ist do toho?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ist do toho?
Stretnite sa, no nič si od toho nesľubuj. Je tu príliš veľa prekážok, ktoré hrajú proti Vám. Vlastne - aké Vám, keď ste sa zatiaľ ani nevideli. Okolnosti, o ktorých budem hovoriť stoja v ceste Vašemu potenciálnemu vzťahu. Tak po prvé vzdialenosť - 200km je príliš na to, aby ste za sebou často jazdievali a pokiaľ tu nie je príležitosť, že by Vás ďalšie štúdium ku sebe priblížilo, tak je to bezvýznamné, skončiť to môže maximálne pri internetovom kamarátstve. Druhý faktor je to, že ste sa ešte reálne nestretli a na vzájomné spoznávanie budete mať príliš málo času. Za tých pár hodín, čo spolu strávite sa budete polovicu času oťukávať a tú druhú sa snažiť plynule konverzovať. Ďalšou prekážkou je vek - 17/19 pri tej vzdialenosti by sa s najväčšou pravdepodobnosťou jednalo o veľmi nestabilný vzťah, ktorý by po čase Vás oboch omrzel. Vzťahy na diaľku robia často problém aj vyzretejším ľuďom, nieto ešte dvom teenagerom. Vzťah 17/19 by mohol fungovať, dokonca si viem predstaviť, že veľmi dobre, pokiaľ by ste mali rovnaké názory, záujmy a mali by ste možnosť byť spolu každý deň.
-
Antichrist
Medium Star
no hej ja ten vek ani moc neriesim ...len ta dialka je to 3hodiny cesty mozno aj viac... Mal som dievca z kysuc (200km) a boli sme spolu iba cez prazdniny, lebo tam mame chatu..vydrzalo nam to takto rok...takze sanca tu je urcite...mozno ma odbije a mozno to bude chciet skusit...mozno to je moja osudova laska nikdy nevies 
-
audiotrack
VIP
boli ste spolu cez prázdniny a vydržalo vám to rok? Ak teda tie prázniny netrvali rok, tak všetky tie ostatné mesiace čo ste spolu neboli vôbec nerátaj do toho vzťahu
Antichrist:Dnesna doba je zaujimava.Mnoho ludi sa stretlo par krat,udrzuju spolu hlavne pisomny kontakt a nazyvaju to...vztahom.
je to typicke pre mladsie rocniky a myslim si,Antichrist,ze uz si dost stary na to,aby si si hladal zenu co bude doslova po tvojom boku. Teda...tebe nablizku anie x kilometrov daleko
Ides asi na skolu....tak?Myslim,ze budes mat dost prilezitosti 
je to typicke pre mladsie rocniky a myslim si,Antichrist,ze uz si dost stary na to,aby si si hladal zenu co bude doslova po tvojom boku. Teda...tebe nablizku anie x kilometrov daleko
Budes milovat pismenka ? Krasne slova co ti bude pisat ?
Alebo chces byt s nou...citit ju, jej vonu, jej blizkost...pocut zvuk jej hlasu...vidiet sposob jej chodze...drzat ju v naruci.
Spoznavat ju a travit s nou cas. Riesit s nou problemy aj prezivat stastne okamziky. Chces vidiet ako sa bude chovat v realnom svete ? Ako bude reagovat na podnety okolia alebo chces citat krasne lzi...
Alebo chces byt s nou...citit ju, jej vonu, jej blizkost...pocut zvuk jej hlasu...vidiet sposob jej chodze...drzat ju v naruci.
Spoznavat ju a travit s nou cas. Riesit s nou problemy aj prezivat stastne okamziky. Chces vidiet ako sa bude chovat v realnom svete ? Ako bude reagovat na podnety okolia alebo chces citat krasne lzi...
-
jankee
Medium Expert
z vlastnej skusenosti odporucam nie! Ruzove okuliare zo zaciatku pokryju neistotu..ale ked pride vizia spolocnej buducnosti, alebo ju budes proste len chciet vidiet a nepojde to zistis, ze to nebol spravny krok..a to som mal priatelku blizsie ako 200km a moznost cestovat po dialnici...
-
Antichrist
Medium Star
dal som na vase rady, nebude stretko ani nic aj ked ona chcela.sme kamarati..mam nieco lepsie sestrinu spoluziacku 
Klin sa klinom vybíja 
ja osobne som dopadol rovnako akosa to tu pisalo...jednoducho to skoncilo tak ze si uz ani nepiseme, ...ja to beriem tak, som si isty ze nieco podobne uz nenajdem, no som s tym zmiereny a beriem to pretoze taky je zivot, nemozeme mat vzdy to co chceme, asi je to ozaj pravda
...ale aj ked som ju stratil, som este neskoncil a nehodlam skoncit 
Ak máš sestru, skús sa pozreť po nejakej jej spolužiačkedamiamarl napísal:ja osobne som dopadol rovnako akosa to tu pisalo...jednoducho to skoncilo tak ze si uz ani nepiseme, ...ja to beriem tak, som si isty ze nieco podobne uz nenajdem, no som s tym zmiereny a beriem to pretoze taky je zivot, nemozeme mat vzdy to co chceme, asi je to ozaj pravda...ale aj ked som ju stratil, som este neskoncil a nehodlam skoncit
rainbow sestru nemam a nechapem na co narazas 
-
jin
VIP
Antichrist napísal:dal som na vase rady, nebude stretko ani nic aj ked ona chcela.sme kamarati..mam nieco lepsie sestrinu spoluziacku
jaj, hehe...humor vam vsetkym nechyba 
LUHÁRdamiamarl napísal:jaj, hehe...humor vam vsetkym nechyba
-
Janio
Zablokovaný
Rainbow no hej, hlavne vtedy ak má niekto mladšiu sestru, ktorá ma 13 rokov
Nie vždy je takáto možnosť... A aj tak, mne to príde blbé...
Jedy WTF ?
Jedy WTF ?
ak sa teraz mozem vratit k povodnej teme, spytam sa to tu...mne sa paci jedno dievca ktore som spoznal na lieceni...este za mojich 17 rokov zivota som nikdy nestretol takeho cloveka s ktorym si, ja to poviem tak, vo vsetkom rozumieme...ja som typ ktory velmi casto byva v spolocnosti dievcat ale toto dievca je to najlepsie ktore som kedy stretol a skutocne si ju nenecham ujst...najvacsi problem je ten ze uz si ani nepiseme a byva okolo 230km daleko co je fatalna vzdialenost....ved si zoberme priklad, co som pocuval pribehy uz starsich ludi ako chodili za dievkami a pritom auto este v tedy nebolo samozrejmostou...ma tetno moj pripad nejaku buducnost ci sa ma fakt zmierit s tym ze z toho vobec nic nebude 
-
jin
VIP
Treba zistiť, či sa chystáte na rovnakú VŠ, alebo aspoň na VŠ do rovnakého mesta. Alebo aspoň na vzdialenosť, ktorá by sa dala prekonávať niekoľkokrát týždenne.
Ak nie, tak sa zmier s tým, že z toho nič nebude.
Ak nie, tak sa zmier s tým, že z toho nič nebude.
najhorsie je to ze vsetko cosi napisal vzial nebude pretoze ona ide teraz na strednu vo svojom rodnom meste a momentalne ako pisem si uz ani nepiseme lebo ked som sa druhy krat v zivote opil napisal som jej na face zamilovanu spravu ale fest dlhu a odtedy mi nenspisala ale co viem tak sa nehneva...no ja este zabojujem ..hhe