Nedá sa mi prihlásit na router
Nedá sa mi prihlásit na router
Dobrýý ďen , kupil som si router , pripojil ho vsetky kontrolky svietia správne ale ked ho chcem podla návodu nakonfigurovat , zadám IP adresu podla návodu do prehliadaca a nepripojí ma naň vobec .. stále nedá sa pripojit .. nemozem sa dostať do jeho nastaveníí Ďakujem
Re: Nedá sa mi prihlásit na router
Niekde je tlačidlo RESET. Treba ho stlačiť. Väčšinou je tam na to dierka, do ktorej treba strčiť niečo úzke... Ako špáradlo, ihlu, zicherku alebo podobné...
áno je to tamm ale neviem ci to pomoze skuusimrozhladna napísal:Niekde je tlačidlo RESET. Treba ho stlačiť. Väčšinou je tam na to dierka, do ktorej treba strčiť niečo úzke... Ako špáradlo, ihlu, zicherku alebo podobné...
Malo by - mohlo sa stať, že ho niekto skúšal a zmenil nastavenia. Preto nejde IP podľa návodu.
To ja som ho uz raz skúšal ale nemal som natoo cas a dnes sa mi uz nedá dostat do tích nastavenírozhladna napísal:Malo by - mohlo sa stať, že ho niekto skúšal a zmenil nastavenia. Preto nejde IP podľa návodu.
Aký router to je (značka, typ)? Nastavoval si manuálne svoje sietové pripojenie (IP a masku) alebo si nič nenastavoval a len si ho pripojil?