Odpis dane
Odpis dane
Ahojte, Brat ma založenu firmu... Chcem sa spytat či sa dá odpisat zdane počítač? Ked ano da sa odpísat aj vtedy ked ten pc by bol kupeny po častiach (komponentoch). Dakujem...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odpis dane
ano da, ano da aj vtedy, neni zac 
edit: este poznamka, ale mal ho brat na firmu uz vtedy tusim, ak tak neurobil tak neviem ci sa s tym nieco da
edit: este poznamka, ale mal ho brat na firmu uz vtedy tusim, ak tak neurobil tak neviem ci sa s tym nieco da
A brat je negramotný? A nemá ekonómku? A nevie čítať a písať? Nechodí na DÚ? Nepodáva daňové priznania? Nemá NET?
-
Janio
Zablokovaný
A jarda.j je idiot ? Zjavne je
K téme: Áno
K téme: Áno
Rok pozadu aj s DPH, ale to sú všeobecné vedomosti v základnej škole. To o "idiotoch" - keď chceš takto debatovať, mne to neva, ale kto na to odpovie?... všetko je aj na nete. 
-
Janio
Zablokovaný
Tak ako dobré... Je divné, že má firmu a nevie základy... Ja mám ekonomiku 2 roky a celkom sa to dá, ale žeby to učili na ZŠ ?
+ Môžeš vysvetliť normálne, nie hneď takto
To je asi všetko, viac sa k tebe nebudem vyjadrovať
Peace
Peace
Odpísať sa dá všetko pre účely podnikania, a azda potrebuje ekonómku, keď nevládze. Pokuty sú privysoké, viď aj "vaarehaa". Takže aj náhradné diely ku PC, ale prečo to neadresuje bratovi? Čo na to povedať? Veď je to primitívne, nie? Kto podniká, tak to vie. Preto aj podniká, náklady. PC je základ. A je to ozaj aj na nete v odborných fórach, kedže nevládze ísť ku daniarom, a nieto na net. A neškriepim sa. Prečo nečíta? Osada?