Čau. V C# viem tak pokročilo a chcel by som vedieť niečo ďalšie. Keď som začínal, vyskúšal som asi všetky známejšie jazyky (PHP, HTML, CSS, JavaScript, Visual Basic, C++, ASP, Pascal, ActionScript 2.0, trošku z MSIL a ďalšie.) V jazyku VB som sa naučil základy OOP a v C# pokročilejšie OOP.Všetky programovacie jazyky ma bavili málo okrem C#. MSIL a ASM ma chytili kvôli svojej jednoduchej konštrukcii a nadväzovaniu príkazov. Teraz som si vyhliadol Javu a Python, a chcel by som sa naučiť jeden z týchto jazykov. Javu pretože sa podobá C#, trošku som si ju omrkol a čítal som na ňu rozdielne názory tu na fóre. Python sa mi páči lebo vyzerá jednoducho a je naň dosť literatúry. Ktorý z týchto jazykov si mám vybrať? Aké sú vaše názory a skúsenosti s týmito jazykmi?
K
//Poprosil by som aj nejakú literatúru s ktorom máte skúsenosti alebo má dobré hodnotenie.
//Ak sa pýtate, pre čo nedokončím C#, tak je to pre to, lebo učiť sa metódy, triedy naspamäť s argumentmi sa mi nedá, a to zas pre to, lebo nemám žiadnu referenčú príručku a a tak obmedzená systematika ma prestáva baviť. Pre to som si začal dopomáhať s il.