Vydrz bez spanku
-
onetwothree
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
Necital som, ale myslim ze po 11 dnoch bez spanku to mozog vzda, nie?onetwothree napísal:Najviac asi minule nejakych 38 hodin. Celu noc som sa ucil, rano na skusku a zo skusky na oslavu. Inak pozrite - http://www.oddee.com/item_65612.aspx, ak je ten prvy bod pravda, tak zavidim panovi Ngoc-ovi, ze nespal od r.1973, by som toho hrozne vela postihal
to sa zda aj mne.mi-chau napísal:Necital som, ale myslim ze po 11 dnoch bez spanku to mozog vzda, nie?
Staci si pozriet film El Maquinista tam je ukazane aky dopad moze mat Insomnia na psychiku cloveka.
Nechapem ako moze jeho telo fungovat...minimalne musi mat najaky iny sposob, ako "vypnut"
-
onetwothree
-
tomasito13
Star
myslim ze tu nie je co zavidietonetwothree napísal:Ale ja tak mu to zavidim
-
onetwothree
-
Soviet
Darca
cca 2dni (48hod)
V praci som tahal 24ku a kedze po nej som mal volno par dni siel som domov z BA do BR, kde som dosiel na obed..Hned po obede ako som prisiel sa isiel zacinat hokej v BR a tak som bol odveleny hned tam a samozrejme kedze bol Piatok sa slo co to oslavit a tak som bol slusne odpeceny ked som rano dorazil domov..
Tento stav mi bohuzial nevyhovuje..Lebo rozpravat ledva ledva co uz clovek poriadne nevnima, ma moc nepotesoval
V praci som tahal 24ku a kedze po nej som mal volno par dni siel som domov z BA do BR, kde som dosiel na obed..Hned po obede ako som prisiel sa isiel zacinat hokej v BR a tak som bol odveleny hned tam a samozrejme kedze bol Piatok sa slo co to oslavit a tak som bol slusne odpeceny ked som rano dorazil domov..
Tento stav mi bohuzial nevyhovuje..Lebo rozpravat ledva ledva co uz clovek poriadne nevnima, ma moc nepotesoval
-
Antonio_Salieri
Light Star
-
makaveli
King
ja som trhol minuly tyzden svoj rekord.. zobudil som sa v pondelok o 9.00 a spat som isiel v stredu o 6.00, cize 45 hodin.. prvych 37 hodin to bolo uplne v pohode, potom medzi 38-41 hodinou to na mna nejako dolahlo, zacal som sa necitit vo svojej kozi, deformoval sa mi obraz, miestami som sa prichytil pri tom, ze niekto na mna nieco hovoril a ja som za sekundu nevedel co.. potom som chytil asi druhy dych, bol som uplne cerstvy a sviezy a potom po 45 hodinach sa zas zacali opakovat stavy ako predtym, sadol som si na intraku na postel a ako som si tam obleceny v rifliach sadol, som sa za 6 hodin zobudil, uz konecne vyspaty.. 
-
cORP.
Addict
hodokvas 2006
prvu noc som nespal vobec + naliaty ,druhu noc som behal tak isto ako prvu komplet cely den na nohach ,to som spal 2 hodky
a tretiu noc som spal neuveritelne 4 hodiny lebo som uz potreboval troska oddych ,od vtedy max tych 36 hodin alebo lepsie povedane ako priklad bude chata ,prva noc zijem kompletku bez odpocinku a na dalsi den v noci o takej 2 az 3 rano zalahujem medzi prvymi lebo uz nejako nemam naladu
keby som sa vazne nasral mozno tie 4 noci by som dal pri menej namahavej cinnosti ako je behanie nonstop po areale hodokvasu 
-
Janio
Zablokovaný
Re: Vydrz bez spanku
Prepáčte, že otváram tak starú tému... Ale myslím, že je zbytočne zakladať novú...
Pred istým časom som čítal niekoľko článkov o tom, že existujú istý ľudia čo napr. 10 rokov nespali a vôbec nie sú unavený vraj trpia nejakým syndrómom... A ja ani za nič neviem o tom nájsť niečo viac Našiel som len toto:
http://www.cas.sk/clanok/76248/trojrocn ... espal.html
No nič viac...
Neviete o tom niečo ? Alebo nepomôžete nájsť ?
Vopred ďakujem... Dosť ma to zaujíma
Pred istým časom som čítal niekoľko článkov o tom, že existujú istý ľudia čo napr. 10 rokov nespali a vôbec nie sú unavený vraj trpia nejakým syndrómom... A ja ani za nič neviem o tom nájsť niečo viac Našiel som len toto:
http://www.cas.sk/clanok/76248/trojrocn ... espal.html
No nič viac...
Vopred ďakujem... Dosť ma to zaujíma
Re: Vydrz bez spanku
Myslim, ze domena, na ktorej je clanok umiestneny, hovori za vsetko