zdrojovy kod/Source Code spoiler
zdrojovy kod/Source Code spoiler
len si potrebujem ujasnit par veci.na konci ako ho odpojila on zostal v inej realite(dimenzia?) alebo sa jeho..nazvime to..dusa prekopcila do tela toho muza?.cize jeho dusa v cudzom tele.poslal jej maila ona ho odpojila ale on zil vo svojom svete nadalej a ako ona prisla do prace po precitani mailu to chapem tak ze uz sa dialo nieco uplne ine.mensi zmatok ani neviem ako to spravne napisat ale v jeho pravej realite ho odpojila ju zatkli a on umrel.uz v jeho realite nadalej zil len v jeho tele vsetkych zachranil a tu pracovnicku armady nezatkli cize nejake postrehy co si o tom celom myslite.
Re: zdrojovy kod/Source Code spoiler
chapes to spravne. Postrehy? Bol to fajn film, ale nieco tomu chybalo.
ako to chapes ty lebo neviem ktore myslis...
hej, hej, tak nejak. tiež som mala v tom trošku zmätok a nejak mi tam chýbalo trochu viac napätia.
-
Old Dirty Bastard
Guru
teoria multivesmiru, nekonečne množstvo paralelnych vesmirov, z ktorych sa niektore od seba navzajom rozlišuju len v detailoch, ten pristroj na ktory bolo napojene jeho vedomie zakaždym pri spusteni tej "simulacie" vytvoril celý nový vesmir (to tí vedci nepredpokladali). jeho vedomie sa prostrednictvom tela toho človeka v tom vytvorenom vesmire skontaktovalo s tou vedkyňou a oznamil jej čoho je ten prístroj vlastne schopný. čiže v X predošlých vesmíroch (všetky tie simulácie) tí ľudia vo vlaku naozaj zomreli + "základná realita", ale v tom poslednom vesmíre ktorý navštívil a kde odosielal tú správu tých ľudí vo vlaku zachránil, pretože ich včas varoval, aby teroristu zatkli
To je jasné aj mne. Film som videl už dávnajšie, takže si ho možno nepamätám úplne, no mne nešlo do hlavy to "kontaktovanie sa". Je v podstate isté, že tam šlo o teóriu, o ktorej píše ODB, ale ako mohol skontaktovať tú vedkyňu z jedného sveta do druhého? A aj keby, tuším tam hovoril, že kontaktoval aj toho vedúceho toho programu, ešte pred tým, než sa mu podarilo v jednom svete vlak zachrániť, ..prečo ale ten chlap (vedúci programu (vedec)) tvrdil, že žiadny kontakt od nikoho nedostal? Alebo to predstieral? Keby to predstieral, určite by nebol z toho prístroja taký kľudný. Alebo? Budem rád ak si v tom spravím poriadok.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nekontaktovali sa z jedného vesmíru do iného, kontaktovali sa predsa v rovnakom vesmíre. tým, že jeho vedomie prešlo na ďalšiu "simuláciu", prechádzajúci vesmír neprestal v okamihu existovať, ten existoval naďalej. akurát, že ak zomrela fyzická schránka toho jeho hostiteľa, tak už nemalo jeho vedomie kde prebývať a prebral sa v tej "základnej realite". videl som to už dávnejšie, to kontaktovanie vecúceho programu si nejako nevybavujem, ale zrejme kvôli tomu, že ho kontaktoval počas jednej "simulácie", medzitým prešiel do inej "simulácie", čiže v tom novom vesmíre si to už ten vedúci nepamätá, lebo sa to prakticky nikdy v jeho časovej línii ani neodohralo.
toho veduceho kontaktoval ale on tvrdil ze sa to neda ze nic mu neprislo ze vlastne ich ani zachranit vo vlaku nemoze
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2011, 13:10)
no ale boli v zakladnej realite a tam ho ona odpojila a ju zatkli.ale ten vlak vybuchol tak ci onak.potom sa prevtelil do tela toho muza a uz tam pisal ten mail a on predtym ich este upozornil ze kde je bomba a kto je terorista.teraz to chapem tak ze uz neboli v tej zakladnej realite ale v inej a tam zachranil vsetkych ludi pretoze jeho prave telo bolo stale napojene..
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2011, 13:10)
no ale boli v zakladnej realite a tam ho ona odpojila a ju zatkli.ale ten vlak vybuchol tak ci onak.potom sa prevtelil do tela toho muza a uz tam pisal ten mail a on predtym ich este upozornil ze kde je bomba a kto je terorista.teraz to chapem tak ze uz neboli v tej zakladnej realite ale v inej a tam zachranil vsetkych ludi pretoze jeho prave telo bolo stale napojene..
Ja to chapem tak ze nakonci uz bol v tej druhej, a kontaktoval ich tak isto vtej druhej, lebo tam hovorili nieco otom, ze nevadi tak nabuduce to vyuzijeme, lebo prakticky, to nevyuzili ten pristroj lebo ten terorista uz bol zatknuty a vtej istej realite jej prisla sms, ci mail ci co to bolo.
V zakladnej realite zomrel a nikomu nic neposlal. V novej, ktoru vytvorili, zachranil cestujicich a poslal spravu. Ak si vsimnete, tak ked ho poslali do vlaku a zbadal sa v odraze, bol v inom tele. Je to jednoduche.
ved bol furt v inom tele.
Pascalweb mi to polopaticky vysvetlil, a už mi to docvaklo. Vďaka. 
Vacsinou ked nechapem nieco vo filme, pripadne chcem vediet cosi viac, tak si to najdem na wikipedii, kde je to vacsinou dobre vysvetlene.
http://en.wikipedia.org/wiki/Source_Code ... napr. taky matrix - film ako taky som pochopil, ale veci pomimo som si musel dostudovat na internete, napr. ze vestkyna pracovala najprv pre stroje a az ked bol neo vyvoleny, tak mu pomahala naozaj a nie tak ako stroje planovali.
http://en.wikipedia.org/wiki/Source_Code ... napr. taky matrix - film ako taky som pochopil, ale veci pomimo som si musel dostudovat na internete, napr. ze vestkyna pracovala najprv pre stroje a az ked bol neo vyvoleny, tak mu pomahala naozaj a nie tak ako stroje planovali.