Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Proste CS mi nejde dať na fullscreen (<--PROBLÉM, ak by si nepochopil)
v nastaveniach ... video tam skus display mode prepnut inak ako mas ..... proste pohraj sa s tym ja tez ked som mal notebook sam mal taky porblem ale tam som poklikal a islo potom jak maadr0z napísal:Proste CS mi nejde dať na fullscreen (<--PROBLÉM, ak by si nepochopil)
skus nastavit widescreen vo video display mode a zmenit rozlisenie:)
-
adr0z
Zablokovaný
Už som to vyriešil v NVIDIA control panely.
-
Pigesko
King
slagerko: ak nastavis "vynutit vypnutie" tak sa ti vertikalna synchro automaticky vypne v kazdej hre, bez ohladu ako to mas v samotnej hre alebo nejakom configu nastavene
takze ano, nechaj to takto nastavene a nebudes mat problem
//a nehovorim ze musis vediet vsetko, len uvazuj logicky...ak by si do googla zadal "CS 60fps" tak ti to vyhodi miliardu linkov kde je napisane aby si offol VS...popripade si si mohol precitat par stran v tejto teme, kedze tento problem sa tu riesi na kazdej 4-5 strane...
//a nehovorim ze musis vediet vsetko, len uvazuj logicky...ak by si do googla zadal "CS 60fps" tak ti to vyhodi miliardu linkov kde je napisane aby si offol VS...popripade si si mohol precitat par stran v tejto teme, kedze tento problem sa tu riesi na kazdej 4-5 strane...
Ahojte. Mám problém. Mám win 7 a keď si chcem dať napríklad niaky iný sprej do cska tak mi to nejde. V zložke cstrike mal byť súbor tempdecal a vôbec tam nieje. Keď som mal win XP tak mi to vôbec nerobilo. Ten súbor tam bol. Ako by mi to niake súbory skrývalo. Neviete čo stým? ďakujem 
on tam je, len sa volá pldecal.wad
Ani pldecal ani nič také. Proste aj keď natočím demo tak by tam malo byť ale nie je a tak isto aj screeny
ake mas zlozky vo valve? niekedy sa to uklada nie do cstrike, ale do cstrike_czech
Mám problém stále mi pada counter strike source tu je problém ktorý vypisuje windows: Viete mi niekdo pomoct čo stým je ?
:
Názov problémovej udalosti: APPCRASH
Názov aplikácie: hl2.exe
Verzia aplikácie: 0.0.0.0
Časová pečiatka aplikácie: 4445c334
Názov chybného modulu: scenefilecache.dll
Verzia chybného modulu: 0.0.0.0
Časová pečiatka chybného modulu: 4474ce19
Kód výnimky: c0000005
Odsadenie výnimky: 00003e2c
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie 1: bc26
Ďalšie informácie 2: bc26af3a4b8e73594f75f10d43ef3916
Ďalšie informácie 3: 3e74
Ďalšie informácie 4: 3e7412395ebb141bc054dfbd1e4673cb
:
Názov problémovej udalosti: APPCRASH
Názov aplikácie: hl2.exe
Verzia aplikácie: 0.0.0.0
Časová pečiatka aplikácie: 4445c334
Názov chybného modulu: scenefilecache.dll
Verzia chybného modulu: 0.0.0.0
Časová pečiatka chybného modulu: 4474ce19
Kód výnimky: c0000005
Odsadenie výnimky: 00003e2c
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie 1: bc26
Ďalšie informácie 2: bc26af3a4b8e73594f75f10d43ef3916
Ďalšie informácie 3: 3e74
Ďalšie informácie 4: 3e7412395ebb141bc054dfbd1e4673cb
Zdravim vas mam tu taku tazku na cs ak niekto vie plss povecte ja mam verziu coutner striku 1.6 v 30 ok to je v poriadku potom mam cs 1.6 steam a ako vsetci viete je to normal cs ale rad by som vedel ako s patchu 30 mam skopirovat kroky do cs steam pretoze vo verzii 30 je ich o mnoho lepsie pocut a chcem ich dat do cs 1.6 steam do zlozky ale voubec neviem kde ich hladat.plls say ak niekto vie
-
Pigesko
King
na ktory prispevok reagujes??nazareth napísal:skus si stiahnut cez torrent stranka isohunt.com tam napis coutner strike 1.6 a daj hladat ale mozes si vybrat aj ine verzie nie iba tu najstarsiugood je napr 33 alebo 32 ak najdes skus
ake kroky myslis?? duck? ten je v steam verzii fixnuty, ak si teda dobre pamatam...ak myslis vseobecne kroky, zrejme su len v NS verzii upravene na vyssiu hlasitost, tak aby si pri vyssom volume pocul kroky silnejsie, no aby ti zvuk strelby neurval hlavu...nazareth napísal:Zdravim vas mam tu taku tazku na cs ak niekto vie plss povecte ja mam verziu coutner striku 1.6 v 30 ok to je v poriadku potom mam cs 1.6 steam a ako vsetci viete je to normal cs ale rad by som vedel ako s patchu 30 mam skopirovat kroky do cs steam pretoze vo verzii 30 je ich o mnoho lepsie pocut a chcem ich dat do cs 1.6 steam do zlozky ale voubec neviem kde ich hladat.plls say ak niekto vie
Mam problem s cs 1.6
Po zapnuti hry, mi nejde dat OK a vybrat team, sekne mi to a musim si vypnut hru cez ctr+alt+delete.
Skusal som reinstal hry a aj ine patche a stale mi robi to iste .. robi mi to aj ked chcem hrat s botmi a aj cez net...
Po zapnuti hry, mi nejde dat OK a vybrat team, sekne mi to a musim si vypnut hru cez ctr+alt+delete.
Skusal som reinstal hry a aj ine patche a stale mi robi to iste .. robi mi to aj ked chcem hrat s botmi a aj cez net...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kup si original. Teraz sa predava po eure.
po eure?MichalkoOo napísal:Kup si original. Teraz sa predava po eure.
Paintball mode pre CS 1.6
Čavte,
chcel by som sa spýtať či je možné spustiť paintball mode na CS 1.6 aj na lokálnom servery. Čiže keď si spustím ceesko doma tak by som hral s paintball pištolami a tak.
Ďakujem za odpoveď
chcel by som sa spýtať či je možné spustiť paintball mode na CS 1.6 aj na lokálnom servery. Čiže keď si spustím ceesko doma tak by som hral s paintball pištolami a tak.
Ďakujem za odpoveď
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Paintball mode pre CS 1.6
a je niekde nejaky navod alebo nieco ???
Re: Paintball mode pre CS 1.6
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2011, 14:38)
A je aj na cs 1.8 ?? paintball mod??PLS návod kebyže je.
Dík...