Google Android OS
Re: Google Android OS
je to vono, dakujem
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Re: Google Android OS
Takze po par desiatkach skonvertovanych videi musim pochvalit program, staci si najst na nete ako nastavit preset na vas telefon/tablet a ide to. Podporuje frontu, takze vecer si naklikam 10 dielov Housa a rano mamFabo napísal:Ja teraz skusam Handbrake.
Pochval sa, aky prehravac? U mna MoboPlayer isiel skvele, ale nezvladal titulky. MX Video Player zase ma skvelu podporu pre titulky, ale zvuk po chvilke zaostava za obrazom.
-
t0m4s3
Admin
Ja pozuivam RockPlayer a aj na slabej X8 mi Xvidy prehrava bez konverzie
Vykon nieje problem, je to skor kodekom v SW mode.
-
Fabo
Hardcore addict
Numline: mal som na mysli mobo player. Titulky nepouzivam.
Som novy pouzivatel Androidu mam Samsung Galaxy Mini a chcel by som si nainstalovat aplikaciu Google+ no na Android Markete mi vypisuje ze nie je kompatibilna s mojim telefonom. Neviete ci sa to neda nejak vyriesit?
EDIT: Uz vyriesene.
EDIT: Uz vyriesene.
-
WiZard
Star
Zdravím, potreboval by som odblokovať samsung galaxy 5 ...Keďže sa v Androide veľmi nevyznám, nemohol by mi poradiť niekto skúsenejší?? Ďakujem
definuj odblokovat.....mas tam nejaky kod, alebo odblokovat na ineho operatora,hm ?
-
WiZard
Star
na iného operátora... Je z T-mobile, je tam android v 2.2
Neviete kde by som si mohol stiahnut graficku kalkulacku?
-
seth82
Darca
Ahoj. Pár krát som tu už našiel pomoc, preto dúfam že ju tu nájdem aj teraz. Potrebujem reklamovať ZTE blade (Orange San Francisco). Originál ROM tam bola 2.1 od Orange Slovensko a.s, natiahol som si Cyanogenmod7. Záruka mi padne alebo nie? Nemáte podobné skúsenosti s reklamáciou?
ďakujem,
Rikardo.
ďakujem,
Rikardo.
-
adr0z
Zablokovaný
Myslím že záruka ti padne, ale existuju take šikovne USB vecicky ktore dokážu nahrať pôvodnú ROM ak ked máš mobil bricknuty, teda videl som to len na niektoré zo samsungov zatiaľ
Samsun Kies.... niečo takeé by som potreboval, ale pre ZTE nemôžem nič nájsť. Mne totiž odyšiel display. 
Ocekuj xda devs. Mas nandroid zalohu? Mohol by si ju nahrat z recovery/clockworkmod alebo cez adb.
-
audiotrack
VIP
dá sa na androide 2.1 pozreť koľko sa celkovo prevolalo? Nikde cez nastavenia som tieto veci nenašiel (všetky odchádzajúce, všetky prichádzajúce). Nikdy som takéto počítadla nepoužíval ale chcem predať mobil a kupca sa zaujíma koľko sa z neho volalo a neviem to nájsť. Treba na to nejakú app?
Na iných mobiloch to všade je bežne dostupné, tak som z toho trošku mimo
Na iných mobiloch to všade je bežne dostupné, tak som z toho trošku mimo
-
adr0z
Zablokovaný
Skús program Droidstats
-
seth82
Darca
Ja to mám na Galaxy v aplikácii Phone, tam kliknem na tlačidlo menu (ľavé touch tlačidlo) a tam sa mi zobrazí Call Duration, v ktorom sú všetky potrebné štatistiky, viď screenshot...
Zdravím,
keď si chcem do môjho telefónu (SE x8) pridať dalši účet google tak po zadaní prihlasovacích údajov a odoslanie požiadavky na spracovanie mi vypíše "Can' estabilish to the server. This could be temporary problem or your phone may not be provisioned for data services."
Píše mi to stále po viacerých pokusoch. Neviete čo s tým, už tam jeden účet pridaný mám a aj pripojenie k netu cez wi-fi je na poriadku.

keď si chcem do môjho telefónu (SE x8) pridať dalši účet google tak po zadaní prihlasovacích údajov a odoslanie požiadavky na spracovanie mi vypíše "Can' estabilish to the server. This could be temporary problem or your phone may not be provisioned for data services."
Píše mi to stále po viacerých pokusoch. Neviete čo s tým, už tam jeden účet pridaný mám a aj pripojenie k netu cez wi-fi je na poriadku.