Myška na grafiku do cca. 70 Euri

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
xorcos
Amateur
Amateur

Myška na grafiku do cca. 70 Euri

Príspevok od používateľa xorcos »

Nazdar,
Potreboval by som helfnuť s radou pri kupe mysky. Planujem kupit nieco solidne cca za tych 50-70 euri, poziadavky su, aby bola vhodna na grafiku, kancelarske veci.
Necj ma slusnu ergonomiu a nech padne dobre do ruky, ja viem ze neviete aku mam ruku ale dajme tomu standardnu :)
Skor som za kablovu, nechce sa mi menit stale baterky. Dobre by boli aj dve tlacidla na lavom boku mysky.

Myslite ze nieco dobre najdem ? Co by ste konrkretne doporucili ? Troska sa aj hram, ale vacsinou net, kancelarske veci, grafika, video a potom aj trocha hry.
Hlavne nech je komfortna. dakujem za odpovede.
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Myška na grafiku do cca. 70 Euri

Príspevok od používateľa Aiden »

Na zaklade vlastnych skusenosti mozem odporucit Logitech Performance Mouse MX. Hoci je mierne cez rozpocet, nemozem na nu nic zle povedat. Uz ju par mesiacov pouzivam (8-12 hodin denne) na rozne cinnosti a okrem pohodlnej prace a presnosti ocenujem aj vydrz (hoci v pripade potreby ju mozes vyuzivat aj ako kablovu mys).
chipp12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

noo to ci ti mys sedi spravne do ruky by som si siel radsej vyskusat do nejakeho elektra a osahat si u nazivo , mne sa napriklad dobre pracuje s http://www.alza.sk/logitech-g500-cerno- ... 2.htm#foto nechaj sa zmiast napisom gaming pretoze tato mys je vhodna aj na beznu pracu a ja osobne si ju pri praci v mojom pripade v CAD-och nemozem vynachvalit , a z cenoveho limitu ti este aj nieco ostane :)
xorcos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xorcos »

Ďakujem za tipy. Na Performance Mouse MX počúvam dosť veľa nadávok, krátka výdrž baterky ma strašne odrádza. Dať také brachy za myšku + stále nabíjať ... to asi nie je pre mňa. Zdá sa mi až príliž ergonomická a moc vysoká. Ale môže byť dobrá, ale tie baterky naozaj nie sú na mňa, to radšej asi káblovú.

chipp12: presne po takom niečom som sa obzeral, vraj je dobrá aj keď stará MX 518, toto bude asi nástupca. Zasa som čítal na ddworlde myslím, že má hlučný stisk tlačidiel a nelicky umiestnené bočné tlačidlá. Celkovo, všade počúvam na rôzne myšky dosť veľa zlých názorov a tak som z toho zmätaný. Teraz mám absolútne nevyhovujúcu Microsoft Wireles Mobile Mouse 6000. Neviem, ale pozeral som foto zblízka a zdala sa mi ako špinavá, neviem ale celá zostava je ladená to tmavej čiernej farby a nech to aj nejako vyzerá. Vraj je aj moc ťažká :(

Naozaj si neviem vybrať, neviem či mám dostatočný limit, môžem ho aj navýšiť, hlavne chcem mať pokoj a kľud. Niekde som sa taktiež dočítal, že senzor by mal byť v strede. Ale neviem čo je na tom pravdy.
Napísať odpoveď