Fabia HTP 1,2 12V
fabia htp klepanie motora
fabia htp klepanie motora
ahoj mam na vaz otazku kde je chyba klepe mi nieco v motore (nieco vnom bucha?) pri otackach pod 2000 
Fabia HTP 1,2 12V
Fabia HTP 1,2 12V
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: fabia htp klepanie motora
ine prejavy ? ... popis viac ten zvuk a pripadne ine prejavy (motor nejde do otacok, je lenivy, zdochne po vyradeni, trase autom pri starovani, alebo na volnobeh ... rozpitvaj to trochu
)
-
Hotwire
Addict
motor nejde do otacok? je lenivy? preboha ved je to HTPcko 
-
RATZINGER666
Darca
...pripadne este by bolo vhodne dodat, co tomu predchadzalo, ci bolo nieco menene, ci ten zvuk postupne zosiloval alebo sa to stalo zo dna na den...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
schyzo ... tak dobre poradim mu na zaklade toho co napisal
...
steveGO -> mozem ta ubezpecit, ze to nebude turbom

steveGO -> mozem ta ubezpecit, ze to nebude turbom
kolko km ma auto najazdene ? ide auto dobre do otáčok ? nezhasína motor ked sú nízke otáčky?
Nejde ti náhodou len na 3 valce ? 
OT: Trolling is a art 
-
RATZINGER666
Darca
ze vas to este bavi zabavat sa na htp
kamarat ma raz previezol cez sturec na htpcku, ked zacali smrdiet gumy a brzdy radsej sa na to vysral, do smiechu mi veru nebolo
no ale k teme, prve htp 2002/2003 mali problemy so spanovanim rozvodovej retaze a pri jazde na nizsich otackach sa zvykli podpalovat ventily, v tom pripade by ti zralo olej, ale tym to asi nebude, mozno retaz.
no ale k teme, prve htp 2002/2003 mali problemy so spanovanim rozvodovej retaze a pri jazde na nizsich otackach sa zvykli podpalovat ventily, v tom pripade by ti zralo olej, ale tym to asi nebude, mozno retaz.
ha ha noa co vas ze mam htp a ked mi nechcete pomoct tak tu prosim nepiste a k veci motor taha dobre ale ked sa dostam pod te 2000 otacky tak v tedy je tam ten klepavy zvuk nic nepocujum len bum bum bum bum, mam najazdene okolo 60 000 a zacalo to z nicoho nic, bol by som velmi vdacny keby tu boli normalne odpovede. A este keby ste potrebovali vediet nieco viac tak napiste. 
edit
ato taha velmi dobre ako nove len ked klesnem pod 2000 otackok tak je tam ten buchavy zvuk, ked vyradim nezdochne vobec nic este namom nebola ziadna porucha a ani nic vaznejsie
edit
ato taha velmi dobre ako nove len ked klesnem pod 2000 otackok tak je tam ten buchavy zvuk, ked vyradim nezdochne vobec nic este namom nebola ziadna porucha a ani nic vaznejsie
-
Mrk
Professional
nieco podobne som zazil tiez na htp a nakoniec jedna cievka vynechavala, na volnobehu sa auto triaslo(ale otacky sa drzali) a pod 2000 to malo divny zvuk, tiez taky buchot
ako si zistil ze to bola cievka
-
Mrk
Professional
ja nijako, nieje to moje auto, ale zistili to v servise
na kamarátovej Mazda 6 r.v 2003 bol podobný problém. niečo búchalo (bolo to skôr také drnčanie) v motorovom priestore. akonáhle prekonal určitú hranicu otáčiek (cca 2300rpm) tak to búchať prestalo. neprejavoval sa problém na výkone auta, plynulosti ani ničom inom. v garáži mám jamu, tak sme auto nad ňu postavili a hľadali sme príčinu. po kompletnej prehliadke podvozku auta som našiel odtrhnutý silentblok v mieste, kde sa spája zadná časť výfuku so strednou časťou výfuku. silenblok sa vymenil a bolo všetko OK. búchanie pri tých určitých otáčkach prestalo.
ja som mal niečo podobné aj na svojom aute. bol to Rover 416Si r.v. 1998. tiež som mal búchanie v určitých otáčkach. môj problém bol tiež s výfukom. konkrétne išlo o odtrhnutý ochranný plech na strednej časti výfuku. nachádzalo sa to hneď pod riadiacou pákou. keď som na ten problém prišiel, tak som jednoducho ten plech odtrhol aj z druhej strany a vyhodil som ho. nemal som žiadnu zváračku, aby som ho aj na tej druhej strane pribodoval.
skús si popozerať aj podvozok auta. môže ale aj nemusí byť problém zrovna tam.
ja som mal niečo podobné aj na svojom aute. bol to Rover 416Si r.v. 1998. tiež som mal búchanie v určitých otáčkach. môj problém bol tiež s výfukom. konkrétne išlo o odtrhnutý ochranný plech na strednej časti výfuku. nachádzalo sa to hneď pod riadiacou pákou. keď som na ten problém prišiel, tak som jednoducho ten plech odtrhol aj z druhej strany a vyhodil som ho. nemal som žiadnu zváračku, aby som ho aj na tej druhej strane pribodoval.
skús si popozerať aj podvozok auta. môže ale aj nemusí byť problém zrovna tam.