Mega ping
Re: Mega ping
dsl......z T-comu presnejšie magio internet aj s magio tv
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne ked to robi (co robi len fakt zriedka) tak pomoze restart routera... ak nepomoze ani to tak volaj providerovi, moze byt aj daco s kablom 
kábel myslíš ten čo ide cez pevnu alebo ten čo ide z routera do pc ??? ++začalo mi to uz aj time outy dávat a ping občas klesne ale vela timeoutouSchYzo napísal:mne ked to robi (co robi len fakt zriedka) tak pomoze restart routera... ak nepomoze ani to tak volaj providerovi, moze byt aj daco s kablom
-
Hotwire
Addict
ten kabel na ktorom ide linka... u nas bol raz zhorety ten kabel a tiez som mal lagy jak hovado vtedy....ale najskor skus ten restart routera, myslim si ze to ti pomoze
nn to nepomohlo ešte pred tým ako si to napísal som dal asi 2x rr teraz mam skoro stale 32ms skače to niekedy tak max do 80ale často sa vyskitujú timeoutySchYzo napísal:ten kabel na ktorom ide linka... u nas bol raz zhorety ten kabel a tiez som mal lagy jak hovado vtedy....ale najskor skus ten restart routera, myslim si ze to ti pomoze
-
Hotwire
Addict
zavolaj do Tcomu ci tam maju nejaky problem...oni ti isto odpovedia ze nie (vzdy to tak robia :X ) ale ak bol problem na ich strane tak za nejaky cas sa to "zazracne" opravi... ak nie tak im zavolaj nech k tebe poslu technika, lebo proste platis za sluzbu ktora nefunguje tak ako ma
no oky tak počkam tak do štvrtka zajtra ajtak niesom doma tak uvidím no...ale díky za každú odpoved 
-
Hotwire
Addict
ale najskor im zavolaj predsa... ak o tom nahodou nevedia tak to len tak sami od seba neopravia
edit: (pre darcu) riesil som to X krat tiez mam internet od Tcomu a vkuse s tym boli problemy takze viem ako to funguje, ty internet hero

edit: (pre darcu) riesil som to X krat tiez mam internet od Tcomu a vkuse s tym boli problemy takze viem ako to funguje, ty internet hero