Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
Bez ohladu na moju predchadzajucu temu by som sa vas vsetkych chcel spytat aky mate na toto nazor ? Coraz viac a viac pocujem nazory od roznych zien ktore bud maly dlhsi vztah a teraz su rok a viac single nazor ze im to takto vyhovuje a chcu si uzivat...dokonca znama 30r zabezpecena baba sa rozhodla ze radsej pojde robit na lod a uvidi za 4-5 rokov ze co potom ...
Skutocne nedokazu uz baby starsie ako 19+ vydrzat povedzme v takom "tinedzerskom" vztahu kedy su dvaja spolu, maju vela spolocneho ale nenutia toho druheho aby zili ako v manzelstve (ponorkova choroba ako ked ste stale spolu), uzivaju si pripadne kazdy zvlast na odlisnych party ale pritom dokazu respektovat a mat radi na tolko toho druheho aby sa nevyspali s hocikym ? Myslim na sex pretoze napriklad bozky a podobne mi neprekazaju...vsetci vieme ze napity clovek rozmysla inak a je tam aj tuzba skusit to s tym druhym...ja toto dokazem odpustit / tolerovat avsak sex je pre mna natolko intimna zalezitost ze to povazujem za zradu a stratu sebakontroly...
Skutocne nedokazu uz baby starsie ako 19+ vydrzat povedzme v takom "tinedzerskom" vztahu kedy su dvaja spolu, maju vela spolocneho ale nenutia toho druheho aby zili ako v manzelstve (ponorkova choroba ako ked ste stale spolu), uzivaju si pripadne kazdy zvlast na odlisnych party ale pritom dokazu respektovat a mat radi na tolko toho druheho aby sa nevyspali s hocikym ? Myslim na sex pretoze napriklad bozky a podobne mi neprekazaju...vsetci vieme ze napity clovek rozmysla inak a je tam aj tuzba skusit to s tym druhym...ja toto dokazem odpustit / tolerovat avsak sex je pre mna natolko intimna zalezitost ze to povazujem za zradu a stratu sebakontroly...
Re: Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
..nemozes im zazlievat, ze nechcu zostat s prvym "jozkom", ktoreho si narazia este pocas strednej skoly (ved co ak je tam vonku nieco lepsie). dovolim si tu skopirovat jeden "vtip":
------------------------
Partia mladych zien si vysla na dovolenku a onedlho nasli patposchodovy hotel s tabulkou, na ktorej stalo "hotel vylucne pre zeny".
Kedze boli bez partnerov, rozhodli sa vojst, aby zistili, ci stoji zato ubytovat sa tam.
Recepcny, velmi atraktivny chlapik, im vysvetluje, co je to za hotel:
"Mame tu pat poschodi...prejdite si vsetky poschodia a ak najdete to, co hladate, pridte sa zapisat. Je lahke rozhodnut sa, lebo na kazdom poschodi su tabule, ktore vam naznacia, co dane poschodie ponuka.
Damy vyjdu na prve poschodie a na tabuli stoji: "Na tomto poschodi su muzi, ktori v posteli nestoja za nic, ale su velmi citlivi a mili". Baby sa zasmeju a idu vyssie.
Tabula na druhom poschodi hlasa: "Muzi na tomto poschodi su
vynikajuci milenci, ale vo vseobecnosti zle zaobchadzaju so zenami ".
Toto sa im nepaci, takze idu na tretie poschodie, kde na tabuli citaju: "Muzi na tomto poschodi su vynikajuci milenci a velmi citlivo pristupuju k potrebam zien".
Toto sa im sice pozdava, ale este zostavaju dve poschodia... Tabula na stvrtom poschodi je prekvapujuca: "Muzi na tomto poschodi maju perfektne tela, su velmi jemni a pozorni k zenam, vsetci su slobodni, maju kopec penazi a su pripraveni ozenit sa".
Tu uz damy uz maju totalny zaujem, ale predtym, nez sa zapisu na stvrte poschodie, chcu este vediet, co moze byt na piatom. Ked pridu na piate poschodie, na tabuli stoji: "Tu nie su ziadni muzi. Toto poschodie sme postavili len preto, aby sme dokazali, ze zenu nie je mozne nikdy uplne uspokojit".
-------------------------
..a mozno.. si len nebol taky dobry, ako si si myslel
.
.
mno a na tu cast o nevere len jedno. WTF??
------------------------
Partia mladych zien si vysla na dovolenku a onedlho nasli patposchodovy hotel s tabulkou, na ktorej stalo "hotel vylucne pre zeny".
Kedze boli bez partnerov, rozhodli sa vojst, aby zistili, ci stoji zato ubytovat sa tam.
Recepcny, velmi atraktivny chlapik, im vysvetluje, co je to za hotel:
"Mame tu pat poschodi...prejdite si vsetky poschodia a ak najdete to, co hladate, pridte sa zapisat. Je lahke rozhodnut sa, lebo na kazdom poschodi su tabule, ktore vam naznacia, co dane poschodie ponuka.
Damy vyjdu na prve poschodie a na tabuli stoji: "Na tomto poschodi su muzi, ktori v posteli nestoja za nic, ale su velmi citlivi a mili". Baby sa zasmeju a idu vyssie.
Tabula na druhom poschodi hlasa: "Muzi na tomto poschodi su
vynikajuci milenci, ale vo vseobecnosti zle zaobchadzaju so zenami ".
Toto sa im nepaci, takze idu na tretie poschodie, kde na tabuli citaju: "Muzi na tomto poschodi su vynikajuci milenci a velmi citlivo pristupuju k potrebam zien".
Toto sa im sice pozdava, ale este zostavaju dve poschodia... Tabula na stvrtom poschodi je prekvapujuca: "Muzi na tomto poschodi maju perfektne tela, su velmi jemni a pozorni k zenam, vsetci su slobodni, maju kopec penazi a su pripraveni ozenit sa".
Tu uz damy uz maju totalny zaujem, ale predtym, nez sa zapisu na stvrte poschodie, chcu este vediet, co moze byt na piatom. Ked pridu na piate poschodie, na tabuli stoji: "Tu nie su ziadni muzi. Toto poschodie sme postavili len preto, aby sme dokazali, ze zenu nie je mozne nikdy uplne uspokojit".
-------------------------
..a mozno.. si len nebol taky dobry, ako si si myslel
.
.
mno a na tu cast o nevere len jedno. WTF??
Ine zmyslanie bab... A je rozdiel uzivat si a uzivat si
mozno vacsina zien berie slovo uzivat si chodit na diskoteky a sukat o zivot, ja neviem to slovo uzivat si co mam s toho ked sa nahlobim s chalanmi? Neviem dve bytosti dva nazory.
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2011, 8:00)
A urcite je rozdiel ked som uz na tej diskoteke a ziadna ani po mne nemrkne, a je rozdiel ked pride priemerna baba a uz kolo nej letia chalani
teraz kto sa na tom citi lepsie
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2011, 8:00)
A urcite je rozdiel ked som uz na tej diskoteke a ziadna ani po mne nemrkne, a je rozdiel ked pride priemerna baba a uz kolo nej letia chalani
Len to, že si narazil na jeden typ báb, neznamená, že neexistujú tie verné, milujúce, úprimné atd atd.
Zrejme sa len pohybuješ v tej nesprávnej partii ľudí.
Užívať si... užívať si život sa dá aj s partnerom, či už nejaké výlety, spoločný kúpeľ, alebo kino atd.
Zrejme sa len pohybuješ v tej nesprávnej partii ľudí.
Užívať si... užívať si život sa dá aj s partnerom, či už nejaké výlety, spoločný kúpeľ, alebo kino atd.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Píšeš síce, že bez ohľadu na Tvoju predchádzajúcu tému, no evidentne na ňu ohľad treba vziať, nakoľko Ťa to evidentne stále žerie. Ale o tom neskôr.tarakan napísal:Bez ohladu na moju predchadzajucu temu by som sa vas vsetkych chcel spytat aky mate na toto nazor ? Coraz viac a viac pocujem nazory od roznych zien ktore bud maly dlhsi vztah a teraz su rok a viac single nazor ze im to takto vyhovuje a chcu si uzivat...dokonca znama 30r zabezpecena baba sa rozhodla ze radsej pojde robit na lod a uvidi za 4-5 rokov ze co potom ...
Ženy po dlhšom vzťahu cítia slobodu, ktorá im po období, ktoré strávili vo vzťahu pripadá, ako nový život, kde nie sú viazané žiadnymi partnerskými prísľubmi, či záväzkami. Zachutí im sloboda a majú pocit, že sa utrhli z reťaze a chcú tak vydržať čím dlhšie. No úprimne - som zvedavý, či tento postoj Tvojej známej vydrží 4-5 rokov. Aj sloboda prestane človeku po istej dobe chutiť tak sladko a začne mu chýbať vzťah.
Nezužoval by som skupinu o ktorej sa bavíme len na baby. Skôr by som sa zameral globálne na všetky vzťahy. Samozrejme, dokážu to, v okolí mám dosť prípadov. Užívanie si oddelene a ďalšie veci sú otázkou toho, aké pravidlá si partneri určia vo vzťahu a je otázne, ako ich dokážu dodržiavať a či pre vzťah nebudú kontraproduktívne. Rešpektovať a mať rád toho druhého natoľko, aby sa partneri nevyspali s hocikým? No to by som sakra prosil aby to tak bolo. Volá sa to vernosť a je to jeden z nosných pilierov vzťahu. Bozky a podobne Ti neprekážajú? WTF man?! Takže keby si ty videl svoju kočku v podnapitom stave ako nejakému týpkovi robí laryngoskopiu vlastným jazykom ty by si bol v pohode jo? A pod tým "a podobne" si predstavuješ čo? Človek samozrejme zmýšľa inak, keď je v podnapitom stave, ale má si zachovať ľudskosť, ovládať svoje pudy a byť verný. Pokiaľ ty toto dokážeš tolerovať, tak je to fakt sila a neviem, ako si predstavuješ vzťah. A ak za stratu sebakontroly a zradu považuješ len sex, tak potom bozkávanie, sápanie sa po niekom inom "a podobne", nepovažuješ za stratu kontroly? Pokladáš to teda za cielené konanie pri plnom vedomí?tarakan napísal:Skutocne nedokazu uz baby starsie ako 19+ vydrzat povedzme v takom "tinedzerskom" vztahu kedy su dvaja spolu, maju vela spolocneho ale nenutia toho druheho aby zili ako v manzelstve (ponorkova choroba ako ked ste stale spolu), uzivaju si pripadne kazdy zvlast na odlisnych party ale pritom dokazu respektovat a mat radi na tolko toho druheho aby sa nevyspali s hocikym ? Myslim na sex pretoze napriklad bozky a podobne mi neprekazaju...vsetci vieme ze napity clovek rozmysla inak a je tam aj tuzba skusit to s tym druhym...ja toto dokazem odpustit / tolerovat avsak sex je pre mna natolko intimna zalezitost ze to povazujem za zradu a stratu sebakontroly...
ved to su idealne caje-zeny ktore si chcu LEN uzivat 
Tiez nechapem co myslia pod pojmom uzivat si. Ci ide len o to zurovat a spoznavat co najvacsi pocet chalanov v kratkom case alebo aj sex.
Jin : vravim bez ohladu na to dievca...pretoze skutocne sa snazim nad to povzniest a zabudnut...aspon na tento rok.
Ja vlastne tiez dost zurujem teraz. Spoznavam nove baby...samozrejme nemam ziadne vycitky kedze niesom v ziadnom vztahu. Ale aj ked sa s nimi potom bavim a podhodim otazku co sa tyka ze co oni povazuju za vazny vztah tak sa mi vacsinou dostane takato odpoved
"mala som dva vazne, oba rok aj pol a od toho posledneho uz presiel rok aj dva mesiace a odvtedy nehladam, vo februari som mala mesacny vztah a zistila som, ze nechcem, zvykla som si takto a vyhovuje mi to zatial"
Jin : a mozno ano. Mozno mas pravdu ze hladam odpoved preco som bol odmietnuty u tej prvej u inych bab.
Jin : vravim bez ohladu na to dievca...pretoze skutocne sa snazim nad to povzniest a zabudnut...aspon na tento rok.
Ja vlastne tiez dost zurujem teraz. Spoznavam nove baby...samozrejme nemam ziadne vycitky kedze niesom v ziadnom vztahu. Ale aj ked sa s nimi potom bavim a podhodim otazku co sa tyka ze co oni povazuju za vazny vztah tak sa mi vacsinou dostane takato odpoved
"mala som dva vazne, oba rok aj pol a od toho posledneho uz presiel rok aj dva mesiace a odvtedy nehladam, vo februari som mala mesacny vztah a zistila som, ze nechcem, zvykla som si takto a vyhovuje mi to zatial"
Jin : a mozno ano. Mozno mas pravdu ze hladam odpoved preco som bol odmietnuty u tej prvej u inych bab.
Zmier sa s faktom, že nie vždy človek dostane, čo chce.
A nie každý chce žiť vo vzťahu (ale väčšinou možno len nejaký čas to tak je, kým sa dá sám dokopy alebo sa spamätá z predošlého vzťahu či zariadi si život, ako chce a potom spokojný sám so sebou, prijme aj niekoho iného do svojho života)
A nie každý chce žiť vo vzťahu (ale väčšinou možno len nejaký čas to tak je, kým sa dá sám dokopy alebo sa spamätá z predošlého vzťahu či zariadi si život, ako chce a potom spokojný sám so sebou, prijme aj niekoho iného do svojho života)
-
jin
VIP
Niektoré sa len chcú zabávať a užívať si pocit slobody, nemať pocit záväzkov voči nikomu a niektoré si chcú vysúložiť mozog z hlavy. Ak by som to mal podať mierne preexponovaným pohľadom. V skutočnosti im ide o neviazanú zábavu a chalanov berú ako príjemné, snáď aj žiadané spestrenie programu.tarakan napísal:Tiez nechapem co myslia pod pojmom uzivat si. Ci ide len o to zurovat a spoznavat co najvacsi pocet chalanov v kratkom case alebo aj sex.
Nič si nenahovárajme, akokoľvek sa snažíš, tá baba Ti furt robí v hlave taký bengál, že Ťa to núti premýšľať. Je to pochopiteľné, no sú tu isté fakty, ktoré si treba uvedomiť. Ona mala svoje motívy, ty si prišiel vhod a tam to končí - bodka - the end. A ku tým odpovediam - kľúčové slovíčko je tam práve to posledné. Zatiaľ.tarakan napísal:Jin : vravim bez ohladu na to dievca...pretoze skutocne sa snazim nad to povzniest a zabudnut...aspon na tento rok.
Každopádne ty teraz rob čo robíš, užívaj si, bav sa a keď už budeš mať myseľ v poriadku, tak sa možno zmení aj Tvoj náhľad na niektoré veci. (priamo tým apelujem na odstavec o nevere z prvého príspevku.)
Ľudia si pochvaľujú užívanie si z viacerých dôvodov.
1. oslobodenie nastáva zväčša po dlhšej dobe, keď vzťah nefungoval a bol skôr záťažou ako prospechom
2. väčšina našich vzťahov nefunguje, vlastne všetky až kým nenájdeme tú pravú/pravého
3. niektorí tú pravú osobu nenájdu nikdy
4. veľa ľudí nie je emocionálne schopných viesť plnohodnotné a rovnocenné partnerstvo, rôzny žiarlivci, zúfalky, zahýbači, pipiny..
Tým chcem povedať, že väčšina vzťahov končí obdobím, keď je to pre oboch už neúnosné a sú vystresovaný. Fáza po potom vyzerá veľmi príjemne, ale nie je pre človeka prirodzená, preto v konečnom dôsledku každý zase spadneme do takého alebo onakého vzťahu.
Ale ak nájdete tú pravú osobu, tak potom sa na tých čo si užívajú pozeráte trocha ináč.... Vzťah so super partnerkou by som nikdy nemenil za nejaké lovenie báb na diskotéke alebo sledovanie hokeja s basou piva a tú samotu už vôbec nie.
1. oslobodenie nastáva zväčša po dlhšej dobe, keď vzťah nefungoval a bol skôr záťažou ako prospechom
2. väčšina našich vzťahov nefunguje, vlastne všetky až kým nenájdeme tú pravú/pravého
3. niektorí tú pravú osobu nenájdu nikdy
4. veľa ľudí nie je emocionálne schopných viesť plnohodnotné a rovnocenné partnerstvo, rôzny žiarlivci, zúfalky, zahýbači, pipiny..
Tým chcem povedať, že väčšina vzťahov končí obdobím, keď je to pre oboch už neúnosné a sú vystresovaný. Fáza po potom vyzerá veľmi príjemne, ale nie je pre človeka prirodzená, preto v konečnom dôsledku každý zase spadneme do takého alebo onakého vzťahu.
Ale ak nájdete tú pravú osobu, tak potom sa na tých čo si užívajú pozeráte trocha ináč.... Vzťah so super partnerkou by som nikdy nemenil za nejaké lovenie báb na diskotéke alebo sledovanie hokeja s basou piva a tú samotu už vôbec nie.
tak hej prečo by sa mali viazať? však si chcú niečo aj ony vyskúšať. ja som single od marca 2010 a vyhovuje mi to takto. kým sa dá, tak si užívam života tak, ako sa len dá. k nikomu a ničomu sa neviažem a som spokojný. taktiež mám kamarátky, ktoré striedajú chlapov asi častejšie, ako spodné prádlo (berte to obrazne, nie sú to žiadne humusáčky). v tejto dobe nevidím na to nič zvláštneho. nie sme v dobe, kedy si chlap vybral ženu a tá s ním musela byť po zbytok svojho života.
Noobsz DJ moj clovek 
ako kto ..
zeny si proste uzivaju rovnako slobodu ako chlapi, a naviac ich tlaci casovy faktor, pretoze im zostava cas na slobodny zivot tak do 30tky maximalne, pretoze potom uz by si chcela kazda zalozit rodinu, resp. neskor uz je velky problem si zohnat vekovo vyhovujuceho schopneho chlapa ktory by bol bez zaväzkov. Zatial co chlap si moze zacinat s mladymi babami aj ked ma 35 aj ovela viac, nikto sa nadtym cudovat nebude.. 
gogo dokonca som videl aj 45tky co by stali za hriech, a verim ze vecsina nezadanych chalanov by si dala povedat, a to neprehanam
brainwirm
dost pochybujem ze 45rocna si bude chciet vziat nejakeho 30 rocneho cuciaka, vecsine zien velmi vadi ak by ich potencialny partner mal byt vyrazne mladsi- aspon co som sa rozpraval. A naviac ani v zivote som nikdy nikoho /chlapa/ nestretol kto by si zobral zenu starsiu od neho o viac ako 3-4 roky a ani ja by som vyrazne starsiu nechcel.. Samozrejme vynimky exostuju vzdy, ale zostavaju vynimkami.
/nehovoriac o tom ze ked ma zena prve dieta po cca 35tke tak uz velmi riskuje moznost vyvojovej vady dietata/
dost pochybujem ze 45rocna si bude chciet vziat nejakeho 30 rocneho cuciaka, vecsine zien velmi vadi ak by ich potencialny partner mal byt vyrazne mladsi- aspon co som sa rozpraval. A naviac ani v zivote som nikdy nikoho /chlapa/ nestretol kto by si zobral zenu starsiu od neho o viac ako 3-4 roky a ani ja by som vyrazne starsiu nechcel.. Samozrejme vynimky exostuju vzdy, ale zostavaju vynimkami.
/nehovoriac o tom ze ked ma zena prve dieta po cca 35tke tak uz velmi riskuje moznost vyvojovej vady dietata/
-
lollo
Professional
ano chcu, pravdu povediac ja som tiez sam, nemam problem ak velmi silno nieco chcem tak to budem mat, ale to asi kazdy cize to na veci nic nemeni.
Ale niekedy mi to pripada tak ze clovek je len medzi zastavka a potom zisti, ze asi nie tento v tomto nie ale tamten ano a je to super, mna to pravdu povediac zerie(nerad sa delim o cokolvek) a zase ak mam kamaratku na vsetko tak chcem aby to tak ostalo a nie kamaratka pre vsetkych a ja "len" na iste veci, dakujem pekne
ale k veci, vela mladym slecnam/zenam ako aj chlapom/muzom sa paci take to "hyrenie" a povedia si co sak zatial mam cas a bla bla bla a zrazu sa nenazda clovek a ma 30 rokov na krku, ano u chlapa to je skoro ideal vek ale zena to uz ma tazsie
ja beriem ze treba skusit aj to aj to ale vediet kedy by bolo vhodne uz nebyt "maly" a brat zivot tak ako je.
Ale niekedy mi to pripada tak ze clovek je len medzi zastavka a potom zisti, ze asi nie tento v tomto nie ale tamten ano a je to super, mna to pravdu povediac zerie(nerad sa delim o cokolvek) a zase ak mam kamaratku na vsetko tak chcem aby to tak ostalo a nie kamaratka pre vsetkych a ja "len" na iste veci, dakujem pekne
ale k veci, vela mladym slecnam/zenam ako aj chlapom/muzom sa paci take to "hyrenie" a povedia si co sak zatial mam cas a bla bla bla a zrazu sa nenazda clovek a ma 30 rokov na krku, ano u chlapa to je skoro ideal vek ale zena to uz ma tazsie
ja beriem ze treba skusit aj to aj to ale vediet kedy by bolo vhodne uz nebyt "maly" a brat zivot tak ako je.
Ako muzi, tak aj zeny si chcu uzivat, to je samozrejmost. Ja som tiez momentalne bez priatela a ked ma clovek potrebu, chut, su nalezite a prijatelne okolnosti, tak dokaze navyvadzat kadeco. Netvrdim, ze som ku... a ze tak robim pocas kazdeho vikendu, chcem len napisat, ze je to normalna ludska potreba pri ktorej si netreba davat ruzove okuliare na oci a prstom ukazovat na tychto ludi. Clovek obcas preziva tazke casy, casy po rozchode, tazkosti v praci alebo rodine, kludne to moze byt pre niekoho len neplanovany ulet a ked sa to stane, tak sa to stane. Mala som pekny vztah, ktory sa skoncil smutne (tragicky koniec) a uz viac ako rok sa nedokazem zalubit a prestat zabudnut, takze teraz spadam mozno do kategorie tych co si chcu uzivat a nechu (nedokazu) sa viazat. Zdoraznujem vsak, ze je to u mna len velmi vynimocne.
petka.. len jedna poznamka k nazvosloviu. kur*y su take, co idu za prachy.
.
ked ides z presvedcenia, tak sa nemas za co hanbit
.
ked ides z presvedcenia, tak sa nemas za co hanbit
-
devotion
Amateur
Myslim si, ze skutocne vela zien sa mnohokrat dostane do takej situacie, ze to uzivanie je najlepsia moznost, neskor vsak pochopia, ake su skutocne hodnoty vztahu. Ja, hoci som este dost mlada na to, aby som mohla filozofovat o niecom takom mozem povedat tolko, ze som si zazila sklamanie, potom dlhe a nepekne uzivanie si a potom nadobudla tie prave hodnoty. u kazdej to vsak asi prebieha inak a trva taktiez rozne. ja len, ze ak ti neprekazaju bozky tvojej priatelky na diskoteke s kymkolvek, tak asi nemilujes dostatocne...