Ostaršenie
Ostaršenie
Toto je skôr zábavné ako napínavé, jedno dievča, mimochodom staršie o 6 mesiacov, ked som jej napísal "do vianoc ma už budeš bozkávať" napíslo "toto sa stane jedine ked budeš starší" nemyslím že to myslela úplne vážne, a myslím že to nevydrží ani ona ani ja, ale ak by sa našlo niečo ako to logicky, huncútsky vyriešiť myslím že by ma čakala odmena
-
phatres1994
Star
Re: Ostaršenie
zmen si rok narodenia na fb 
LOGICKY ked si starsi ona je mladsia - nemusis seba ostarsit staci ju omladit
napad: daj jej prehanadlo a posere sa jak 2rocna
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Cssco nevieš čítať ? Píše, že ona je staršia o 6 mesiacov... Povedal by som, že nejde ani o to, kto je starší, ale kto ako vyzerá... Ak nevyzeráš na svoj vek a chceš vyzerať staršie, tak s tým asi nič nespravíš a z vekom už vôbec 
-
audiotrack
VIP
ale veď na vianoce už budeš starší, nie?
Ty si asi nechapavejsi este raz si precitaj co som napisal bol analogicky usudok nie konstatovanie.Janio napísal:Cssco nevieš čítať ? Píše, že ona je staršia o 6 mesiacov...
...a čo je vlastne pointou tejto témy? 
to že napísala "keď budeš starší" nemusí nutne znamenať starší ako ona... čo je nemožné... buď ťa tým teda chcela poslať doprdele a povedať ti, že sa to nikdy nestane... alebo ak je medzi vami ten polrok a ty si papierovo na 17 a ona 18, tak proste nechce s mladším nič mať... ale keď budeš mať 18 aj ty, tak jej to nebude znieť tak blbo..
Ja si myslim ze nemaju ani jeden co len 15rokov a ona si stava image na tom ze ide po starsich a bolo by pod jej uroven chodit s mladsim
ty si nás trafilcssco napísal:Ja si myslim ze nemaju ani jeden co len 15rokov a ona si stava image na tom ze ide po starsich a bolo by pod jej uroven chodit s mladsim
nefungujephatres1994 napísal:zmen si rok narodenia na fb
ale myslím že sa chytím tohoto
takže treba vymyslieť ako ju donútime povedať, že sa cíti mlado, mladšie ako ja, žiadne dievča sa nepovažuje sa starú hmmcssco napísal:LOGICKY ked si starsi ona je mladsia - nemusis seba ostarsit staci ju omladit
any idea?
co ja viem..podla mna ta normalne poslala do pr*ele, mozno vek by jej ani nevadil, len s tebou nechce nic mat, tak mala aspon zamienku..
To si vážne myslíš, že keď vymyslíš nejakú trapošinu (skrútenú logiku, podľa ktorej sa budeš môcť o sebe povedať, že si starší), tak sa ti hodi okolo krku? 
-
audiotrack
VIP
ty vole, toto je téma za všetky drobné

Sú tu tri možnosti ako sa to dá interpretovať:
1) nechce vzťah alebo sa ani bozkávať ani nič, chce to až keď bude staršia a teda keď budeš starší aj ty
2) je na starších a má svoje zásady. Jednoducho ju nepriťahuje keď je jej partner mladší než ona, naopak by skôr chcela niekoho o rok či dva (možno viac) staršieho
3) bola zaskočená a povedala ti prvú vec čo ju napadla. Možno by ti sama nevedela vysvetliť ako to myslela
možnosť že chce počuť aká je mladá je totálna somarina. Kde ty žiješ? Možno keď bude mať 70 tak jej to zalichotí, ale nie v tak mladom veku kedy ju skôr urazíš lebo to vyznie štýlom "si decko"
Sú tu tri možnosti ako sa to dá interpretovať:
1) nechce vzťah alebo sa ani bozkávať ani nič, chce to až keď bude staršia a teda keď budeš starší aj ty
2) je na starších a má svoje zásady. Jednoducho ju nepriťahuje keď je jej partner mladší než ona, naopak by skôr chcela niekoho o rok či dva (možno viac) staršieho
3) bola zaskočená a povedala ti prvú vec čo ju napadla. Možno by ti sama nevedela vysvetliť ako to myslela
možnosť že chce počuť aká je mladá je totálna somarina. Kde ty žiješ? Možno keď bude mať 70 tak jej to zalichotí, ale nie v tak mladom veku kedy ju skôr urazíš lebo to vyznie štýlom "si decko"
nechaj si narast bradu heh .. alebo nemas niekoho v rodine kto sa na teba podoba .. foter tak cachroval s obciankou, si pozial od bracha ked potreboval byt "starsi
-
KaptMichal
King
ja neviem, ale...
//niekto sa nam urazil za MEME?
To aby som sem este pridal 
//niekto sa nam urazil za MEME?