flight simulator 2004- ils (instrument landing system) pomoc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
quartz
Light Star
Light Star

flight simulator 2004- ils (instrument landing system) pomoc

Príspevok od používateľa quartz »

Dobry den. Potrebujem pomoct v hre. Ked hram flight simulator 2004 poviem priklad idem letiet z Viedne do Bratislavy a v Bratislave chcem pristat pomocou ILS. Tak idem do mapy pozrem si frekvenciu ILS a kurz. Frekvenciu zadam do radia (NAV 1) a kurz do autopilota. A ja sa pytam ze kedy mam zapnut APP (approach) v autopilote lebo ked ho zapnem neskor tak lietadlo ils navedie sice na drahu ale velmi zle (krizom a ja len prejdem cez runway a uz som na trave. Ja aj znizim vo vzduchu rychlost na 200 aj klesam ako mi to hovori ATC (air traffic control) ale aj tak len app ma navedie na runway ale tak ze no strasne ma tam navedie. Tak sa pytam ze kedy mam zapnut app. Asi kolko km od runwaya na ktorom chcem pristat. (tutoriali som kukal a robim vsetko ako tam a ich to navedie dobre a mna zle aj ked mam vsetko dobre a zapnem approach vtedy ked aj ony). DAKUJEM ZA VSETKY ODPOVEDE
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: flight simulator 2004- ils (instrument landing system) pomoc

Príspevok od používateľa Pigesko »

mozno trosku neskora odpoved, ale predsa :) podla toho ako si svoj problem napisal prepokladam, ze o lietani v simulatore nemas moc "poznatkov"...mozno by ti pomohlo, keby si zacal od zakladov, ak sa chces virtualnemu lietaniu venovat aj nadalej...ale ak si len 4fun pilot, obrazok nizsie by ti mal pomoct, kedze predpokladam ze chyba bude najskor tam...

// ak ti ani to nepomoze, zrejme si nainstaloval nejake addony ktore ti nefunguju "korektne" :)

// este k tej rychlosti, nie je 200kts trosku moc ?? s cim to lietas? :D

// k obrazku len tolko, APP sa pouziva trosku inak nez ti teraz radim ja...jednoducho "vecicky" v cervenych kruzkoch na obrazku musia byt v strede, vtedy zapinas APP...primitivnejsie to uz vysvetlit neviem :| rozhodne ti odporucam tutorialy na youtube...

// btw ten screen je zrejme z B747, alebo niecoho podobneho, vsimaj si tu rychlost a vysku :wink: ta tvoja rychlost je docela mimo a predpokladam ze uplne zabudas na klapky...
Prílohy
ILS-APPR.gif
(22.09 KiB) 278 stiahnutí
quartz
Light Star
Light Star

Re: flight simulator 2004- ils (instrument landing system) p

Príspevok od používateľa quartz »

cau no lietam na originalnych boeingoch co su tam uz predinstalovane :smt033 a ja som ked chcem pristat tak ked som tak 50 km od runwaya tak rychlost znizim na 200 km/h ci tam su ine jednotky pocitania rychlosti? :D
a chcem sa spytat ze v tych tutorialoch ony sa riadia tak ze kedy maju zapnut app ze az ked im to povie atc ze posledny heading aky maju nastavit a potom ony zapnu app.....sakra ale tych tutorialov na 2004 tam neni tolko tam je vetsion na fligh simulator x.....
nemohol by si sem nejaky dobry hodit ? :D........flight simulator hram uz asi rok a stale stym neviem dobre pristat :D
a kedy sa ma prepnut to ze z gps na nav zevraj sa ma prepnut ze aj na autopilotovom panely na nav a aj ze z gps na nav.....
ten tutorial by mi velmi pomohol ale nikdy tam nenapisu ze kedy to mam zapnut ten approach :D
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: flight simulator 2004- ils (instrument landing system) p

Príspevok od používateľa Pigesko »

- no nenapisu to, ked ti to priamo hovoria :D...prepinanie medzi GPS a NAV ?? ...bud budes lietat podla ATC, kde do autopilota zadavas to co ti hlasia radiom, popripade tie ukony robis rucne...alebo si zapnes GPS ktore leti podla predom urcenej trasy...to je asi tak vsetko, no pri priblizeni nic neprepinas, bud lietas podla jenedho, alebo podla druheho, v GPS sa da nastavit priblizenie podla ILS ale k tomu si sa zrejme este nedostal...

- tutorialy pre FSX sa daju pouzit aj pri FS2004, uz len z toho dovodu, ze v FSX prakticky nic nove nepribudlo, okrem lepsej grafiky, a katastrofalnej optimalizacie...

- rozhodne ti odporucam kompletne prejst vyuku ktoru FS04 obsahuje..a rovno viac krat, lebo podla toho ako si svoj prispevok napisal fakt nemas moc skusenosti, priam by som povedal ze si na tom po roku "hrania" dost biedne :nono: treba vela citat, pozeraj tutorialy, je jedno ake...ci su to pre FSX, Xplane, alebo FS04...je to prakticky to iste, hlavne sa musis naucit tu postupnost, presne vediet co, kde,kedy a ako spravit...

- na otazku, kedy zapinas APP som ti odpovedal uz v predchadzajucom prispevku...

- ak ti mozem poradit, zacni lietat podla ATC, bez GPS a bez autopilota, proste manulane...samozrejme za pouzitia nejakeho lepsieho gamepadu...to vsetko za pouzitia mensieho jedno az dvojmotoroveho lietadla :wink: naucis sa tak vela veci...

- 200kts = 200knots = 200uzlov :wink:
Napísať odpoveď