Linkman napísal:ja som presiel tu mapu na druhy krat staci ist autom po waypointoch a brzdit pri ostrych zakrutach. Ak chces daj sejv ale prejdem ti ho az zajtra
Myslis Export? Je to v dokoch v San Fierro, mal si tam aj misiu s Cesarom akosi na tom zeriave skladal ti auta....Ak uz vobec nevies kde to je tak chod v SF na zeleznicnu stanicu a chod po tej kolaji co ide dole smerom na vychod.
Auta na export treba doviesť k takej rampe v San Fierro
Choď na stanicu - choď po koľajách a niekde pri stanici by sa mala jedna koľaj oddeliť od trate a ísť k prístavu pod taky velky stožiar, tam musíš vystúpiť z auta nastúpiť do stožiara a auto stoziarom zdvihnut a polozit ho na lod.
Linkman napísal:Auta na export treba doviesť k takej rampe v San Fierro
Choď na stanicu - choď po koľajách a niekde pri stanici by sa mala jedna koľaj oddeliť od trate a ísť k prístavu pod taky velky stožiar, tam musíš vystúpiť z auta nastúpiť do stožiara a auto stoziarom zdvihnut a polozit ho na lod.
uz viem to auto mam odviezt v doku easter basin !!!ale neviem to najst odfodte mi please kde to je!!!
SORTY napísal:uz viem to auto mam odviezt v doku easter basin !!!ale neviem to najst odfodte mi please kde to je!!!
Akoze ty si lama? Preboha ved uz dvaja pisali ze mas ist zo zeleznicnej stanici po tej kolaji co odbocuje smerom dole...V San Fierro.
Tak po lopate. Ako mas garaz v SF taka kde si ukladas s tou disketkou hru tak cez cestu je zeleznicna stanica. Pozres doprava teda na opacnu stranu ako je tunel prejdes cez kolaje a jedna kolaj tam odbocuje smerom dolava a ide dole kopcom. dojdes na koniec tej kolaje, poobzeras sa uvidis taky zlty zeriav s magnetom.....hned vedla neho je ta lod na ktoru mas dat auta a z druhej strany je suchy dok s motorkou....Kuknes tam na konci tej kolaje hned vedla je zoznam aut...pekne si ho precitas aby si vedel ake auta mas doviezt. Najdes tie auta a zavezies ich do toho doku pod ten ZLTY zeriav s magnetom vystupis s auta postavis sa do cerveneho kruhu ktory sa zjavy pri zerieve, stlacis enter alebo co mas nastavene a ocitnes sa v zeriave a pomocou neho zdvihnes to auto a das ho do cerveneho kruhu na lodi a pustis ho z magnetu a je hotovo.....Vystupis a ides po dalsie auto. Je to vycerpavajuci navod takze ak to ani teraz nenajdes tak s panom bohom.....