Mafia 2
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Nedá sa tam vytvoriť profil.
-
Runes
Addict
tak tak neda ale mas sancu najst save zlozku netusim de je ale google to vyriesi podla mna rychlo. Sprav tam este jednu zlozku s tym istym nazvom a daj zanu cislo. A proste ten kto z vas pojde hrat si to cislo zmaze. Proste vytvoris 2 zlozky saveov tvoje a bratove
Mam taky maly problem ako mam zapnut Mafiu 1 ????? ked ju zapnem tak naskoci taka tabulka a pise tam setup a nastavenia obrazovky a atd a nepise tannikde hrat.......... piste mi na [email protected] to je moj email ..
1) Nikto ti nebude písať na mail, keď si na diskusnom fóre
2) Ak to nebol preklep, a týka sa to Mafie 1, tak prečo sakra píšeš do témy s Mafiou 2?!
3) Myslím, že tam musíš niekde dať "Uložit a ukončit", a potom by malo ísť hrať.
2) Ak to nebol preklep, a týka sa to Mafie 1, tak prečo sakra píšeš do témy s Mafiou 2?!
3) Myslím, že tam musíš niekde dať "Uložit a ukončit", a potom by malo ísť hrať.
akože regovať sa kvoli 1príspevku do zlej témy a odpoveď žiadať na email je fakt hanba
Idem vam hrat pc verzia Mafie na gamepade?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mne na Xbox 360 gamepade ide.
zdravim, az teraz som sa dostal ku mafii 2. mam problem so 6 kapitolou, kde ma zavru do vazenia. stale dookola sa mi to loaduje. a dalej to nechce ist.
nainstalovane mam snad vsetko co slo, patche, dlc, cestina. hra je od skidrow. ak neexistuje riesenie pre moj problem, rozmyslal som mne by vlastne stacil save co hned za tym. aby som mohol dalej hrat.. niekto?
nainstalovane mam snad vsetko co slo, patche, dlc, cestina. hra je od skidrow. ak neexistuje riesenie pre moj problem, rozmyslal som mne by vlastne stacil save co hned za tym. aby som mohol dalej hrat.. niekto?
Síce by sa tu nemal riešiť warez, ale aj tak. Skúšal si to riešiť patchom, prípadne použiť najnovší skidrow_update crack?
-
Kayo
Light Expert
stiahol som si nejaké prídvky do hry Mafa 2 (DLC), len netuším ako ich môžem hrať. Poradí niekto ?
Ježiš maria, to fakt neexistuje Google?
Toto je prvý odkaz na Google, ktorý mi vyplulo po napísaní "Mafia 2 dlc návod".
http://howtodo.cz/jak-vlozit-mafia-ii-dlc-packy-do-hry/
Je to fakt taký problém? Trvalo mi to asi 5 sekúnd.
Toto je prvý odkaz na Google, ktorý mi vyplulo po napísaní "Mafia 2 dlc návod".
http://howtodo.cz/jak-vlozit-mafia-ii-dlc-packy-do-hry/
Je to fakt taký problém? Trvalo mi to asi 5 sekúnd.
cawte opýtam sa ak môžem
chcem použiť trainer ,aby som si to spestril ale nech robím čo robím nefunguje ani jeden prečo ? ako viete je ich strašne vela
robím to tak že stiahnem rozrarujem na plochu spustím .exe a až potom hru v hre by sa mali zadávať F12 a potobne.... ale nefunguje to
poradí niekto ako na to ?
chcem použiť trainer ,aby som si to spestril ale nech robím čo robím nefunguje ani jeden prečo ? ako viete je ich strašne vela
robím to tak že stiahnem rozrarujem na plochu spustím .exe a až potom hru v hre by sa mali zadávať F12 a potobne.... ale nefunguje to
poradí niekto ako na to ?
-
Soviet
Darca
pytaj sa tam, kde si ho stiahol..
-
Runes
Addict
ale no trainer su cheaty nie warez
ku kazdemu traineru mas bud txt alebo help a ak to nefunguje podla toho ako to tam je pisane tak tu to nikto nevyriesi. Maximalne skus dat na trainer pravym a daj spustit ako spravca
Dalsia otazka je hru mas oregnial abo warez lebo ak je warez tak moze tam byt problem aj v tom.
ku kazdemu traineru mas bud txt alebo help a ak to nefunguje podla toho ako to tam je pisane tak tu to nikto nevyriesi. Maximalne skus dat na trainer pravym a daj spustit ako spravca
Dalsia otazka je hru mas oregnial abo warez lebo ak je warez tak moze tam byt problem aj v tom.
a samozrejme trainer nemusi pasovat na verziu tvojej hry
ale ako to zistím ?
akú mám verziu ?
akú mám verziu ?
-
lekoklatik
VIP
Nie je náhodou verzia hry napísaná v Menu hry?
a kde to tam je ????
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2011, 8:53)
takže už je po ....
trainer najdutý ,taký čo funguje a hra dohraná
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2011, 8:53)
takže už je po ....
trainer najdutý ,taký čo funguje a hra dohraná
-
Runes
Addict
lol hra dohrana si nevedel prejst bez traineru ????
maj got co by si robil pred oar rokmi bo tie hry sa mi zdaju cim dalej lahsie 
ale vede ...
l ale ja som strašne pohodlný a faktom je že mafia 1 bolo niečo mafia 2 už z ďaleka na ňu nebudem spomínať ako na jednotku