Ináč sledujem stránku pesedit.com, v hre budú nové módy, vylepšené AI, grafika... u mňa na 99% kúpa a čo vy?
Pro Evolution Soccer 2012
Pro Evolution Soccer 2012
... tak budúci týždeň by malo vyjsť demo
Ináč sledujem stránku pesedit.com, v hre budú nové módy, vylepšené AI, grafika... u mňa na 99% kúpa a čo vy?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pro Evolution Soccer 2012
demo leaknute
(1.2 GB)
+ nejake info o tomto, a dalsom pripravovanom deme - http://games.tiscali.cz/oznameni/pes-20 ... dema-56738
+ nejake info o tomto, a dalsom pripravovanom deme - http://games.tiscali.cz/oznameni/pes-20 ... dema-56738
-
lekoklatik
VIP
Celkom tento ročník sledujem a na PS3 je to jednoznačná kúpa.
Celkom sa mi páčia nápady okolo manažérstva teamu a nápad ovládať 2ch hráčov naraz.
Je tam toho viac, ale toto ma zaujalo asi najviac : )
Celkom sa mi páčia nápady okolo manažérstva teamu a nápad ovládať 2ch hráčov naraz.
Je tam toho viac, ale toto ma zaujalo asi najviac : )
-
IamMartinQo
Star
Odohrané 4 zápasy prvé dva som bez debát prehral 2:5, 1:2, (hral som za Porto) ale po zmene týmu na ManU, som konečne vyhral 3:0 a so Santosom 3:2, vidieť oproti 11-tke zmeny, hlavne tie súboje, ale nezvyk tá kamera, je defaultná a je na pi*u
S očakávaním sa teším na druhú čať dema a dúfam, že budú vyrovnaní tento ročník z ea.
S očakávaním sa teším na druhú čať dema a dúfam, že budú vyrovnaní tento ročník z ea.
-
Pigesko
King
no uz aj ja stahujem...sice pochybujem ze by poriesili problem s nevidia optimus, no za skusku nic nedam 
-
adr0z
Zablokovaný
Tiež už sťahujem, som zvedavý.
urcite PES 2012 beriem. Ale rovnako ako minuly rok pockam aspon 3 mesiace a kupim skoro za polovicnu cenu.
-
Pigesko
King
no neviem...2 zapasy ale zatial nic moc
zatial ma to absolutne nepresvedcilo
zrejme si pockam na druhe demo, ktore bude mat k finalnemu release blizsie...inak som vynechal posledny rocnik, takze neviem tak objektivne posudit co sa zmenilo resp co je nove, proste nemam sajnu ako bol na tom predchadzajuci rocnik...toto demo si este zahram, ale vela od toho necakam...
-
2janci2
Medium Professional
No neviem ci je to tym, ze som zvyknuty na FIFU, ale toto ma vobec nebavi a ani sa to futbalu tak nepodoba ako FIFA. No pockam si este na to druhe demo.
-
Pigesko
King
zdielam tvoj nazor...akoze mam odohrane PES 2-5 a prilezitostne som si zahral 08,09 len kvoli tomu ze fifa bola este v tej dobe od veci...ale teraz ked hravam fifu 11, tak mi toto demo pride az smiesne, oproti tomu co ponuka konkurencia v predoslom rocniku a este na orezanom engine pre PC
no nechajme sa prekvapit...
-
2janci2
Medium Professional
Mne sa dakedy viac pacil PES, 2010 bola lepsia ako FIFA 10, ale teraz si dala FIFA zalezat aj na PC verzii a uz tu nie je o com rozhodovat
-
guess.whoo
Redeemer
-
2janci2
Medium Professional
oplati sa stahovat? 
-
guess.whoo
Redeemer
este stahujem, ked to vyskusam tak napisem nazor
-
master23
Light Professional
Kazdy rok stahujem demo PES. zial musim povedat, ze sa mi to nepaci. neviem ci je to tym, ze som zvyknuty na FIFU, ale vobec sa mi nepaci ta hratelnost. urcite skoncim pri FIFE tento rok.
ked som skusal demo, tak mi tu ten team management prisiel hrozne rozhadzany, a ak som robil zostavu tak ma skoro slak trafil, lebo sa tam nedali normalne prehodit hraci ako na FIFE, musel som ich tahat na tu hraciu plochu analogovou packou, a to boli teda nervy.
mozno je ina moznost, ale neviem preco to nemoze byt zjednosune ako oznacit hraca, a potom ho oznacit za druheho, a hotovo.
ked som skusal demo, tak mi tu ten team management prisiel hrozne rozhadzany, a ak som robil zostavu tak ma skoro slak trafil, lebo sa tam nedali normalne prehodit hraci ako na FIFE, musel som ich tahat na tu hraciu plochu analogovou packou, a to boli teda nervy.
mozno je ina moznost, ale neviem preco to nemoze byt zjednosune ako oznacit hraca, a potom ho oznacit za druheho, a hotovo.
tiez sa mi to nepaci , hlavne ked strielam na branu tak mi to pripada ako keby si ten hrac robil srandu,master23 napísal:Kazdy rok stahujem demo PES. zial musim povedat, ze sa mi to nepaci. neviem ci je to tym, ze som zvyknuty na FIFU, ale vobec sa mi nepaci ta hratelnost. urcite skoncim pri FIFE tento rok.
-
2janci2
Medium Professional
no tak ja tam nevidim ziadny rozdiel medzi tymto a tym prvym demom, nemali byt pridane aspon nove timy?? je to naozaj biedne, FIFA je vo viacerych smeroch o 5 rocnikov popredu
Ja mam na deme taky neostry rozmazany obraz neviem ma niekto podobny problem ??
A inak bude aj 2. demo
There will be two pes 2012 demo, the first of which is based on a preview build of the game and will be released on August 24, 2011. The second demo pes 2012 will be based on the finished game and will be released in mid-September. Both will be available for the PlayStation3, Xbox 360 and PC.
A inak bude aj 2. demo
There will be two pes 2012 demo, the first of which is based on a preview build of the game and will be released on August 24, 2011. The second demo pes 2012 will be based on the finished game and will be released in mid-September. Both will be available for the PlayStation3, Xbox 360 and PC.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to je zvlastne, lebo toto demo bolo predstavene dnes, jedno demo uz bolo davnejsie, tak som si myslel, ze toto je to druhe. sam to neviem posudit lebo prve som nehral
-
lekoklatik
VIP
Mám za sebou prvý zápas (PS3) a som maximálne spokojný.
Dal som gól, 2 som dostal, niekoľko spojníc, tyčiek padlo, 1 žltá karta, 2 priame kopy, niekoľko striel, pekných akcií, narážačky, vysúvačky, hráči sa správajú podľa situácie, pohyby či triky sú úplne normálne. Tento rok to kúpim. btw som zvedavý wocogo v druhom deme.
Dal som gól, 2 som dostal, niekoľko spojníc, tyčiek padlo, 1 žltá karta, 2 priame kopy, niekoľko striel, pekných akcií, narážačky, vysúvačky, hráči sa správajú podľa situácie, pohyby či triky sú úplne normálne. Tento rok to kúpim. btw som zvedavý wocogo v druhom deme.