Ja ti poradim tieto modely .martinez13 napísal:Čaute takže idem si kúpiť nový fon, strop by mal byť 230€! doteraz som mal Nokiu C6 kde bol symbian, ale chcel by som skúsiť už Android.
Takže požiadavky:
- veľkosť displeja od 3,2''
- LED dióda
- nejaké kvalitnejšie fotky/videá
- OS Android (snáď budem spokojný)
- pevnejšia konštrukcia
- HTC, Samsung, Sony Ericsson
Zatial som narazil na Wildfire S, čo vy nato?
Maš možnost kupit , Htc Desire ,Htc Desire S ,SE Xperia Neo ,SAmsung Galaxy Ace aLebo Galaxy S.
Samozrejme najlepšie je natom Galaxy S Ale je bez tej prisvetlovacej diody
Všetky požiadavky splnaju Desire ,Desire S , Xperia Neo ,galaxy Ace až na nejake detajly
Teraz
Htc desire: splńa tvoje požiadavky
Htc desire S: splna tvoje požiadavky
Xperia Neo : splna požiadavky
Galaxy Ace : splna požiadavky
Galaxy S : splna požiadavky
Napisal som ti ktomu len veci co ta a si zaujimaju , Osobne by som išiel do HTC Desire alebo Desire S, alebo XPeria Neo ,
http://www.bazos.sk/
Pokial chceš všetko čo si spomenul v požiadavkach ,HTC Desire sa da zohnat od 190euro
Zaleži aj natom ako chceš svoj novy telefon použivat , vela ludi chce android lenže android ma velke možnosti a strašne vela aplikacii a pokial by si ich chcel použivat čo najviac tak jednoznačne ber telefon s vačšou vnutornou pamatou , pretože Android system použiva 2 pamate , Vnutornu pamat ktora je niekedy rozdelena na 2 ,jedna na aplikacie a druha na data popripade multimedia a potom Micro SD karta .
Snad ti to pomože v rozhodovani ,len ešte doplnim ,že pokial si nepotrpiš na vela aplikaciach a nehravaš moc hry cez telefon možno ked tak občas nejaku , tak je dobra volba aj Xperia Neo , hlavne koli tomu že sa da zohnat už od 200euro novy
Napisal som ti to tak narychlo cez android ,tak snad to ma hlavu a pätu
Prajem vela štastia