba byt zas moc narocny
Bernolak je Bernolak, neprerobene povodne izby na mlynoch alebo hope je ultimate survival, na Becku mas vlastne socialne zariadenie, gumu na zemi a plastove okna so zaluziami
kapanek luxus, mladost alebo atriaky maju ledva zaves na okne aj to neviem ci si nemusis doniest.
-
Suffel
Guru
hej hej to mas pravdu maju tam plastove okna aj nanovo vymalovane a podobne.. takze cena je potom inaa.. inak nieje tu niekto na Garde? ako to vypada tam? kolko mesacne platite?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Idem na telekomunikacie a ty?
-
Dark archer
Novice
Ahojte. Prečítal som si posledné stránky tejto témy, a ľutujem, že som na ne nenarazil skôr, aspoň by som sa ušetril od toho "stresu", že prečo aj mňa presunuli na koniec poradia. Inak by som mal byť v D1 bloku, je tu niekto odtiaľ? Ako to tam vyzerá?
Mal by som tiež ešte jednu otázku, síce je trochu iného rázu, ale nechcem už kvôli tomu zakladať novú tému. Vedel by mi niekto povedať, ako by som mohol z Bratislavy cestovať čo najlacnejšie do Česka? Narazil som na kartu Junior RailPlus EURO<26, kde by mala byť, ak som dobre pochopil, 25% zľava na vlaky, no neviem to určite, bol by som rád, keby by mi poradil niekto, kto s tým má už skúsenosti. Nezáleží mi na tom, či to bude vlak, alebo autobus, skôr mi ide o tú cenu, nech je čo najnižšia. Predom vďaka.
Mal by som tiež ešte jednu otázku, síce je trochu iného rázu, ale nechcem už kvôli tomu zakladať novú tému. Vedel by mi niekto povedať, ako by som mohol z Bratislavy cestovať čo najlacnejšie do Česka? Narazil som na kartu Junior RailPlus EURO<26, kde by mala byť, ak som dobre pochopil, 25% zľava na vlaky, no neviem to určite, bol by som rád, keby by mi poradil niekto, kto s tým má už skúsenosti. Nezáleží mi na tom, či to bude vlak, alebo autobus, skôr mi ide o tú cenu, nech je čo najnižšia. Predom vďaka.
Ja idem na aplikovanú informatiku.Radioactive_Mouse napísal:
Idem na telekomunikacie a ty?
-
zeto750
Medium Star
Neviete niekto ako je to s poistenim veci na intraku? Da sa to nejako? Mate skusenosti?
THX
THX
-
audiotrack
VIP
o tom sa musíš informovať na intráku ktorý ti bol pridelený
na slovensku môžeš mať žiacky preukaz zadarmo, čo je 50% zlava, alebo ten rail plus čo je myslim 40%, ale stojí okolo 17e, má aj zlavy vo vybraných obchodoch....napr panta rhei máš 10% zlavu na knihy, čže kupiš nejaku drahu knihu a vráti sa ti to. Ja som si vybavil oba tieto preukazyDark archer napísal:Ahojte. Prečítal som si posledné stránky tejto témy, a ľutujem, že som na ne nenarazil skôr, aspoň by som sa ušetril od toho "stresu", že prečo aj mňa presunuli na koniec poradia. Inak by som mal byť v D1 bloku, je tu niekto odtiaľ? Ako to tam vyzerá?
Zdravim, chcel by som sa spytat, ako funguje zriadenie internetu a registracia PC na SD Mladost? (Btw som na C2 44/2, any neighbours?)
Ynet.sk
Zdravim. Za rok si budem vyberat skolu a tak by som uz rad bol skor v obraze. Hladam nieco so zameranim na multimedia. Konkretne: specialne effekty (tie preferujem najviac), strih, zvuk, kamera... Urcite nie animovana tvorba a podobne veci s grafikou, kreslenim. Uz nejaku dobu robim v Adobe After effect, premiere pro... s kamosmi tocime videa, kratke filmy atd. Najlepsia by bola skola asi niekde v cesku ktore su na vyssej urovni. Dakujem za pomoc