videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni

O športe...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni

Príspevok od používateľa kafiatko »

Son-Goku napísal: //autoeditácia príspevku (03 Aug 2011, 19:13)
niektore zeny su tam fakt skarede ale techniky vedia pekne pouzivat 6:15 zlomila jej nohu?
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=9938
Si mi pripomenul toto videjko... hej niektoré baby nie sú až tak pekné, ale pred Cris Cyborg Santos klobúk dolu :aasmile1: treba si posunúť na 4:42
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto ma vždy zaujímalo, lebo som to videl len vo filmoch. Vie to niekto podrobnejšie opísať, čo sa sa vlastne stane, aké sú riziká atď ?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nezazil som este aby ma niekto uspal, ale stane sa to, ze sa odstavi privod krvi do mozgu, ked sa uplne uzavru krcne tepny staci vazne len par sekund a clovek spi...rizika su v organizovanom sporte minimalne, ked ho clovek pusti...znami je zapas matta hughesa c/a carlos knewton, ked mat mal na sebe triangel a ako kontru isiel dat slam a ako protivnika dvyhol, zaroven upadol do bezvedomia, nasledne ako padol, dal superovi tak tvrdy slam ze ho knockoutoval a kym tam pribehol rozhodca uz bol opat pri vedomi a vyhral zapas...neviem po kolkych sekundach dochadza k poskodeniu mozgu a pripadnej smrti, myslim, ze by sa to dalo porovnat s topenim

hughito
Redeemer
Redeemer

Čiže teoreticky ak niekomu takto uzavriem prívod vzduchu a uspím ho, ale následne hneď pustím, tak sa mu nič nestane ? A zobudí sa hneď, alebo po akom čase ?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

kafiatko napísal:
Si mi pripomenul toto videjko... hej niektoré baby nie sú až tak pekné, ale pred Cris Cyborg Santos klobúk dolu :aasmile1: treba si posunúť na 4:42
aj ty mas take ruciska?
ColdRain
Addict
Addict

hughito napísal:Čiže teoreticky ak niekomu takto uzavriem prívod vzduchu a uspím ho, ale následne hneď pustím, tak sa mu nič nestane ? A zobudí sa hneď, alebo po akom čase ?
nemalo by sa, ale ja by som to neskusal len tak...ale ked uz bude spat, daj ho na chrbat a zodvyhni mu nohy aby sa mu nahrnula krv do mozgu (je mi jasne ze to idete s kamaratmi skusat :D )
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie nejdem to skúšať, len ma to zaujíma. Lebo som to vždy videl vo filmoch a nevedel som, či je to len filmový výmysel alebo reálne vec, ktorá sa dá spraviť. :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

to je blbosť že zaspíš...Odpadneš, ak ťa hneď po tom čo odpadneš prefackajú a privedú ťa naspäť "k životu" tak si v pohode, lebo mozog nebol bez vzduchu dlho... ale neskúšajte to nieje to sranda...
Ja už som to zažila a teda stačilo mi , netreba to fakt skúšať...

Son-Goku: nemám také ruky , jej ruky by som ako baba ani veľmi nechcela, ale brucho má brutálne... ešte keď som chodila boxovať tak som mala nejaké svaly, ale už moc nemám... bejvávalo... :?
Son-Goku
Darca
Darca

ColdRain napísal: nemalo by sa, ale ja by som to neskusal len tak...ale ked uz bude spat, daj ho na chrbat a zodvyhni mu nohy aby sa mu nahrnula krv do mozgu (je mi jasne ze to idete s kamaratmi skusat :D )
hlavu zaklonit netreba?
kafiatko:ja teraz neviem preco som si myslel ze si pryja :lol: co si robila len cisty box?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ohladom uspavania, rozlisujte blood choke a air choke
ked zle chytis tak tlacis na trubku a vzduch, pricom toto moze pripominat pocit topenia (proste nemozete sa nadychnut) takisto stracas vedomie, ale vydrzis trochu dlhsie a toto JE nebezpecne ak to budes drzat dlho
druhy, beznejsi blood choke, ziadnu krv nezastavujes a neviem ake kraviny sa o tom pisu :D len mierne obmedzis, ale aj to je dost nato aby si behom par sekund spravil bezvedomie niekomu, nebezpecne to az tak nieje, pretoze aj keby si drzal dlho, mozog ma stale kyslik na aku taku funkciu (ano clovek je mimo ale to je len obrana mozgu a nie "oh shit on je mrtvy" ) kade tade sa rozoberalo ze blood choke by sa dal teoreticky drzat aj niekolko minut bez poskodenia mozgu ale ved....... naco skusat ked uz po par sec je dostaveny efekt

ak si to chce niekto vyskusat, tak najbezpecnejsi postup, sadnite si obaja na zem, obet nech vystre ruky do hora nad hlavu a snazi sa ich tam drzat, ty chytis a pekne si napasujes blood choke, obet musi byt schopna kludne dychat, ked mas chytene stlac, a ked obeti padnu ruky dole (vypne jak televizor) tak ho pusti, potom nemusis nikoho fackat, nemusis nohy dvihat (aj ked to by ho mohlo prebrat skor, ale o to tu nejde), hlavne nech mu jazyk nezapadne, takze kludne ho nabok poloz, alebo dopredu nahni jak za nim sedis

osobne som uplne vypnuty nebol, ale bol som tak v polke, trenovali sme jednu dobu, ked boli novy chalani, "vydrz" v tom skrteni, skor taku adaptaciu aby si ludia nato zvykli, lebo pre niekoho kto to zaziva prvykrat je to HNUSNY pocit, naozaj HNUS, no a my co sme boli "stari mazaci" tak sme sa snazili co najdlhsie vydrzat, az som skoro nemal schopnost odklepat, no a potom :D baaaaaaaajo
uplne genialny stav, vedomie tak polo-realita, ledva som sa drzal v sede, obraz jak ked vo windowse zaskrtnete display pointer trails pri myske, proste vsetko co sa pohlo zanechavalo svoje obrazy, tak isto zvuk rozkuskovany a stale sa ozyvajuci, no naozaj to bolo zaujimave, a potom po 3-4 sec normal, a cvicilo sa dalej :D

este, vravi sa ze tak ako pri KO, aj pri tomto vam vypadnu cca 3 minuty vasho posledneho zivota, moze viac moze menej, nemusi vobec, je to individualne ale velmi caste, tak vlastne ak nato prehovorite kamarata, on si nato dokonca zivota ani nemusi spomenut, poviete mu len ze spadol a tresol si hlavu alebo nieco take :lol:
ColdRain
Addict
Addict

no ved samozrejme ze nie uspat ako fyziologicky stav, to sa len tak slangovo hovori...
no vendo o tom vie ocividne najviac, to stymi rukami je dobry napad a ten air choke by ta asi ani nenechal, to sa clovek okamzite rozkasle a zacne sa zvijat...
a nevidim dovod aby po skrteni vypadli tri minuty, ten vypadok je sposobeny traumou mozgu po silnom udere, ked sa mozog sam otrepe o steny lebky...ked ho pokojne uspis nevidim nato dovod, no mozno je vtom ina pricina, ale trener nehovoril ze by mal po tom okno
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Son-Goku napísal: kafiatko:ja teraz neviem preco som si myslel ze si pryja :lol: co si robila len cisty box?
len čisto box, rekreačne pre samú seba... Kamarát ma brával na tréningy, lebo on už pár rokov sa venuje Jiu Jitsu, tak sme chodili spolu boxovať... :smt062 pekné to časy... teraz už nemám na nič čas :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hovorim, vypadnut ti nic nemusi ale moze, a casto sa to stava :wink:
aj to co kafiatko posla, ked sa zobudi, je mimo nevie co sa stalo, casto aj v zapasoch ho rozhodca zobudi, a fighter nevie co sa stalo
Son-Goku
Darca
Darca

kafiatko napísal: len čisto box, rekreačne pre samú seba... Kamarát ma brával na tréningy, lebo on už pár rokov sa venuje Jiu Jitsu, tak sme chodili spolu boxovať... :smt062 pekné to časy... teraz už nemám na nič čas :?
tak vitaj medzi nami dievcatami :smt023
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Hmí celkom zaujímavé videa podľa mňa... Aj, keď nemá to nič spoločné s boxom...

hughito
Redeemer
Redeemer

Tie taekwondacke kopy vyzerajú super a efektívne, ale akurát na video. Vždy keď som videl nejaký zápas taekwondo vs niečo, tak to bolo úplne jasné.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

To áno, ak sa mu to nepodarí a protivník vykryje má väčšinou smolu...

No málo kto vie nejaké dobré umenie a tak ho môže veľmi rýchlo spacifikovať... Koniec koncov tie kopy, výskoky etc.. vyzerajú bombovo... Tak už len z toho dôvodu by to bolo dobre vedieť :P
Son-Goku
Darca
Darca

hughito napísal:Tie taekwondacke kopy vyzerajú super a efektívne, ale akurát na video. Vždy keď som videl nejaký zápas taekwondo vs niečo, tak to bolo úplne jasné.

a suhlasim s komentom pod tymto videom:good TKD fighter vs a bad MT fighter

//autoeditácia príspevku (27 Aug 2011, 23:33)

3:28 tu uz vyzera normalne :D
ColdRain
Addict
Addict

neviem no, mne je ta cyborg strasne nesympaticka, je dobra o tom ziadna, ale nepaci sa mi ked sa takto rezu baby nehovoriac o tom, ze ma strasne muzske crty,, urcite papa velmi vela bobuliek
igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

a co taka Gina Carano :wink:

cybork je taky babochlop :twisted:
Napísať odpoveď