Predaj áut

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
omar_O
Amateur
Amateur

Predaj áut

Príspevok od používateľa omar_O »

chcem zacat s predajom aut...kupobal by som auta od škody, punta, golf ..to asi tak najviac ide teraz nie ? ...a chcem sa spytat ze ako by to bolo s prihlasovanim..kupil by som auto a dajme tomu ze do 5 dni by som ho predal ...mam ho normalne prepisat na seba ? a s poistkou to je ako ? dik
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Predaj áut

Príspevok od používateľa hojko »

Niekedy mi pride az smiesne, ked niekto chce nieco robit a nema ani zakladne ponatie o tom co a ako.

Niekde nepises, ci ma ist o nove auta alebo jazdene (ale predpokladam, ze jazdne), ci to ma byt dovoz zo zahranicia alebo ich chces kupovat na Slovensku atd...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ak myslis tak ze kupis od suseda fabiu za 2000€ a predas za 3000€ tak si na omyle..ked kupis auto mas 14 dni nato aby si ho prihlasil na seba..samozrejme ze musis najprv poistku urobit inac ti ho neprihlasia..da sa to urobit tak ze kupis auto a povies predavajucemu aby ho este neodhlasoval (neviem ci takeho najdes) auto hodis na inzerat a ked sa najde kupca tak povies majitelovi aby ho odhlasil na dotycneho meno..inac musis auto prihlasit na seba a zaplatit 69€ kolky..ja som to istu dobu tak robil dalo sa natom zarobit cca 500€ na aute ale ked si spocitas naklady ( cesta, kolky ) tak sa to az tak neoplati..velakrat sa odrbes, na fotke bude cukrik, prides a auto na srot
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

skoda, punto, golf tak toto ma teda dostalo :D jedno je znacka a dva su modely.. ale to len tak okrajovo auta idu aj inych znaciek nie len koncern a talian :).. tak ako bolo uz povedane je rozdiel ci to chces kupovat zo zahranicia a predavat tu (co sa oplati ale chce to vela usilia, namahy, znamosti a hlavne ovladat rec) a ak to chces kupovat na SR a predavat teda budes len "priekupnikom" tak do toho by som nesiel lebo z toho urcite nezbohatnes a je dost mozne ze ani neprezijes co sa tyka finacnej situacie..
omar_O
Amateur
Amateur

ja som to chcel zatial len tu na SR na zaciatok ..kupil by som auto kebyze je aj nejak poskodene ze by som to opravil ..samozrejme male skody ...stacilo by mi kebyze zarobim 200 € na aute ...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Moc vela pozeras wheeler dealers na discovery :D
omar_O
Amateur
Amateur

hm preco myslis ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lebo mas infantilne napady, ktore nebudes vediet realizovat, preto
omar_O
Amateur
Amateur

preco myslis ze ich nebudem vedet realizovat...? plecharinu spravim striekat viem ...motorom sa ako tak rozumiem
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to je v pohode :) to ti nik ani neberie.. ale urcite je tu uz viacej ludi ktory to skusali a moc dlho pri tom neostali.. ak by si tie auta tahal zvonka tak v pohode natom sa da zarobit vlastne v dnesnej dobe sa aj dost ludi tym zivi.. ale takto pochybujem za natom zarobis..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

dnes sa ti oplati robit iba dovoz, ale uz pomaly ani to...citim to aj v robote, pokles prijmov..alebo narast vydajov? :? :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

na lahsich burackach sa da zarobit, len treba mat zdroj na diely a dobre vybavenu garaz, pripadne sa orientovat len na urcite modely aut, ktore si drzia cenu
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dat sa urcite da ale aj ta lahka buracka moze byt niekedy macka vo vreci a mozu sa vyskytnut vydaje s ktorymi neratas a potom uz aj prerobis.. ale natoto treba mat aj dost nervov a makat cele dni aby si cosi zarobil hlavne tie ND musis vediet zohnat za dobre ceny tak ako pisal Syfon :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

To, že vieš auto vyklepať, nastriekať a opraviť je fajn, ale problém je, že takýto biznis si musíš vedieť premyslieť, zorganizovať, spočítať, vedieť sa rýchlo správne rozhodovať, vedieť komunikovať a ovplyvňovať ľudí, udržiavať potrebné kontakty a takisto mať aj potrebný finančný obnos.

Ja všetky tieto veci nemám a preto to nerobím. Nechcem ťa uraziť, ale z tvojich príspevkov nemám pocit, že ty by si na tom bol o niečo lepšie. Na tvojom mieste by som sa vrátil z predstáv trochu na zem a najprv sa normálne zamestnal, získal nejaké skúsenosti, peniaze a potom uvidíš...
Napísať odpoveď