Proste obcas niekedy ma este caka zopar cvikov a taky pocit chytam ze sa mi nechce
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
No ja moc do posilky nechodim....cvicim doma,,niejake jednorucky, hrazda, kliky/drepy so zavazim , na brucho tiez na hrazde väcsinou to su hardcore cviky
..chodil som na thajsky istu dobu a tam sme mali tiez hodinu a pol treingy, ale chapem ze to je ine ako posilovat..ale zbehlo mi to tak rychlejsie... momentalne uz len obcas "zabuchat" do vreca chodim no a nepravidelne chodim aj behavat...takze moc objemy nemam som skor taka "slacha" ..chcel by som aj trochu nabrat ale to by chcelo asi posilku...............a mozno ked robim s mensimi vahami tak robim o to viac serii a preto sa mi treningy tak natiahnu ale tak v priemere je to cca ta hodinka a pol ... + niekedy aj polhodiny strecingujem ....
Proste obcas niekedy ma este caka zopar cvikov a taky pocit chytam ze sa mi nechce
.napr. dnes pohoda plny energie od mojho posledneho prispevku som si zacvicil sprcha a pohoda cely trening ani unava nebola....mozno je to aj pre to, ze cez tyzden po praci menej energie a som lenivejsi potom uz
Ja by som odporucal zaradit hlavne mrtve tahy a drepy, ucinok zaruceny
. Len si treba dobre vypracovat techniku a az potom vahu.
Toho času sa až tak neboj, my keď sme robili beara, tak to bolo vždy okolo 2 hodín času. 
-
evilbanana
Medium Star
hughito pocuj nevies poradit daky gainer za dobru cenu moze byt aj vacsie balenie a s kamosom potom rozdelit myslis ze sa to oplati ? mal som uz 3 Mass(y) od Scitec Nutrition potom Kreatin a teraz chcem znova vratiť stratené prazninami..
Chcem objem a nebudem riešiť tuk takže protein ??? asi nie skor gainer a rozumej mam 190/85 chcem sa vratit na 90 dik za radu
Chcem objem a nebudem riešiť tuk takže protein ??? asi nie skor gainer a rozumej mam 190/85 chcem sa vratit na 90 dik za radu
Co keby si najskor upravil stravu? Dobre sa nazrat - to nenahradi ani najpredavanejsi gainer na svete.
Och joj, zaciatocnicky syndrom - vypime vsetko, co sa rozpusta, budeme namakani. Nasrat...
No ale aby som nebol tak celkom mimo tvojej otazky - ked chces naberat a je ti jedno co, tak gainer. Ked sa chces sustredit na svalstvo a svalovinu ako taku, tak protein + jednoduchy cukor (gluko, malto, ...) + pomale bielkoviny (kazein, tvaroh...).
Och joj, zaciatocnicky syndrom - vypime vsetko, co sa rozpusta, budeme namakani. Nasrat...
No ale aby som nebol tak celkom mimo tvojej otazky - ked chces naberat a je ti jedno co, tak gainer. Ked sa chces sustredit na svalstvo a svalovinu ako taku, tak protein + jednoduchy cukor (gluko, malto, ...) + pomale bielkoviny (kazein, tvaroh...).
Ok, to je fajn ked cvicis v mensej posilke viac-menej inkognito. Ked by si siel do vacsieho fitka, tak ta tam s tym poslu do p-cka, nakolko je z toho bordel a keby to tam vsetci pouzivaju, tak sa tam nenadychnes. Ked sa niekomu potia ruky, nech pouzije tenky molitan.kali520 napísal:![]()
Proti smykaniu mame magneziovy prasok, kto to neudrzi v rukach ani tak, tak je proste slaby.
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
-supersonic- napísal:hughito pocuj nevies poradit daky gainer za dobru cenu moze byt aj vacsie balenie a s kamosom potom rozdelit myslis ze sa to oplati ? mal som uz 3 Mass(y) od Scitec Nutrition potom Kreatin a teraz chcem znova vratiť stratené prazninami..
Ja ti poradím tento gainer mal som ho už dosť dávno prichuť cookies cream a bolo to v pohode a čo som pošul že ahoda je skvela tu maš aj link http://www.homegym.sk/gainery-nad-5000g ... -s18277115 alebo http://www.bodyworld.sk/gainer-pre-nara ... 6-8-kg-490
alebo tento ale s tym nemám skusenosti http://www.stillmass.eu/gainer/hydromass-ii/ ale kupujem s tade protein kreatin atd... a musím povedať že spokojnosť jednoznačná
-
evilbanana
Medium Star
6.8 kg za 49 eur je dost dobra cena podla mna... to mas 3.4 kila /24,50E a myslím že to je fakt výhodná kúpa inak keď kupuješ z toto bodyworldu tak máš už aj nejkú zákaznícku zľavu alebo niečo podobné?
-
mato951
Star
Vieš čo ja som s tade kupoval asi 2 krát ale nemal som žiadnu zľavu to asi len keď kupuješ vo veľkom ale dostal som od nich všeliake vzorky proteinu a ešte neviem čoho.
-
evilbanana
Medium Star
aha, pecka:) lebo kamarátka zo školy jej frajer nakupuje ale neviem už odkiaľ a má všeliaké zľavy a hovadiny... a veď to je jedno ten gainer sa mi pozdáva dal som k+ dik moc
-
phatres1994
Star
ja beriem toho mutanta a mozem len odporucit 
-
mato951
Star
Hej bývajú také zľavy ked pravidelne od nich berie. Ale nezabúdaj gainer nieje náhrada stravy že priberieš od toho tych 5kg. Ja si namiesto doplnkov radšej kupujem mäso (kuracie,hovädzie...) ryža a podobné veci. dik za k+
ja som dostal od bodyworldu zakaznicku kartu hned pri provm nakupe a to nebol nejak velky, ale je pravda ze som kupoval v kamennom obchode nie cez net
-
evilbanana
Medium Star
mato ale necvicim pol roka a nemam 14 rokov kedy som si kupil svojho prveho gainera a kazdemu som hovoril ze o mesiac som iny clovek priberiem 30 kg:D viem ako to funguje vsetko o to sa nestrachuj ja hladam doplnok ktory je Vami odskusanymato951 napísal:Hej bývajú také zľavy ked pravidelne od nich berie. Ale nezabúdaj gainer nieje náhrada stravy že priberieš od toho tych 5kg. Ja si namiesto doplnkov radšej kupujem mäso (kuracie,hovädzie...) ryža a podobné veci. dik za k+
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 17:19)
este edit co hovorite na toto ? 7 http://www.protein.sk/massfusion-nutrab ... -1392.html 7.3 kg!!!
Čaute ľudia, prišiel som sem kvôli možno detinskej otázke, ale predsa.
Kamarát sa mi predčasom zveril, že keď bral kreatín scvrkla sa mu jeho pýcha. Samozrejme že ma to zaujalo, tak som pozeral na nete. A nikde som nenašiel tému, ktorá by sa týmto zaoberala.
Myslíte, že kreatín môže mať vplyv na veľkosť našej pýchy?
..
Zaujíma ma to preto, pretože som si dnes kúpil Creatine Mnohohydrate a rozhodne nechcem byť úkrátený kvôli svalom, tam dole.
Ďakujem
Kamarát sa mi predčasom zveril, že keď bral kreatín scvrkla sa mu jeho pýcha. Samozrejme že ma to zaujalo, tak som pozeral na nete. A nikde som nenašiel tému, ktorá by sa týmto zaoberala.
Myslíte, že kreatín môže mať vplyv na veľkosť našej pýchy?
Zaujíma ma to preto, pretože som si dnes kúpil Creatine Mnohohydrate a rozhodne nechcem byť úkrátený kvôli svalom, tam dole.
Ďakujem
-
evilbanana
Medium Star
Čav podľa mňa je to blbosť asi ma zlý meter
Kreatín som mal a nezmenšil sa mi a ak by to creatine robil bolo by o tom kopa článkov od ľudí.. A kreatín je najtestovanejší suplement,,, pochybujem
Ale: čítal som raz takú tému kde písali že ak priberieš tak vlastne pýcha je tvoréna zo svalu a vlastne keď je ten sval nejak obalený tukom možno nemusí mať veľkosť ako predtým. Tak som to čítal..
Som zvedavý na diskusiu ohľadom tohto
Ale: čítal som raz takú tému kde písali že ak priberieš tak vlastne pýcha je tvoréna zo svalu a vlastne keď je ten sval nejak obalený tukom možno nemusí mať veľkosť ako predtým. Tak som to čítal..
Som zvedavý na diskusiu ohľadom tohto
Co oci nevidia to srdce neboli. Namazes si paprce zdvihnes skoncis ocistis. Po mne bordel moc nezostava a to chodim do fakt ze teploskej posilovnikinjeril napísal:Ok, to je fajn ked cvicis v mensej posilke viac-menej inkognito. Ked by si siel do vacsieho fitka, tak ta tam s tym poslu do p-cka, nakolko je z toho bordel a keby to tam vsetci pouzivaju, tak sa tam nenadychnes. Ked sa niekomu potia ruky, nech pouzije tenky molitan.
-
evilbanana
Medium Star
chalani a tento ? tu znacku moc nepoznam http://www.protein.sk/massfusion-nutrab ... -1392.html neskusal niekto ? dobre balenie 7.3 kg 51 e sa mi zda
-
mato951
Star
-supersonic- napísal:chalani a tento ? tu znacku moc nepoznam http://www.protein.sk/massfusion-nutrab ... -1392.html neskusal niekto ? dobre balenie 7.3 kg 51 e sa mi zda
To je nieaký nový gainer a čo som čítal tak rozpustnosť dobrá a chuť v pohode ale radšej by som zobral overený mutant mass
-
evilbanana
Medium Star
uvidim pozriem. kazdopadne dik za navrhy
ja mám na zimu toto: http://www.protein.sk/incredible-bulk-b ... -1249.html a neriešim, chuť brutálne dobrá, mal som pár dávok a myslím že za to stojí, mutant mu chuťovo nesiaha ani po päty