linux + windows
linux + windows
to neviem ze ako spustat win programy pod linuxom. som cital niekde ze musim mat aj windows v stroji a linux to potom nejak spusti v okne ale ze ako - to neviem. ked sa chce dakomu tak nex to tu hodi aj pre inyx.
peace
peace
-crossover office nieje zadarmo mam taky pocit a na vacsinu programov uplne v pohode staci aj Wine. Vacsina distribucii ho ma v sebe takze ked spustas exe-cko a vyskoci ti okno cim to ma spustit, napises tam wine.romano napísal:Google poradí:
na MS Office - Crossover Office
na ostatne progs - wine
na hry (niektore) - cedega
Kód: Vybrať všetko
www.winehq.comRe: linux + windows
nezabudni ze vzdy to bude len emulacia...flip napísal:to neviem ze ako spustat win programy pod linuxom. som cital niekde ze musim mat aj windows v stroji a linux to potom nejak spusti v okne ale ze ako - to neviem. ked sa chce dakomu tak nex to tu hodi aj pre inyx.
peace
sprav to ako ja, maj dualboot a ked budes potrebovat sa zahrat tak bootnes win inak ficis pod linuxom...
ja mam linux na testovanie conectivity a mam tam zopar utilitiek na siete, nepouzivam ho denodenne ale ked treba bootnem donho, a ficim tam open office
WOW
.....woow....teraz som si fsimol ze som tvor neznameho pohlavja :£
ai, THANX za prispevky
len tak dalej :£
peace
ai, THANX za prispevky
len tak dalej :£
peace
-
mr.fritz
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
jj, a existuje aj pre win platformu, takze si cez wmvare mozu skusit linux zaciatocnici bez toho aby sa bali ze nieco pokaziadarkbust napísal: to som chcel napisať presne.
je to niečo ako MS Virtual PC, inštalneš si tam primitívnu W98se a spustiš si tam, čo len chceš... najefektívnejšie riešenie, odporúčam aspon vyskúšať
-
nemesis3220
Expert
-
Kosh
King
www.linuxsoft.cz-
nemesis3220
Expert
-
nemesis3220
Expert
linuxik
www.linuxlinks.cz Linux is the best!!
-
mr.fritz
Medium Star
Re: linuxik
xtreme4 napísal:www.linuxlinks.cz Linux is the best!!
Nelze nalézt vzdálený server
Pokoušíte se přistoupit na adresu http://www.linuxlinks.cz/, která je nedostupná. Zkontrolujte, je-li adresa zadána správně, a zkuste stránku načíst znovu.-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Re: linux + windows
ako nastavim, aby mi defaultne bootovalo windows a nie linux?deblasco napísal:nezabudni ze vzdy to bude len emulacia...
sprav to ako ja, maj dualboot a ked budes potrebovat sa zahrat tak bootnes win inak ficis pod linuxom...
ja mam linux na testovanie conectivity a mam tam zopar utilitiek na siete, nepouzivam ho denodenne ale ked treba bootnem donho, a ficim tam open office