situácia ako z romantickej komédie
Re: situácia ako z romantickej komédie
tak tak... držím palce a som zvedavý, čo si tú (dúfam) v sobotu prečítame....
-no ja som vtedy mal cca 24-25 a ty pises ze mas nad 20, takze je to dost podobna situacia, ci nie?rainbow napísal: ale to asi závisí aj od veku, nie?
-
maciatko99
Medium Star
Kľudne sa s ním stretni, nemáš čo stratiť, ak teda nerátam detskú platonickú lásku v okne naproti. Možno je práve on tým, kto ti dodá tie romantické veci, ktoré ti chýbajú a možno časom aj niečo viac, kto vie čo z toho môže byť.
Len teraz prosím nezačnite moralizovať, že ju len zneužije. Ked to spraví chlap, tak je hrdina, ked žena, tak je k...., ale ľudia zabúdajú na to, že je to potreba každého z nás.
Len teraz prosím nezačnite moralizovať, že ju len zneužije. Ked to spraví chlap, tak je hrdina, ked žena, tak je k...., ale ľudia zabúdajú na to, že je to potreba každého z nás.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Rainbow držím palce
Nech sa rozhodneš akokoľvek
Je už sobota tak čakám 
Soráč, včera sa mi už nechcelo ísť na internet. No, takže sme sa stretli. Zo začiatku to bolo bojazlivé, objali sme sa na uvítanie a prišla tradičná otázka "kam ideme" s tradičnou odpoveďou "neviem". Tak sme to nechali len tak na improvizáciu a prechádzali sa. Škoda že nám včera akurát počasie nevyšlo, tak sa moc ani prechádzať nedalo. Sadli sme na kávu, trošku pobehali nákupné centrá. Ale bolo to príjemné. Bol vtipný rovnako ako cez internet a cítila som sa s ním fajn. Pri lúčení sme si dali pusu (na dobrú noc
Dlho som potom ešte nemohla zaspať, a uvažovala som či na dnes niečo vymyslieť alebo zase len tak improvizovať
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 21:30)
Dnes sme boli spolu znova, 4 hodiny sme sa prechádzali až kým nám nezačala byť zima. Zhruba poslednú hodinu sme sa už držali, a pri lúčení padli franczúske bozky. Som z toho zmätená, ale som rada že to takto dopadlo. Podľa všetkého vstupujem do vzťahu, som ťak šťastná
Ďakujem každému za prečítanie, vypočutie a poradenie
to je rýchlosť ... nech sa darí
Ďakujem Paťko, hej je to rýchle aj na mňa, a preto som taká zmätená trochu, ale čím ďalej tým viac som presvedčená o tom, že do toho vzťahu chcem. Už zmizli tie pochybnosti čo som písala v prvom príspevku
-
Danka880614
Novice
Ajoooj
podla mna sa s nim stretni...niekedy je realita ina tak by si o nom zbytocne nesniivala
a to ze je z pokecu je v pohode vsetcia sme tam skoro
a povedz mu vsetko co ta napadne aj o frajerovi ak masn dane ze spolu mate byt tak budete ...nikdy nic nelutuj v zivote nasom mojom aj tvojom je vsetko vzdy tak ako ma byt
podla mna sa s nim stretni...niekedy je realita ina tak by si o nom zbytocne nesniivala
a to ze je z pokecu je v pohode vsetcia sme tam skoro
a povedz mu vsetko co ta napadne aj o frajerovi ak masn dane ze spolu mate byt tak budete ...nikdy nic nelutuj v zivote nasom mojom aj tvojom je vsetko vzdy tak ako ma byt
-
Janio
Zablokovaný
Rainbow no vidíš
Takže je všetko v poho... Tak nech sa ti darí
Inak z čoho si zmätená ? Že to tak rýchlo prišlo ?
Danka - Omfg prosím ťa, mohla by si si prečítať posledné príspevky a zistila by si čo sa zmenilo... A asi ťa sklamem, ale každý je strojcom svojho šťastia... Takže človek nič nemá určené a sám sa rozhodne, tak isto ako sa rozhodla rainbow teraz. Zobuď sa z toho sna
Danka - Omfg prosím ťa, mohla by si si prečítať posledné príspevky a zistila by si čo sa zmenilo... A asi ťa sklamem, ale každý je strojcom svojho šťastia... Takže človek nič nemá určené a sám sa rozhodne, tak isto ako sa rozhodla rainbow teraz. Zobuď sa z toho sna
-
jin
VIP
rainbow: Weeee!!!!!! Ďalší happy-end na hojko.com. Teda - vyzerá to ne úspech, súdiac podľa toho, čo tu píšeš. vyzerá to na celkom slušný začiatok, teraz si užívaj tú mágiu, čo sa objavuje na začiatku vzťahu. Budete jeden druhého spoznávať hlbšie a hlbšie, dlhé, rozhovory, pohľady, bozky...
Super, teším sa s Tebou. A ďakujem, toto budem používať, ako exemplárny príklad systému "vstaň doprdele od tej klávesnice a konaj v reálnom živote!"
Super, teším sa s Tebou. A ďakujem, toto budem používať, ako exemplárny príklad systému "vstaň doprdele od tej klávesnice a konaj v reálnom živote!"
Pripájam sa ku gratulácii a držím palce do budúcnosti 
Majte sa pekne, idem na pokec
Majte sa pekne, idem na pokec
-
maciatko99
Medium Star
Ako to ďalej pokračuje?
Chodíme spolu, takže podľa plánovmaciatko99 napísal:Ako to ďalej pokračuje?
Dnes som spoznala aj jeho rodičov. Sympatickí ľudia
tyyy jo.. po mesiaci k rodicom. ja som frajerku predstavil po 2 a pol roku chodenia 
//esteze tak:)
//esteze tak:)
Nie k rodičom, to bolo náhodné stretnutie. My sme sa prechádzali a stretli sme jeho rodičov, tak ma predstavil a prehodili sme pár slov. Nie oficiálna návšteva u rodiny
Ked dievca chce vzdy si najde chalana...drzim palce
-
jin
VIP
Toto je fajn náhoda.rainbow napísal:Nie k rodičom, to bolo náhodné stretnutie. My sme sa prechádzali a stretli sme jeho rodičov, tak ma predstavil a prehodili sme pár slov. Nie oficiálna návšteva u rodiny
Aspoň prvé oficiálne stretnutie bude už také uvoľnenejšie a nie až také oficiálne
-
Janio
Zablokovaný
Rainbow no pekne sa to vyvinulo, tak nech si s ním šťastná 
Inak ostatní si dávajte pozor pri stretavaní s rodičmi, aby to nedopadlo takto:
http://www.spovednica.sk/detail.php?sta ... rderby=ide
LOL to ma položilo

Inak ostatní si dávajte pozor pri stretavaní s rodičmi, aby to nedopadlo takto:
http://www.spovednica.sk/detail.php?sta ... rderby=ide
LOL to ma položilo
-
maciatko99
Medium Star
Rainbow, aspoň máš túto pre mnohých problematickú situáciu už za sebou. Držím palce, nech sa ti darí v živote.
Zaujímavé čítanie Janio, aspoň dokazuješ na akej mentálnej úrovni si, ak čítaš podobný plátok ako je Spovednica a hlavne články tohto typu (ktorý je aj tak vymyslený).
Zaujímavé čítanie Janio, aspoň dokazuješ na akej mentálnej úrovni si, ak čítaš podobný plátok ako je Spovednica a hlavne články tohto typu (ktorý je aj tak vymyslený).