Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Aky model ? 3GS / 4 ?
-
Alex481991
Medium Star
Jaj pardon nato som zabudol. Ide o 4-ku
4 sa meni velmi lahko.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Zdravim,
1)neexistuje nieco co by mi "fakelo" vydrz baterky (tie percenta)? Nieco na sposob ze v appke napisem napr 18% a nastavi mi to do status baru. Potrebujem to kvoli otravnym spoluziakom
2)je nejaky sposob ako sa jednym iPhonom da na dialku vypnut druhy iPhone?
Dik, K+
1)neexistuje nieco co by mi "fakelo" vydrz baterky (tie percenta)? Nieco na sposob ze v appke napisem napr 18% a nastavi mi to do status baru. Potrebujem to kvoli otravnym spoluziakom
2)je nejaky sposob ako sa jednym iPhonom da na dialku vypnut druhy iPhone?
Dik, K+
-
WiZard
Star
2, http://itunes.apple.com/us/app/find-my- ... 01648?mt=8 ...vypnut to nevie ale moze zamknut alebo vymazat...
Seth: Ak u teba Apple klesa tak nevidim dovod, preco by nemala rovnako klesnut kazda dalsia spolocnost. Apple nie je jedina spolocnost co zaluje, okrem Googlu je v sudnych sporoch snad kazda vyznamna spolocnost.
Som chcel aj pokracovat, ale niektore z veci co som chcel napisat by odstartovali majestatny flame a bez nich to nemalo zmysel. Takze to vidim na "lets agree to disagree".
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2011, 13:27)
Mimochodom to o fanboyoch tam nemuselo byt. Neviem preco to mas stale potrebu vytahovat.
Som chcel aj pokracovat, ale niektore z veci co som chcel napisat by odstartovali majestatny flame a bez nich to nemalo zmysel. Takze to vidim na "lets agree to disagree".
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2011, 13:27)
Mimochodom to o fanboyoch tam nemuselo byt. Neviem preco to mas stale potrebu vytahovat.
-
seth82
Darca
Stopa: Pár strán dozadu som spomínal, že toto vzájomné žalovanie spoločnosťami je doslova trápne, kde konkrétne si u mňa našiel náznak toho, že u mňa iné spoločnosti neklesajú? Asi nikde. Taktiež som nepísal o "fanboyoch" v negatívnom zmysle slova, iba som to jednoducho podčiarkol, že fandenie Applu je v niektorých prípadoch proste viac, ako v prípade iných firiem, čo ja viem, na Nokiu alebo Motorolu by som tak podráždené reakcie v prípade kritiky ich výrobkov ťažko našiel, v prípade Apple sa to ale furt rozrastie do poriadneho flejmu.
Ale je to jednom my na tom nič nezmeníme, takže kašľať na to. Uvidím, že s čím jablko príde a pokiaľ to príde načas, tak aspoň na tom zarobím...
Ale je to jednom my na tom nič nezmeníme, takže kašľať na to. Uvidím, že s čím jablko príde a pokiaľ to príde načas, tak aspoň na tom zarobím...
No tak potom bolo IMo zbytocne spominat, ze prave Apple u teba klesa, ked klesa kazdy. Iba o to mi islo.
A v pripade Nokie/Motoroly ano, obe spolocnosti boli na pokraji zaujmu donedavna, ale v pripade Google, Samsung alebo Adobe (teda co sa tyka ich flashu, nevidel som este flamewar ohladom Photoshopu) je to uplne to iste ako v pripade Apple. Vsak skus spomenut ako vyzeral Android pred a po iPhone, alebo ciste nahodnu podobu Touchwizu s iOS a bum, flamewar.
Navyse konstruktivna kritika Apple je velmi zriedkavy jav. Tie flamewar len malokedy vznikaju na zaklade kvalitnej kritiky. Vacsinou to je "Apple sux", "Jobs je big brother" a pod. Odporucam navstivit iphonemania.mobilmania.cz a kliknut na lubovolny clanok, tie diskusie su necitatelne vdaka Apple haterom.
A v pripade Nokie/Motoroly ano, obe spolocnosti boli na pokraji zaujmu donedavna, ale v pripade Google, Samsung alebo Adobe (teda co sa tyka ich flashu, nevidel som este flamewar ohladom Photoshopu) je to uplne to iste ako v pripade Apple. Vsak skus spomenut ako vyzeral Android pred a po iPhone, alebo ciste nahodnu podobu Touchwizu s iOS a bum, flamewar.
Navyse konstruktivna kritika Apple je velmi zriedkavy jav. Tie flamewar len malokedy vznikaju na zaklade kvalitnej kritiky. Vacsinou to je "Apple sux", "Jobs je big brother" a pod. Odporucam navstivit iphonemania.mobilmania.cz a kliknut na lubovolny clanok, tie diskusie su necitatelne vdaka Apple haterom.
Pravdepodobne takto nejako bude vyzerat iPhone 5
//avsak ked to bude naozaj pravda: (2.obr.)
//avsak ked to bude naozaj pravda: (2.obr.)
-
seth82
Darca
Ten druhý obrázok je nejaký vadný, nie? SGS2 má predsa 4.3 palcový display a iPhone so 4 palcovým má byť rovnako veľký? Lebo SGS 2 má 4,93*2.60, tak to sa im teda to porovnanie veľmi nepodarilo 
Anyway, toto znie ako BS, ale tak som zvedavý, že kto sa prvý nájde http://www.theinquirer.net/inquirer/new ... e-lost-bar
//jaj...ja že to porovnávali oni :3 Tak sorry, no...Som fest zvedavý, že či niekto "nájde" ten "stratený" prototyp...
Anyway, toto znie ako BS, ale tak som zvedavý, že kto sa prvý nájde http://www.theinquirer.net/inquirer/new ... e-lost-bar
//jaj...ja že to porovnávali oni :3 Tak sorry, no...Som fest zvedavý, že či niekto "nájde" ten "stratený" prototyp...
Ten druhy obrazok to je len moj skicar skill 
no ak bude vyzerať ako ten posledny na druhom obrázku tak sa s applom rozlúčim, veľmi nepekný je
Ten posledny ved to je Samsung Galaxy S2. Som to tam dal pre porovnanie. Apple zaluje Samsung kvoli okopirovaniu dizajnu a pri tom to vyzera tak ze iPhone 5 bude vyzerat rovnako ako Galaxy dvojka.
dokonca Samsung, pochybujem že to tak bude vyzerať, veď to by bolo hrozné
-
krankenwagen
Professional
Som zvedavy, ci tam bude ten siroky home button na prepinanie medzi aplikaciami, to by bolo genialne.
neaké "gesture" by na to bolo imho lepšie než home button 
To by nebol zly napad, zacinaju sa mnozit funkcie urcene pre home button a gestury by tomu silne pomohli.
Ale aj tak to tlacidlo vyzera dost divne, na klasicke legendarne tlacidlo to nema.
Ale aj tak to tlacidlo vyzera dost divne, na klasicke legendarne tlacidlo to nema.
-
krankenwagen
Professional
Myslel som nejaky dotykovy home button so swipe funkciou (dolava doprava - prepinanie medzi apps) 
-
adr0z
Zablokovaný
Niečo ako má htc desire ? je tam senzor a prepínam si tak medzi plochami
Lepsi priklad je IMO Palm Pre, ktory to mal medzi prvymi. To je snad jedina vec, co sa mi na tom mrtvom telefone paci, sice som to neskusal v praxi, ale rozhodne to bolo originalne riesenie a na videach to vyzeralo posobivo.
Keby nieco take bolo v najnovsom iPhone tak sa rozhodne hnevat nebudem
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2011, 20:12)
Btw vysiel Jetpack joyride, kto este nehra prichadza o vela, snad najlepsi high-score zabijak casu na iOS. Najlepsie na tej hre je, ze je to universal aplikacia a iba za 79 centov.
Keby nieco take bolo v najnovsom iPhone tak sa rozhodne hnevat nebudem
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2011, 20:12)
Btw vysiel Jetpack joyride, kto este nehra prichadza o vela, snad najlepsi high-score zabijak casu na iOS. Najlepsie na tej hre je, ze je to universal aplikacia a iba za 79 centov.