F1 sezona 2011

O športe...
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: F1 sezona 2011

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

K tomu spomínanému krytu.. Pridávam sem video je to test.. Väčšina to už asi videla ale ešte to neni pridané takže je šanca, že sa nájde niekto kto to ešte nevidel..
[youtube]r1n0WyKULY8[/youtube]

Bezpečnosť prvoradá ale toto už trochu preháňajú.. :?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

hh nwm ci sa mam smiat alebo plakat :D, co tam vymyslaju, od 2014 8 stupnova prevodovka :D, a v boxoch len kers, kks zachrania planetu lebo v boxovej ulicke pojdu na elektrinu, jaj nemam rad takychto akoze zelenych. Sak v tour spalia viac paliva, este ktomu to ma byt to naj a nie nejake hybridy. Preco to neskusaju v LeMans alebo nwm kde. Toto nema nic zo setrenim.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Ako som povedal toto je uz chore.. Cela FIA vymysla poslednu dobu k*r*vsk* k*k*t*n*.. Odvtedy co tam prisiel Todt je to padnute na hlavu..
Kazdy fanusik by si zelal aby to bolo ako niekedy V12 ziadny KERS a DRS tankovanie teda poriadne preteky ako je to v inych seriach.. Ked to bude takto pokracovat za chvilu to nikto nebude pozerat..
Ta 8-stupnova prevodovka je dobra blbost zase len setrit setrit setrit.. Co akoze usetria?? Ako povedal jeden mudry clovek (o tom by sa dalo polemizovat :-D) Planeta Zem sa o seba dokaze postarat sama, my by sme si mali uzivat co to da.. ;-) Mozem len suhlasit..
Ale toto su veci s kt. my nic neurobime musime ich brat take ake su.. A dufat, ze raz sa to zmeni :-/
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hamik fantazia, necakal som, ze bude az takto konkurencieschopny.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

No BUT spominal pred vikendom, ze budu silni.. Ale cely vikend neukazali skoro nic az sa mi to nezdalo.. Cakal som zradu..:-D Uvidime zajtra cakam, ze HAM bude utocit a tlacit na WEB ak ho nepredbehne hned na starte (co je dost mozne :-D).. BUT trochu slaby az 7.

//autoeditácia príspevku (23 Júl 2011, 15:14)
No BUT spominal pred vikendom, ze budu silni.. Ale cely vikend neukazali skoro nic az sa mi to nezdalo.. Cakal som zradu..:-D Uvidime zajtra cakam, ze HAM bude utocit a tlacit na WEB ak ho nepredbehne hned na starte (co je dost mozne :-D).. BUT trochu slaby az 7.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

S tým krytom si robia srandu, že? :( FIA asi nechce aby F1 pozeralo toľko ľudí, pretože to stratí celé svoje čaro. KUA na pretekoch šetriť? To potom nech rovno dajú do redbull air race vetrone, tie nežerú ani kvapku paliva.
A jazdci a ich teamy by sa tiež mohli vyjadriť k tomu, alebo aj oni sú za takéto progresívne kroky v F1tke? To už fakt budem pozerať o pár rokov F2, ktorú nezastrešuje FIA...našťastie...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Fantasticky zavod zo strany Hamiltona, krasny manever na Alonsa. A ten kruzic Vettel no comment, dufam, ze mu to takto pojde az do konca sezony. Krasne je vidiet, ze je strasne slaby v predbiehani, kruzit na cele - to mu ide.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

t0m4s3 napísal:Fantasticky zavod zo strany Hamiltona, krasny manever na Alonsa. A ten kruzic Vettel no comment, dufam, ze mu to takto pojde az do konca sezony. Krasne je vidiet, ze je strasne slaby v predbiehani, kruzit na cele - to mu ide.
súhlasím ako náhle je Vettel za inými jazdcami tak mu robí problém ich obehnúť :) hold pekný závod zo strany Hamíka aj Alonsa :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

MP4-26 napísal: a co take musky a ostatne lietajuce blbosti??? to stieracom nedas dole ...
vidis mi sme obycajny ludia ale ich to podla mna ani len nenapadlo ako by to riesili keby fakt ze neprijemne prsalo...aj ked dnes uz existuju vselijake super spreje ktore odmyvaju vodu velmi rychlo ale nic neni dokonale...a ten kryt je cisty EPIC FEIL ak to prejde :smt033
LeMans a vôbec všetky GTčka a stock cars, čo majú normálne čelné okno neriešia mušky a odvod vody? Si zrovna vybral veci, na ktorých by mal ten projekt skrachovať - dážď a hmyz :)
Okrem toho, ten kryt sa proste testoval, pretože v poslednom čase sa stalo krátko za sebou niekoľko smrteľných/ťažkých nehôd, keď jazdec dostal niečím do hlavy, ale nikdy nikto nahlas nevyslovil, že sa to zavedie, ani náhodou. Proste v rámci FIA existujú pracovné skupiny ktoré riešia kopu vecí, 90% sa potom použije v inej forme, alebo vôbec.
Podobne sa v labáku testovalo CDG zadné krídlo
http://www.google.com/search?hl=sk&clie ... a=N&tab=wi
alebo v Amerike milión StarTrek ( :D ) konceptov pre auto na budúci rok
http://www.carsession.com/photos/miscel ... 0.jpg.html
http://paulcd.wordpress.com/2010/03/04/ ... cept-cars/
http://www.racecar.com/Motorsport/News/ ... /32615.htm
http://paddocktalk.com/news/html/module ... sid=127761
http://forums.focaljet.com/team-pit-sto ... 012-a.html

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2011, 18:02)

Nie je to síce F1, ale je to k starej Nordschleife a to video sa oplatí si pozrieť, pán inštruktor to "má v ruce" :D
[youtube][/youtube]

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2011, 18:58)
Nie je to síce F1, ale je to k starej Nordschleife a to video sa oplatí si pozrieť, pán inštruktor to "má v ruce" :D
[youtube]_7E91r_iim0[/youtube]
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Skoda chyby Hamika v poslednej zakrute, prisiel ty zrejme o pole. Napriek tomu je vidiet, ze jak Hamik tak konecne aj Jenson dychaju Vettelovi na chrbat a verim, ze zajtra na starte ho daju hned v prvej zatacke. Alonso takisto chyba v kvalde, takze casovo su na tom prvi piati velmi podobne!
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Ja som bol presvedceny o tom, ze McL dneska ziska Pole.. Ale ten Vettel bud zajazdi tak, ze nanho nikto nema a aj ked ma tak spravi chybu..
Uvidime zajtra na starte mate velku sancu dat Vettela vdaka najsilnejsiemu motoru kedze k zakrute je to dost daleko.. ;-)
Neviem ci si spominas na to co tam predviedol v roku 2008? Massa ten manever bol skvely dufam v nieco podobne aj teraz.. :-D
Webberovi nefungoval asi KERS alebo mechanici sa nanho v noci radsej vy*ebali..:-D
Alonso mohol byt podla mna 3. keby to nepokazil..
No caka nas zaujimavy pretek ak zaprsi bude to len lepsie.. Ale az tak ku koncu..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Button skvely vykon, ale taketo vitazstvo rozhodne netesi, Vettel zase odskocil. Titul mu uz nemoze ujst, naskok ma viac ako 10b na jeden zostavajuci zavod.
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Pekné preteky v polovici som si myslel, že to bude double McLarenu ale bohužiaľ zlá stratégia a Hamiltonove chyby zničili šancu na double. Ale som rád, že Button vyhral aspoň. No táto sezóna je rozhodnutá čo už uvidíme budúci ročník.
Pascalwb
Addict
Addict

No zavod to bol super, Hamilton chyby a zla strategiu s intermedialkami, Di Resta pekny vysledok. A Este celkom srandovne vyzeralo ako virgin v najazde k mechanikom dostal smyk.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dobrý závod :) škoda Hamiltonového šmyku za kt. dostal Drive Trough Penalty. Už som si myslel že McLaren má double.
Zo začiatku to bolo ako na šmýkalke :D a Mercedes odštartoval veľmi dobre,škoda že potom Schumi sa prepadol a nakoniec skončil. Už sa teším na Belgicko :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Aj Buemi super jazdil. Z 23. miesta sa dostal tuším že na siedme. Skvelý výkon. Škoda Hamíka, držal som mu palce, ale aspoň že Button bol prvý a nie Vettel.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

v prvom rade ide o mensi off-topic a aj neviem ci to uz nebolo spominane ale vazne si kuknite film Senna je to zivotopisny film ktory sa oplati pozriet...plny emocii ku koncu jak vieme :cry: ...
ale film ma v sebe plno zaberov ktore neboli nikdy vysielane a pekne rozoberaju zivot asi najlepsieho a najtalentovanejsieho pilota vsetkych cias ,ktory bol veriaci ,uprimny a mnoho dalsieho...

kam sa hrabu dnesne trapne afery a umele boje medzi pilotmi...to co bolo medzi Prostom a Ayrtonom sa uz nikdy viac proste nezopakuje...v tom filme je pekne vidiet aka bola, je a aj bude nechutna politika v F1...
a ziaden z jazdcov ci uz Alonso,Lewis a spol nebudu taky aky bol Ayrton Senna :( aj ked Lewis sa ako tak snazi ale je to skor marny pokus...
Senna R.I.P. :cry:

///nemozem si pomost musim zdielat :D http://upload.akusherstvo.ru/image369741.jpg
Pascalwb
Addict
Addict

Tak mame pred sebou SPA, jeden z najlepsich okruhov v sezone...

Mne len robi starosti DRS zona, ci to neznici pekne suboje, ktore sme tu videli. DRS sa do SPA nehodi, ten okruh to nepotrebuje.

A maFIA dala do Rivage asfaltovu vybehovu zonu, uplna demencia, a myslim, ze ju este aj rozsirili, mali by zakazat nicit taketo okruhy.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Inak čo hovoríte na to nezmyselné atakovanie Maldonada na Hamiltona ? Napokon dostane posun o 5 priečok späť a Hamilton iba upozornenie.Ku zajtrajším pretekom len toľko že viac by mi vyhovovalo aby pršalo,Schumi by išiel dopredu zrejme rýchlejšie. A hlavne dúfam že Vettel si to zase neodkrúži spôsobom štart-cieľ.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Trapnost, nieco ako davno pred rokmi v podani Schumachera. Taketo detinske spravanie by mali tvrdo trestat, nie len posunutim o 5 miest v kvalifikacii. Rovno mu mali dat zakaz do konca sezony a vybavene.
Napísať odpoveď