Skylink a starý televízor
Skylink a starý televízor
Mám krátku otázku, je možné napojiť starý 20 ročný televízor na napr. skylink?
Re: Skylink a starý televízor
je to mozne ..nic by sa nemalo stat pokial viem .. jeden chalanisko ma asi 17 no mozno uz aj 18 ročny stary velmi stary televizor ktory mu ostal po starych rodicoch a v pohode ma zapojene Magio ..takze myslim ze s Skylinkom by nebol problem ..
-
Ryan Giggs
VIP
Čo ma Skylink spoločne s televizorom?
Pokiaľ mysliš satelitny prijmač, tak to zaleži na tom ake vstupy ma Tv a ake vystupy stb.
Pokiaľ mysliš satelitny prijmač, tak to zaleži na tom ake vstupy ma Tv a ake vystupy stb.
asi sa boji ze mu zhori ten televizor ked prepne na nejaky kanal .. 
// inac trochu som nad tym porozmyšlal ... aby si pripojil na starsi TV skylink musi mat ten televizor vdadz koncovku SCART ak ju ma tak ho potom pripojis
// inac trochu som nad tym porozmyšlal ... aby si pripojil na starsi TV skylink musi mat ten televizor vdadz koncovku SCART ak ju ma tak ho potom pripojis
Ak si vyberies spravny satelitny prijimac so spravnymi parametrami tak tam nie je ziadny problem. Videl som uz aj HD prijimace na 20 rocnych TV prijimacoch..
Dolezite je skontrolovat si ci mas na TV zo zadu SCART a ak nie, musis si najst taky sat prijimac, ktory je mozne zapojit priamo cez TV antenny vstup. Aby si ho potom vedel naladit na nejakom kanale v UHF..
Dolezite je skontrolovat si ci mas na TV zo zadu SCART a ak nie, musis si najst taky sat prijimac, ktory je mozne zapojit priamo cez TV antenny vstup. Aby si ho potom vedel naladit na nejakom kanale v UHF..