Oleaut32
Oleaut32
Hojte! Dnes som pc prebehla ccleanerom, defgmentovala disk a pc vypla. Ked som ho potom neskor zapinala, tak mi vyhodil hlasku, ze OLEAUT32.dll chyba v pc. Takze sa teda ccleanerom pravdepodobne vymazal. Je potrebny reinstall? alebo sa da ten oleaut32 dostat do pc inak? dik za odpovede!
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Oleaut32
v prilohe mas ten subor...daj ho do C:\Windows\System32 
- Prílohy
-
- oleaut32.zip
- (399.21 KiB) 6 stiahnutí
No to by som ho tam rada dala, ale mne nejde vobec zapnut pc. Zapnem ho teda- vyhodi tu hlasku a obrazovka je cierna
Núdzový režim tiež nejde?
Nie som ziaden pc expert
ale tak dostala som sa do safe modu a bola tam cierna obrazovka taktiez (neviem ako by to tam malo vyzerat). ale cierno asi nie
)
-
Pigesko
King
nejako tomu nechapem...kedy tu hlasku vyhodi??
//tento navod by mal pomoct...podla toho co som sa docital tam ten subor mas, no je poskodeny, alebo odkazuje na nejaky dalsi subor, ktory je poskodeny, popripade zmazany CCleanerom...
Reboot the system into Safe Mode
Navigate to Windows\System
(You may need to show hidden files and folders for the next step)
Delete the file oleaut32.dll
Go and d/l and run VBRun60.exe (VB6 runtime lib)
Reboot the computer
// tu je o tom nieco popisane - http://pcsupport.about.com/od/findbyerr ... -error.htm
// moj nazor je, ze by bol lepsi reinstal winu...kedze podla toho co pises, sa nedostanes ani k druhemu bodu "Navigate to Windows\System"
//tento navod by mal pomoct...podla toho co som sa docital tam ten subor mas, no je poskodeny, alebo odkazuje na nejaky dalsi subor, ktory je poskodeny, popripade zmazany CCleanerom...
Reboot the system into Safe Mode
Navigate to Windows\System
(You may need to show hidden files and folders for the next step)
Delete the file oleaut32.dll
Go and d/l and run VBRun60.exe (VB6 runtime lib)
Reboot the computer
// tu je o tom nieco popisane - http://pcsupport.about.com/od/findbyerr ... -error.htm
// moj nazor je, ze by bol lepsi reinstal winu...kedze podla toho co pises, sa nedostanes ani k druhemu bodu "Navigate to Windows\System"
Vypise to hned ako zapnem pc. Nemozem sa ani pihlasit a uz to tam je. V safe mode sa prihlasim, hned nato vyhodi tu hlasku a nastane tma. 
-
Pigesko
King
tak uz fakt neviem...u uja googla nie je o tej "tme" v spojitosti s Oleaut32 ani zmienka...preto zrejme bude potrebny reinstal winu 
-
typek61
Darca
skus ho tam dostat pomocou live windowsu alebo linuxu 
No. Ja to vidim tak, ze som tym ccleanerom nejak musela vymazat aj nieco ine dolezite z pc. Dam to reinstall. Vdaka za rady