FACEBOOK PROGRAM (nie stranka, ale program do PC)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
qwerty-xyz

FACEBOOK PROGRAM (nie stranka, ale program do PC)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) tak by ma zaujimalo ci existuje nejaky program v ktorom si mozem pisat,pridavat si statusy presne s casom a obsahom nahladu ako je to na facebooku. Word je hovadina, a wordpad a podobne programky na pisanie mi nejako nesedia. Jednoducho hladam program v ktorom by som nemal ziadnych priatelov, nemusel byt sustavne online a ktory by mi vedel pridavat veci ako si ich pridavam na facebooku. Pridam si foto, pridam si video, pridam si status, text, odkaz. Fungoval by cisto len na PC samozrejme mohol by byt aj napojeny na net,ale primarn by bol instalovany v PC a napr foto keby som si popripadaval tak by mi ho len zobrazovalo z nejakeho priecinka v PC kde je ta gfoto ulozena. Neviem ci sa prwesne chapeme, ale snad to niekto opchopil, nechce sa mi t hladat na nete a ani neviem ktory by bol dobry, na android su take programky kde si nielen pisete ale viete pridat aj hlas fotku a tak, ... tak ci je nieco take aj na PC, .... taky minidennicek by sa mi zisiel, ....
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: FACEBOOK PROGRAM (nie stranka, ale program do PC)

Príspevok od používateľa audiotrack »

vytvor si nové konto na fb, nastav všetko na skryté nech nikto nevidí a nikomu ho nedávaj ani nežiadaj o priateľstvo. Problém vyriešený
qwerty-xyz

nie nie, takto to nechcem, preotze vzdy je to o tom ze je to online, a potom vsetky veci zavisia od rychlosti pripojenia a vlastne vsetko od netu, s programom ktory by bol nezavisly na internete by som si tieto informacie mohol prenasat vsetky uplne lubovolne, z PC do PC .... a boli by k dispozicii hned a stale.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to môžeš aj na fb
(settings / account settings / Download a copy of your Facebook data)

a spraví ti to pekne stránku so všetkými fotkami, statusmi... a pošle ti to zrarované mailom tuším
qwerty-xyz

:shock: wuaaaaau, to fakt? a otvorim to potom v com? v prehliadaci? ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::shock: wuaaaaau, to fakt? a otvorim to potom v com? v prehliadaci? ....
audiotrack napísal:a spraví ti to pekne stránku so všetkými fotkami, statusmi... a pošle ti to zrarované mailom tuším
no.. vo winrare :)
a hej, klasické html čo otvoríš v prehliadači ak niečo nezmenili. Ja som to skúšal asi tak 10 mesiacov dozadu naposledy
qwerty-xyz

a este jedna vec,.... mozem si tuto kopiu stahovat hocikolkokrat? teda robit si zalohy? .... ci ju mozem stiahnut len raz?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zrejme hej, skús a uvidíš
Napísať odpoveď