Tipy na zlepšenie nálady
Re: Tipy na zlepšenie nálady
Ak mám zlé dni, som najradšej sama.
Vezmen auto, vypeckujem rádijko a šoférujem smer BA - ukľudňuje ma prechádzka v samote popri Dunaji, historickéi uličky pod hradom alebo iba tak potulovanie v rušnom nákupnom centre. Sadnem si sama na kávu a pozorujem nezmyselné hemženie a nákupy ľudí, lovenie nastajlovaných čajočiek ...
A vtedy si uvedomím : No a čo ? Veď je to len obyčajný život , ktorý žijem ako najlepšie viem.
Vezmen auto, vypeckujem rádijko a šoférujem smer BA - ukľudňuje ma prechádzka v samote popri Dunaji, historickéi uličky pod hradom alebo iba tak potulovanie v rušnom nákupnom centre. Sadnem si sama na kávu a pozorujem nezmyselné hemženie a nákupy ľudí, lovenie nastajlovaných čajočiek ...
A vtedy si uvedomím : No a čo ? Veď je to len obyčajný život , ktorý žijem ako najlepšie viem.
Akurát som to dočítal a už som mu aj poradil
dúfam že moje deti také nebudú.
adr0z ma predbehol. Práve toto som chcel napísat že stačí prečítat niektoré témy 12 ročných detí a hned ti je lepšie 
ked sa uz o tretej stmieva a o stvartej je tma..
tento vampir time mi nerobi dobre
tento vampir time mi nerobi dobre
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja to riesim poslednu dobu gitarou, kedze sa ucim, tak pekne si vybrnkavam a mam aj spokojnu naladu. Pripadne mozes skusit dake kino, knihy, filmy, serialy..To povacsine je taky ten zimny oddychovy cas, kedy sa viac lenosi.
najdi si frajerku a podobne myslienka ta rychlo prejdu. Tiez mi pomaha sport-bajkovanie, alebo sa niecoho dobreho poriadne najem, hlavne sladke

-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja si pustím nejakú riadnu hudbu, hopkám si, spievam, tancujem, to ma naladí skoro vždy.
Popozerám si staré fotky s kamarátmi,kde sme robili rôzne grimasy alebo videá, kde sme spievali karaoke, tancovali na ľudovky a pod.
Idem sa prejsť.
Riadne si zacvičím, kým zo mňa neleje a pustím si k tomu dobrú hudbu.
Pozriem si dobrú komédiu. Aj takú, čo som videla trikrát, ale mám istotu, že sa pri nej zasmejem, aj keby som nechcela.
Popozerám si staré fotky s kamarátmi,kde sme robili rôzne grimasy alebo videá, kde sme spievali karaoke, tancovali na ľudovky a pod.
Idem sa prejsť.
Riadne si zacvičím, kým zo mňa neleje a pustím si k tomu dobrú hudbu.
Pozriem si dobrú komédiu. Aj takú, čo som videla trikrát, ale mám istotu, že sa pri nej zasmejem, aj keby som nechcela.
ja nemam cas mat zlu naladu. Vzdy ak hrozi, ze sa mi nalada pokazi, tak si poviem, ze sa tym nic nevyriesi a ide sa dalej.
presne to som chcel napisat... a este dodam ze chod na pávagogo956 napísal:najdi si frajerku a podobne myslienka ta rychlo prejdu. Tiez mi pomaha sport-bajkovanie, alebo sa niecoho dobreho poriadne najem, hlavne sladke![]()
-
Kok
Light Professional
jedno si zmotat, zapalit a nic, sediet, nepremyslat, po nejakom case sa napapat a je to
skorej si vravím že by som to už mal obmedzíť 
Toto bolo v himym povedane ako vtip, ale ja to ako vtip neberiem, a pomaha to najviac asi. Ked oklames hlavu oklames aj telo.
http://www.myconfinedspace.com/wp-conte ... nstead.jpg
http://www.myconfinedspace.com/wp-conte ... nstead.jpg
-
javatar
Hardcore addict
SRneC - a co ked som awesome stale a zvladam byt aj smutny aj uzasny zaroven?
Tak to si len namyslas, nemozes byt na dvoch stolickach naraz !
mozno preto si mal problem s kolegovcami 
U mňa zaberá buď posilka, ale keď si doma pocvičim, potom beh, hlavne hudba + nejaký dobrý film.