pomoc s flashom na android
pomoc s flashom na android
zdravim da sa niakym sposobom sprovoznit flash player na samsung galaxi ace 5830 ?
-
D4nusKO
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc s flashom na android
Osobne asi nie lebo nw aky mas Android Original Flash Player ide na android 2.3+ a novsi takze ak mas 2.1 nepojde ti ale je alternativne riesenie stiahni si z Marketu program SkyFire webovi prehliadac a ten dokaze normalne prehrat videa napriklad z mojevideo.sk a podobne ja to tam robim na mojom Orange Bostone 2.1 
jaj ok vyskusam to mam android 2.2 ale tento rok by mal byt update na 3 , ale niekdo mi naposledy pisal ze mi tam nepojde flash lebo mam niaky procesor arm 6 alebo take nieco je to pravda alebo je to iba niaka blbost a s 2.3 to pojde
Je to pravda. ACE obsahuje CPU pre ktory flash nie je podporovany. Stara architektura.
a existuje niaka app alebo nieco co by dokazalo ten flash nahradit ?
Jedine ten Skyfire ale ten ti tiez neprehraje vsetko.
podla vsetkeho flash player 9 by mal na tom slapat ale nemozem ho nikde zohnat
zaujimave ze na androide skyfire ide ale na ostatnych OS sa nepripoji na net....
oficialne vysiel update na android 2.3.3 na moj mobil ale ked spustim samsung kies a pripojim mobil napise mi to ze verzia je aktualna
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2011, 12:58)
kedze nejde ten flash a cez skyfire vela videi nejde existuje program do ktoreho ked skopirujem url tak mi stiahne to video ?
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2011, 12:58)
kedze nejde ten flash a cez skyfire vela videi nejde existuje program do ktoreho ked skopirujem url tak mi stiahne to video ?
nainstaloval som to restartol mobil nainstaloval som aj dolphin browswer ale ked spustim napr mojevideo.sk tak mi to vypise ze potrebujem flash
Aky je to telefon?
skoda
samsung galaxi ace je napisany aj na tom zozname tak nechapem preco to nejde asi to bude daky fake
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2011, 15:07)
keby bola niaka zmena alebo update aj na ostatne mobili na ktorych by to malo ist ale nejde tak pls napiste
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2011, 15:07)
keby bola niaka zmena alebo update aj na ostatne mobili na ktorych by to malo ist ale nejde tak pls napiste