Router na optiku Antik

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
seatik
Light Expert
Light Expert

Re: Router na optiku Antik

Príspevok od používateľa seatik »

Vďaka to som chcel vedieť. A ohľadom tých STB to je taký záujem ,alebo ich nestíhajú Číňannia vyrábať? Je lešie sa nahlásiť a čakať?
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Aj jedno aj druhe. Zaujem je veľky a teda nestihaju dovažať. Je na to poradovnik, je treba si STB rezervovať. Momentalne ešte su voľne terminy aj STB ale len do nedele.
seatik
Light Expert
Light Expert

Si nejako good informovaný,tam robíš alebo dobré info.V prípade záujmu vieš nejako pomôcť?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Seatik volne terminy na STB si vies pozriet na ich stranke a rovno aj objednat v dani volny den... :wink:

http://antik.sk/set-top-box-rezervacia
seatik
Light Expert
Light Expert

Chlapi ten STB sa dá prevziať aj vo VT v ich pobočke ,alebo poňho treba ísť do KE.
Ryan Giggs
VIP
VIP

seatik napísal:Si nejako good informovaný,tam robíš alebo dobré info.V prípade záujmu vieš nejako pomôcť?
Robiť tam nerobim. Len som zakaznik, ktory sa pyta a čita forum.
STB vyzdvihneš len v KE.
seatik
Light Expert
Light Expert

Díky ,takže ak sú dostupné, vyplním údaje a v stanovenom termíne sa dostavím na odberné miesto v KE.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak by to malo byť, i keď neviem ako u novych zakaznikov, ktori ešte nie su zakaznikmi Antiku (ak som ťa spravne pochopil). To si radšej over, zavolaj.
seatik
Light Expert
Light Expert

CheZteR zdravím Ťa.
Mám na Teba jednu otázku: Ten router používaš v byte? Aké máš pokrytie ,nie je slabé?
Kamoš čo robí z PC mi radil aby som kúpil nejaký s anténkou,aby som mal dobrý signál,tak preto sa pýtam.
Vďaka za odpoveď.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

odpisal som ti do ss
seatik
Light Expert
Light Expert

Vďaka za odpoveď v prípade že ho kúpim a nebudem si vedieť rady s nastavením ,môžem sa na teba obrátiť? Angl.mi moc nejde a ani s PC nemám velké skúsenosti.

Sorry že to dávam sem ale keď Ti píšem SS a dám odoslať stále ju mám v pošte na odoslannie. Robím niečo blbo?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Nerobíš nič zle. Správa sa zaradí do položky "Na odoslanie" až do doby, pokiaľ sa daný užívateľ neprihlási znovu na fórum a tá správa sa mu nezobrazí ako "Máte novú súkromnú správu". Keď si to prečíta, správa sa ti preradí do odoslaných.
seatik
Light Expert
Light Expert

Vďaka ,zase som sa niečo priučil :oops:

//autoeditácia príspevku (04 Nov 2011, 21:12)
Zdravím chlapi.

Mám na Vás novú otázku:
Antik sa až teraz nejako rozhýbal,skrinka už v bloku namontovaná,čakám na prípojku,ale ešte som nekúpil router.
Dočítal som sa niekde na nete a potvrdil mi to aj operátor na Antiku,že ak chcem pozerať Tango Tv na neteboku,cez ich virtualny Stb, potrebujem aby router podporoval nejaký "multicast IGMP" tak sa pýtam či tie routre Linksys Wrt 54,160 to podporujú,nejako som sa to nikde nedočítal. Vďaka za odpoveď.
Dominika333
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dominika333 »

Ahojte,vidim ze sa tu bavite o wifi router LINKSYS WRT160N. Chcela by som od vas radu. Mame normalne zavedeny antik internet v byte na ktorom sa pripaja moja kamoska s notebookom.kedze v blizkej buducnosti tu budem mat aj ja notebook tak sme sa rozhodli pre wifi...ak by som kupila ten router,je tazke to nastavenie?myslim ci to zvladne aj taka co sa do toho nerozumie :D A ak ano kde by som ho mala kupovat aby ma to vyslo co najlacnejsie. Diky :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a prečo si sa rozhodla práve pre tento, keď dáš otázku "čo najlacnejšie"? Veď nájdeš routre o polovicu lacnejšie, ktoré ti na to čo potrebuješ budú bohate stačiť.
A čo sa týka nastavení, budeš k nemu mať manuál. Ak niečo nebudeš vedieť, kľudne si založ tému a poradíme ti v konkrétnej veci
Dominika333
Novice
Novice

Ahojte,chcela som sa vas opytat...v byte mame zavadeny internet od antiku kamoska sa nan pripaja s notebookom.V blizkej buducnosti tu budem mat aj ja notebook tak sme premyslali o wifi...ak by som chcela ten Linksys WRT160N je tam tazke to nastavenie?alebo to zvladne aj taka co sa do toho vobec nerozumie...A ak tak kde by som ho mala kupovat aby ma to vyslo co najlacnejsie? Dakujem

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2012, 9:20)
Prave preto sa pytam,ze sa do toho nerozumiem :) neviem ani aky router by to mal byt a ked som tu videla ten co tu opisujete a vravite ze nie su s nim problem, tal som myslela ze by mohol byt ten spravny. Alebo mi viete poradite nieco ine?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď ty nepotrebuješ nič, iba wifi aby si sa mohla pripojiť aj ty. To ti zvládne hociktorý router. Netreba kupovať za 40€, keď nájdeš za 20€. Napríklad: http://www.alza.sk/tp-link-tl-wr740n-d155298.htm

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2012, 11:13)
http://www.alza.sk/search.htm?exps=wifi ... &pg=1&pn=1
Dominika333
Novice
Novice

Aha,dakujem... cize by tam nemal byt potom ziadny problem s antikom?staci im dat potom to MAC cislo? Dakujem pekne za pomoc
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dominika333: Staci to pripojit na kabel a hotovo. V horsom pripade bude treba nadiktovat alebo poslat mailom MAC adresu, neviem ako to ma riesene Antik. Ale myslim, ze pokial mas kabel do bytu/domu, tak nebude treba nic, len pripojit kabel a nastavit router.
Napísať odpoveď