Parndorf

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Parndorf

Príspevok od používateľa jankee »

chlapec10 napísal:"zevraj" tam uz teraz ludia stanuju aby boli zajtra prvy
hm tak to tam asi nema cenu chodit co :?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

no, dnes su otvoreny do 23:00, ja som tam bol pracovne 8 hodin od odtvorenia.. nejake zlavy su... ale mam pocit ze to je na prilakanie zakaznikov, lebo vela toho je nezmenene
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

zľavy boli fajn, tovar podľa môjho gusta tiež.. ale nenormálne veľa ľudí, videl som už veľa.. ale aby 30min po otvorení bolo 80% parkovacích miest obsadených, to bolo moc :-)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Pani rozmyslam nad zajtrajsou navstevou Viedne(vianocne trhy + nejaky ten nakup)
chcem sa opytat ako je to s nakupnym strediskom SCS(viem nie je to parndorf)
oplati sa tam ist?chcel by som nakupit nejake to osatenie + obuv mozno nejake darceky(hracky, penazenka)
nehodlam za tieto kraviny davat horibilne sumy a nie som ani nijak zatazeny na super cool znacky takze ceny by mali byt take "slovenske".bol by som vdacny za rady postrehy.(ci to nezastavit iba v BA)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked chces slovenske ceny, tak nechod do Rakuska, navyse SCS je dost daleko od BA. Vianoce trhy su sice pekne, ale dat 4,50 eura za punc a podobne, tak to nie je najludovejsia cena. Pokial neplanujes velke nakupy, tak cesta do Parndorfu aj Viedne je podla mna zbytocna.

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2011, 15:22)
Vcera som bol v Parndorfe, nic zaujimave tam nie je, akcie ziadne (asi az po Vianociach), ludi ako pred sviatkami, podla mna nic extra. Zo sportovych znaciek jedinu akciu mal asi Reebok, kde mali tricka po 6,90 eur, aj to len v dvoch kombinaciach, potom uz len akcie ako softshellove bundy Adidas z 90 eur na 70 a pod. Lenze pri tej cene uz clovek zvazi, ci si kupi Adidas alebo overene Mamut, Zajo, Northland a pod.
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

cau, nema niekto info kedy zacina letny vypredaj ? dik
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

V lete. Alebo mas na mysli zimny? Ten by uz mal bezat.
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

myslim letny , na zimnom som bol :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Akurat tak o 10 mesiacov, este si teda pockas :D
Ralph Lauren
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ralph Lauren »

Zaujimalo by ma ake obvykle ceny tam maju v Ralph Laurene, Lacoste a TH oproti beznym cenam u nas.
Cize za aku cenu sa da kupit klasicka RL polokosela? Este som v Parndorfe nebol, tak chcem vediet.
Dakujem. :)

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2012, 9:33)
To tam nikto z tych znaciek nic nekupoval? :(
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zacnime s tym ze podla mna na slovensku sa znackove handry neoplati kupovat vobec ;)

no, a k znackam,
Lacoste vobec nemam sajnu lebo to nenosim...
TH: ceny su ako tak ok, neda sa to sice porovnavat so zapadom ale je to este prijatelne a clovke tam najde fajn veci za prijatelne ceny, ja som tam pocas akcie kupil rifle za 25-30 eur
RL: Ja to moc nenosim, skor frajerka, co ale hovorila ze to je dost drahe(oproti TH urcite) aj ked si to porovnavala so zapadom
Ralph Lauren
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ralph Lauren »

chlapec10: Dik za odpoved. :wink:
Samozrejme, ze sa to na Slovensku neoplati, preto som myslel ceny v Parndorfe. :wink:
RL drahsie ako TH? To by som necakal. Cez prazdniny sa tam chystam, takze uvidim. :)
Najradsej by som RL objednal z ich oficialnej stranky z USA, ale na Slovensko to neposielaju, pri tom do Svajciarska, Rakuska a pod. ano. :roll: A u inych of.dodavatelov uz zlavy nie su take a ceny podstatne vyssie..
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ako som pisal davnejsie... oplati sa ist raz za rok do USA a tam si nakupim na rok dopredu... ci uz TH, RL alebo ine aj lepsie znacky
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

.. tak včera som po roku opäť zavítal na "late nate shopping" a musím povedať, že som bol ozaj zhrozený :) .. už pol hodinu pred otvorením dlhé rady od pár centimetrov až po desiatky metrov (po minulé roky to bolo z môjho pohľadu o polovicu menej) to by však nebolo až tak hrozné, ale to čo sa dialo v Adidase bol fakt hnus, ľudia sa tam bili o 11 eurové tenisky ako vo filme, bol som priamo svedkom toho ako predavačka doniesla 2 kartóny zhruba po 20 párov a v priebehu naozaj 5 sekúnd z nich nebolo nič, lebo ľudia sa na tú kopu hodili ako vyhladovaní dobermani.. hold najviac ma potešilo, že Slováci celkom zaostávali a aspoň raz som mal pocit, že sú aj horšie národy ako my :) na druhej strane, bol som viac milo prekvapený cenami tenisiek a celkovo vecí od Asics, kde modely stáli o 30-70% menej ako u nás :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Bol som tam 2 krat, len tak cez rok, ani raz som nic nekupil, cize este ist sa tam postavit do rady.

Dingo1942: Ktovie, ci tam neboli Slovaci :D, sranda ked takt nakupia, pridu domov a zistia, ze im to nesedi.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Niekde na nete je z tej bitky aj video. Nadavali si tam po nemecky a bolo tam aj dost moslimov, takze slovaci to neboli. My sa bijeme skor o uzitocnejsie veci akym je jedlo

ale aj tak je to na smiech
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

par krat som tam bol, no nikdy som neodchadzal spokojny. radsej si nakupim u nas (napr. taky pietro filipi). maju fakn vypredaje, strih kosiel mi vzdy sedi a mavaju aj zaujimave ceny:)
.
zbytocne mrhat casom a energiou v "outletoch"
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja som tam cez leto nechal 115 eur a kupil som Vans tenisky a mikinu a 2x Quiksilver tricka. To by som tu na slovensku v zivote nekupil, lebo len za tenisky by som dal 80 eciek.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..vlastne.. teraz som si spomenul, ze je obchod kvoli ktoremu by som tam bol ochotny ist. topanky lloyd. na slovensku som sa s takym vyberom nestretol.
Napísať odpoveď